What to do??!! Middag hos svigers i morgen...

En tråd i 'Mai 2012' startet av hormondyret, 14 Okt 2011.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. hormondyret Flørter med forumet

  Svigermor har invitert oss på middag og skal for det første lage noe jeg aldri har smakt før, og i tillegg innebærer det potetmos som jeg ikke er fan av fra før av og ikke klarer tanken på å spise nå.. emoticon

  Nå som jeg er gravid er det ikke så mange retter som faller i smak og jeg klarer å få i meg. Det må være noe jeg vet at jeg liker, og jeg må i timesvis i forveien innstille meg på hva jeg skal spise til middag  Så.. kan ikke si at jeg gleder meg til imårn...

  Tips til hva jeg kan gjøre?
   
 2. once more Elsker forumet Mailykke <3

  Du kan si til henne at du er gravid?..........
   
 3. blåkanin Glad i forumet

  Ellers kan du prøve så smått, og om du ikke får spist noe som helst så får du si at du ikke er helt i form.. (om du synes det er for tidlig å fortelle om graviditeten)
   
 4. Phibonacci Glad i forumet

  Kan være tricky den, ja. Så fremt dere ikke sier det som det er!? 
  Jeg fikk litt lyst på potetmos nå, da. Spes om den er hjemmelaget... Vi er nå rare vi gravdie små piker... ;) Lykke til!
   
 5. LadyOnHeels Elsker forumet

  jeg hadde sagt at jeg var syk å blitt hjemme tror jeg. Bedre det enn å sitte der grønn i trynet og bare pirke i maten. men du kan jo også si at du er gravid, men viss ikke det går så hadde jeg droppet besøket. 

  gjorde det slik selv i første sv.skap da svigers skulle lage noe jeg IKKE tålte tanken på  en gang. de forstod det godt da jeg forklarte grunnen noen uker senere 
   
 6. hormondyret Flørter med forumet

  Har egentlig ikke lyst til å si det så tidlig. Og dessuten er svigerfar bortreist i noen dager. Så.. må vel finne en eller annen unnskyldning

  Veldig rar i matveien for tiden. Samboern min har kjøpt activia yoghurt for å se om det hjelper magen min. De har stått 2-3 dager i kjøleskapet og jeg har ikke tort å smake på dem. Heh..
   
 7. LadyOnHeels Elsker forumet

  hva med at du er opptatt med noe jobb/skole grier da, men kommer senere (etter maten)?
   
 8. Surrehøna Glad i forumet

  Jeg ville bare sagt det som det var. Svigerfar kan jo få vite det når han kommer hjem.

  Activia hjelper og det smaker godt. Jeg var også skeptisk. Har det på samme måte med mat. Sliter med å få i meg helt vanlig mat.

   
 9. LadyOnHeels Elsker forumet

  hvordan gikk middagen?
   
 10. hormondyret Flørter med forumet

  Middagen er ikke før kl 18 i dag. Enda usikker på hva jeg skal gjøre. Min kjære sa til henne at jeg ikke er så glad i den typen mat og at det ikke er sikkert at jeg kommer til å spise. Og forklarte at jeg ikke ville være uhøflig.
  I går var jeg kvalmere enn noen gang og hadde oppkast. Blir det samme greia i dag drar jeg ikke for å si det sånn

  Så lenge hun ikke mistenker graviditet så kommer vi ikke til å fortelle enda.
   

Del denne siden