Far er ikke klar.

En tråd i 'Generelt' startet av Bkno7601392, 14 Jul 2018 kl 12:53.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp | Last ned vår BV-forum app
 1. Bkno7601392 Første møte med forumet

  Hei alle sammen!

  Eg er ny her! :) nå er eg litt rådløs. Meg og min mann har vært samme i litt over et år. Nå er jeg 11 dager på overtid. Har ikke testet enda. Han er en «fri sjel» som liker å reise jorden rundt og vil ha egne store prosjekter. Han vil ha barn og kommer fra en stor søskenflokk. Han er 28 år. Om eg skulle teste positivt så er jo alt dette fortsatt mulig? Dette er noe vi fint burde klare sammen med støtte fra begge foreldre som er veldig klar for å hjelpe i så fall.
  Han ønsker å gifte seg først for å gi barnet den tryggheten(og det skjønner eg), men det hele blir litt mye. Ville bli veldig trist om han forlot meg og lot en annen mann oppdra barnet hans. Vi er egentlig veldig like av person. Eg aner ikke hva jeg skal gjøre om han plutselig setter seg på bakbeina. For det andre så har eg problemer med å bli gravid og er egentlig ganske heldig. Har kjempestor familie i samme by.
   
 2. Tigerbaby Forumet er livet Vi som prøver :) Assistert-jentene

  Test før du krisemaksimerer :p
   
  • Enig Enig x 1
 3. nense Forumet er livet Mailykke 2018 VIP Februarlykke 2016

  Først av alt: test deg først!

  Og så: det meste er mulig med barn, det krever bare litt mer planlegging
  Og så er det jo sånn at ekteskap ikke er noen garanti for at et forhold varer. Så kanskje forlovelse kan være et kompromiss? Sånn i verste fall?

  Ikke at jeg kan forstå at hele farskapet skal stå og falle på ekteskapet altså. Hvis han har lyst på barn og ønsker seg stor familie, vil han nok ønske å være med å oppdra barnet uavhengig av om dere er gift eller ikke. Og det har han jo mulighet til selv om det blir slutt.

  Ta en test og snakk med han. MYE skjer i forhold gjennom et svangerskap. Enda mer skjer i tiden etter fødsel.
   
 4. Bkno7601392 Første møte med forumet

  Ja eg vet, men det blir litt lett å tenke sånn. Hadde store problemer med å bli gravid med Exen. Og hele greien traumatiserte meg litt. :/
   
 5. Bkno7601392 Første møte med forumet

  Ja det er det eg tenker og. Men eg har vært gift før, og eg ble kastet på dør uten grunn. Det var i det heletatt veldig traumatiserende. Vi strevde også veldig med å bli gravid.(heldigvis kanskje). Skal sjekke meg i dag. Har ikke hatt noen andre tegn på graviditet enn manglende mens, litt murring tidligere og eg er veldig emosjonell som kan skyldes medisiner. Takk for godt svar. :)
   
 6. LoffIMagen Flørter med forumet Novemberlykke 2018

  Test deg. Det kan være han reagerer helt annerledes dersom du faktisk er gravid :) Det kan rett og slett være at du og eksem var en dårlig match eller at han hadde problemer med å kunne få barn. Det trenger ikke være deg :Heartpink
   

Del denne siden