Kypros med baby

En tråd i 'På reise med og uten barn' startet av Mator, 8 Apr 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp | Last ned vår BV-forum app
 1. Mator Gift med forumet Novembergull 2017

  Sitter og ser på reiser nå i slutten av måneden, og vi vurderer Kypros. Eneste er at jeg er litt skeptisk ifht reisen til evt Agia Napa eller Fig Tree Bay med taxi og bilstol der nede, det er jo nesten en time i bil fra flyplassen.

  Er det noen som var vært der med små barn og har erfaringer? Evt fra andre steder?
   
 2. Moderator Eve Elsker forumet Moderator Babyverden Stab VIP

  Har ikke vært der dessverre.. Men dytter den opp i håp at andre har erfaringer å dele :) Uansett, god tur :)
   
  • Liker Liker x 1
 3. VictoriaH Ventende August 2018

  Ingen erfaring, men egen bilstol bør du ha med. Betal for eget sete på flyet til lille og ha med bilstolen inn :) Ville dog valgt et hotell hvor dere i hovedsak holder dere til gåavstand. Slik kan bilstolen bli stående på rommet til hjemreise :)
   
  • Enig Enig x 1
 4. Mator Gift med forumet Novembergull 2017

  Blir å ta med bilstol, pakker i prampack og dyne, satser på at det går fint. Hun hater nemlig å sitte i den, så å kjøpe eget sete til 6000kr for henne og en bilstol som ikke blir brukt på flyet, føler jeg blir litt unødvendig :( Også har vi to bilstoler, så tar med det vi har kjøpt brukt av et vennepar og da er det ikke krise om det skulle bli ødelagt heller :)
   
  • Liker Liker x 1
 5. VictoriaH Ventende August 2018

  Det høres jo greit ut da :)
   
 6. SoriaMoira Flørter med forumet

  Du må ha med bilstol, både til flyet og bilreiser.
  Bilsikkerhet i mange "syden-land" er overhodet ikke som her, og løst barn i fly er å be om problemer.
  Bilstoler er ikke laget for å tåle å bli kastet rundt som bagasje, og mang en passasjer har fått både stoler og vogner ødelagt i prampack.
  (Undertegnede inkludert. Vognen var helt ubrukelig da vi kom hjem... )
  Bestill heller i god tid, eller til et mindre populært reisemål, så får du seter for langt under 6000. ;)
   
 7. Nanakorobi Yaoki Elsker forumet ❤ Juliskattene 2018 ❤ Junilykke2018

  Jenta mi satt på fanget mitt på flyet da hun var ett år. Gikk helt fint. Fikk sånn eget belte som ble festet til mitt belte.

  Vi dro ikke til Syden da, men til familie i et nordeuropeisk land, og de hadde bilstol, så da satt hun bare i det i bilen deres, så jeg gadd ikke drasse med meg bilstol. Bilstolen var framovervendt, da, så da er jeg vel verdens verste mor i følge en del folk på forumet. Men jeg hadde virkelig ikke kunnet drasse med meg mer enn vogn og bagasje og ettåring, jeg reiste alene med henne og vi tok tog til byen der familien min bor i. Så hentet de oss på togstasjonen, og kjørte pent og forsiktig på gode veier hjem til dem. Jeg hadde ikke noe problem med det. Alternativet for oss hadde vært å bli igjen hjemme.

  Vogna vi hadde med (babyjogger city mini GT) overlevde å være bagasje helt fint, i babyjogger-«prampack»’en. Den har vi tatt med to ganger, gått like fint begge gangene.
   
  • Liker Liker x 1
 8. Mator Gift med forumet Novembergull 2017

  Vel, det er for sent nå uansett. Vi har tatt kontakt med hotellet som sender privat bil med bilstol, så da går det fint t/r flyplassen. Kommer ikke til å ta noe mer taxi der nede heller, da vi har alt innen gåavstand. På flyet har vi flyebaby og håper hun vil sitte i den, da hun hyler etter 10 min i bilstol. Men neste gang kan vi heller kjøpe ekstra sete om hun er mer villig til å sitte i bilstolen :)
   
  • Liker Liker x 2
 9. Mator Gift med forumet Novembergull 2017

  Takk for god info :) Blir å ha henne på fanget og i flyebaby om hun tolererer det! Tenker det er mer behagelig å sove i den enn i armene mine. Så satser vi på at prampacken tar vare på vår vogn også. Om ikke, får vi jo igjen på forsikringen :)
   
  • Liker Liker x 1
 10. VictoriaH Ventende August 2018

  Høres ut som en god løsning :) Bare forsikre dere om at det er babystol hotellet sender med i bilen, ikke forovervendt stol til eldre barn :)
   
  • Liker Liker x 1
 11. Mator Gift med forumet Novembergull 2017

  Jeg presiserte det to ganger i mailen, at hun ikke er mer enn 5mnd, så da håper jeg at de fikk det med seg :p Om ikke, så går jeg til hotellet! Haha
   
  • Optimistisk Optimistisk x 1

Del denne siden