Vondt i skrufsa

En tråd i 'Februar 2013' startet av trolltjora, 18 Sep 2012.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. trolltjora Elsker forumet

  Har forferdelig vondt i trekantområdet der nede pluss lysken... Noen andre som kjenner til dette? Har problemer med å gå pga dette, så lurer på om det er bekkenet som sier takk for seg?
   
 2. nøttelitenitreet Fjompenisse Tilgangsansvarlig Sommerfuglene VIP August 2018

  Høres ut som bekkenløsning, dessverre...
   
 3. happyhappy Flørter med forumet

  Bekkenet trenger ikke i takk for seg:) jeg har hatt det (og har) i alle mine tre svangerskap.. Og påmeldt far det ikke blitt verre:) ubehagelig, men null problemer å fungere i hverdagen:) litt vondt å stå på et bein:)
   
 4. trolltjora Elsker forumet

  Hjelper kiropraktor i slike tilfeller? Kjedelig at dette skjer nå.... Har gått ned 0,5 kg i vekt siden svangerskapet startet og er enda i hundre prosent jobb og ønsker å fortsette med det, men dette går utover nattesøvn og form ;(
   
 5. Mary Evelyn Glad i forumet

  Dwt kan være strekk i ligamentene(som er festet i bekken og livmor). Jeg fikk forferdelig vondt sist jeg var gravid etter en litt for lang spasertur. Gikk ikke helt over før guttungen var født, men etter et par dagen var det fullt levelig igjen. Det som skjer er at vekta i livmora presser i ligamentene(vi har fire etter hva jeg forsto på legen), og dermed strekkes de... Du får holde deg i ro noen dager og se hvordan det evt endrer seg.
   
 6. Har det samme selv, men hva det er vet jeg ikke desverre. Har også bekkenløsning, så skal ikke se bort ifra at det er en sammenheng der. 
   
 7. Javelin Forelsket i forumet

  er det symfysen du mener med "skrufsa"? xD heheheheh artig ord ^^ eller "skambenet"  / "venusberget" som det også kalles...

  om det er en brennende stikkende og ganske intens smerte så er det nok den puten som ligger imellom leddet der (ja for det er et ledd...ante jeg ikke før jeg gikk gravid første gangen ^^ ) som er i press, som somregel er forårsaket av bekkenløsning.

  Ved henvisning fra lege får man fysioterapi tilrettelagt for gravide :)
  kiropraktor kreves ingen henvisning, bare å gå, gjør underverker. Jeg skal igang med fysio på mandag, gleder meg, har gått til kiro hele svangerskapet. Kommer til å fortsette med begge deler.
   

Del denne siden