Nan-brød/indisk brød og fyll/smak

En tråd i 'Matforum' startet av Musemor med tre søte små, 15 Jul 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp | Last ned vår BV-forum app
  1. Musemor med tre søte små Ko-ko sa gjøken Marsmellows-15 VIP Aprilbarna`15

    Veldig ofte har man nan-brød til indisk mat.
    Ofte er også disse brødene diverse fyll.

    Hvilket fyll foretrekker dere?
     
  2. Strikkemamma3 Flørter med forumet Oktoberfruene 2018

    Jeg har alltid brukt nanbrød vedsiden av maten med smør oppå, aldri hatt fyll inni! Her skal jeg følge med, for det hørtes spennende ut :)
     
  3. Musemor med tre søte små Ko-ko sa gjøken Marsmellows-15 VIP Aprilbarna`15

    Er ikke unormalt å ha hvitløk eller diverse krydder inni, litt forskjellig hva jeg har.
    Har bare lyst til å finne på noe nytt og lurer på hva folk liker
     
  4. Mammapanda Forelsket i forumet

    Her foretrekker jeg keema, men aldri prøve å lage selv :)
     
  5. Kakemonster88 Trives på forumet :) jentene i juni13 VIP Januar 2017

    Her pleier vi å ha hvitløk og et søtt (avhengig av hva stedet vi spiser på har) :)
     
    • Liker Liker x 1
  6. Pin-up Forumet er livet

    Hvitløk og koriander synes vi er godt :)
     
    • Liker Liker x 1
  7. Musemor med tre søte små Ko-ko sa gjøken Marsmellows-15 VIP Aprilbarna`15

    Hva er det?
     
  8. Kengu Forumet er livet VIP

    Hvitløk
     
  9. Mammapanda Forelsket i forumet

    En slags type indisk kebabkjøtt :)
     
  10. Musemor med tre søte små Ko-ko sa gjøken Marsmellows-15 VIP Aprilbarna`15

    Ok, takk, men da blir vel det nesten som et helt måltid?
    Jeg har nan-brød til mange forskjellige indiske retter, og tenkte med på hvilke krydder, urter og lignende som blandes inn i deigen
     
  11. Mammapanda Forelsket i forumet

    Nei er for og ha ved siden av andre retter :) et tynt lag som bakes inn i brødet. Anbefaler å prøve hvis du finner det på resturant en gang.
     
  12. Musemor med tre søte små Ko-ko sa gjøken Marsmellows-15 VIP Aprilbarna`15

    Da skal jeg google litt :)
    Lager ganske mye indisk selv og baker nan-brød
     
  13. Mammapanda Forelsket i forumet

    Jeg er veldig glad i indisk, finner sjelden mat som er like smaksrik :) hvilken retter pleier du å lage?
     
  14. Musemor med tre søte små Ko-ko sa gjøken Marsmellows-15 VIP Aprilbarna`15

    Litt forskjellig.
    Akkurat nå har jeg noe kylling liggende i marinade som skal bli kylling tika masala i morgen (fra bunnen med krydder fra innvandrer butikk), ellers så er jeg veldig glad i kylling Makhani (kylling først marinert i chili, hvitløk, garam masala, spiskummin, yoghurt, sitron +++, stakt og puttet i en tomatsaus), bangalore kyllingcurry (kyllingvingeklubber i kokosmelk. masse frisk koriander, garam masala, dhana jeera, chili, hvitløk +++),blåskjell med garam masala, kokos, chilipulver, yoghurt++

    Er det jeg pleier å lage, men har fler oppskrifter enn det
     
    • Liker Liker x 1

Del denne siden