Oppskrift på gul krem til suksesskake?

Førstegangs2017

Betatt av forumet
Høsthjerter 2017
I dag lager jeg suksesskake for første gang [emoji1303][emoji3] Bruker 24 cm form. i kveld skal jeg sette i gang med kremen, og da lurer jeg på om noen av dere har noen gode råd? Jeg ønsker kremen gul og ikke lysegul, jeg ønsker et godt og tjukt lag med krem på kaka og jeg ønsker den ikke for stiv/hard. Er det noen av dere som har en god oppskrift på gul krem som dere tror kan være i nærheten av det jeg mener? [emoji4]
Tusen takk [emoji214][emoji213]
 
Takk! Jeg får Google den da [emoji4] kremen min ble helt Ok, men med for mye eggesmak, så jeg trenger en ny oppskrift [emoji4]
 
6 eggeplommer
1,25 dl kremfløte
190 g sukker
2 ts vaniljesukker
200 g smør

Ha eggeplommene til den gule kremen i en tykkbunnet kjele sammen kremfløte og sukker. Kok opp under stadig omrøring og la kremen småkoke til den får en tykk konsistens (ca 5 min). Ta kjelen av platen og rør inn vaniljesukkeret og deretter rom temperert smør i klatter. Avkjøl kremen til den er helt kald og nokså tykk i konsistensen.
 
Back
Topp