Vondt i magen

En tråd i 'Mai 2019' startet av Kamillete, 20 Sep 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Kamillete Elsker forumet Tilgangsansvarlig It's gonna be May 2019 Septemberlykke 2021

  Har lest at man kan få problemer med treg mage og forstoppelse når man er gravid.
  For meg har det blitt helt motsatt. Jeg har mageknip i mellomgulvet og må på toalettet flere ganger om dagen. Kommer ofte hånd i hånd med kvalme og gjerne når jeg er sulten eller når jeg har spist. Det rumler og bråker i magen.

  Er dette normalt? Noen som har hatt problemer med løs mage under graviditet?
   
 2. Snorkfrøken1984 Forumet er livet VIP

  Jeg har hatt noen dager hvor jeg har vært litt løs i magen og hatt mageknip. trur det er helt normalt:)
   
 3. Kine856 Betatt av forumet

  Kanskje det er starten på en omgangssjuke?
   
 4. Migica Gift med forumet It's gonna be May 2019 Marsboerne 20 18 ❤ Aprilbarna19 ❤

  Jeg har stort sett alltid løs mage. Den blir trigget av måltider. Men jeg har IBS fra før så det er vel årsaken. Jeg blir aldri ordentlig hard i magen når jeg er gravid eller ellers. Men vil nok tro det er helt normalt for deg. Nå kikker snart livmoren opp av bekkenet og den dytter foran seg tarmer og alt som er på vei opp
   
 5. Kamillete Elsker forumet Tilgangsansvarlig It's gonna be May 2019 Septemberlykke 2021

  Ja, jeg har tenkt tanken men det har vært sånn siden søndag. Hvis det hadde vært omgangssyke på vei så burde det vel ha skjedd noe mer innen 48 timer fra man blir smittet? :sorry:
   
 6. Kamillete Elsker forumet Tilgangsansvarlig It's gonna be May 2019 Septemberlykke 2021

  Ja, det er sant. Kan hende det bare er sånn magen min reagerer på graviditet. Har fått påvist irritabel tarm for mange år siden men følte liksom det hadde gått seg til. Ikke hatt noe problemer de siste årene, men kan hende hormonene og sånt gjør det mer betent igjen? Da blir jo luftsmerter mer smertefullt også. Håper at det ikke er noe farlig. Men den mageknipa er ikke god :shifty:
   
 7. Plomme Forumet er livet Himmelbarn Oktoberskattene 2015

  Sist gang jeg fikk omgangssyke tok det fem dager før det slo ordentlig ut..
   
 8. Kamillete Elsker forumet Tilgangsansvarlig It's gonna be May 2019 Septemberlykke 2021

  Å, håper virkelig ikke at det er omgangssyke da:hungover: Men opplever at smertene/formen går veldig opp og ned i løpet av døgnet, så tror ikke det er det (får jeg håpe)
   
 9. Realisten Elsker forumet

  Tror ikke du skal legge for mye i det uten at jeg er helsepersonell. Men alle kropper reagerer forskjellig, og min er sånn som alltid får til snodige bivirkninger. Foreløpig har det bare gitt utslag i masse av de typiske, men at de kom veldig tidlig :hilarious: Var hos legen igår, og han sa at det er vanlig med kvalme fra uke 8 (hello, han burde titte innom gruppen her :hilarious:), da måtte jeg informere om at det startet 8 dager etter eggløsning... Yay... Men føler du deg veldig utrygg, så ville jeg hørt med f.eks. jordmor eller fastlege. Alle konsultasjoner i forbindelse med graviditet er vel gratis?
   
 10. Kamillete Elsker forumet Tilgangsansvarlig It's gonna be May 2019 Septemberlykke 2021

  Har googla litt og ser ut som at det er normalt med både det ene og det andre av magetrøbbel under graviditet, så skal slå meg til ro med det. Blir det for plagsomt i dagene fremover så skal jeg nevne det for jordmor neste uke :happy: Det er litt rart hvordan kroppene våre kan reagere så kraftig på å være gravide :pompus: Har jo nesten ikke hatt symptomer frem til nå.

  Så rart at han legen sa det om kvalme.. Har inntrykk av at mange sliter veldig med det helt fra start :eek:
   
 11. Realisten Elsker forumet

  Ja, men han snakker sikkert stort sett bare med de som er litt på vei og trenger sykemelding. Så da har han sikkert bare oppfattet det sånn :hilarious: Men han ville gjerne sykemelde meg lengre enn det jeg ville, og ba meg ta det helt med ro og ingen tinge løft. Så han skal ha for omsorgen. Og ser jo nå at jeg trenger den sykemeldingen han skrev ut.
   
 12. Lille spire nr. 2 Forelsket i forumet

  I starten av graviditeten (uke 4-6 kanskje) hadde jeg urolig og dårlig mage som deg. Nå er den blitt hard og treig..
   
 13. Kamillete Elsker forumet Tilgangsansvarlig It's gonna be May 2019 Septemberlykke 2021

  Hehe, godt at legen er "litt for mye" enn at han blåser i det du sier :happy: Viktig å lytte til kroppen! Akkurat nå har jeg mye stress frem til slutten av november, og det er jo absolutt ikke optimalt..
   
 14. Kamillete Elsker forumet Tilgangsansvarlig It's gonna be May 2019 Septemberlykke 2021

  "Godt" å høre at det er flere:p Men litt stress det her med magen altså.. Skal man slite med mageplager i 9 måneder liksom:woot:
   
 15. Lille spire nr. 2 Forelsket i forumet

  Jeg tror den var gjevnt over treig hele sist svangerskap ja.. Prøvde duphalac, men det var aaaalt for søtt og kvalmt for meg.. Men blir det veldig hardt må jeg jo bare få i meg noe.. Svisker kanskje?!:)
   
 16. Kamillete Elsker forumet Tilgangsansvarlig It's gonna be May 2019 Septemberlykke 2021

  Ja, svisker har jeg hørt at skal hjelpe :happy: Generelt mat med fiber i! Et glass Biola om kvelden pleier å hjelpe mot det meste av magevondter i hverdagen. Biola har jo forskjellige smaker også, så man kanskje kan finne noe man liker :happy:
   
 17. Starmoon Flørter med forumet

  Jeg har løs mage i graviditeten, det hadde jeg sist graviditet også. Kommer gjerne sammen med murringer/stikkinger/ligamentsmerter.. jeg har også mye vondt oppi ribbeina med luftsmerter [emoji85]
   
 18. Kamillete Elsker forumet Tilgangsansvarlig It's gonna be May 2019 Septemberlykke 2021

  Får mer og mer inntrykk av at det er normalt med løs mage under graviditet også :happy: Det står lite om det i forhold til det med treg mage syns jeg, så jeg trodde det var jeg som var rar:p
   
 19. Starmoon Flørter med forumet

  Jeg googla også mye om det sist graviditet i 2016/17 og fant ingenting [emoji85] jeg hadde også mye murringer som bekymra meg, kjentes ut som mensen kom heletiden. Akkurat likedan har jeg det nå også, desto mer murring desto mer løsere mage [emoji4] men tror det er normalt..
   
 20. Kamillete Elsker forumet Tilgangsansvarlig It's gonna be May 2019 Septemberlykke 2021

  Det er ikke koblet sammen med mensmurringer men mer knip i magesekken/tarm. Men jeg har inntrykk av at løs mage også er normalt når man er gravid :happy:
   

Del denne siden