Vondt i korsryggen, farlig?

En tråd i 'Desember 2016' startet av Bkno8491872, 1 Jun 2016.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Bkno8491872 Andre møte med forumet

  Uke 14 å har vondt i korsryggen og noe nederst i mage innimellom... Flere som opplever dette ? Farlig?
   
 2. Lenamor 27.12.16 Betatt av forumet

 3. Veldig_spendt Elsker forumet Desemberskatter 2016

  Jeg har omtrent vært sengeliggende et par uker nå med intense smerter i korsryggen.. Gikk til fysio og Manuellterapaut.. Lite de kunne gjøre.. De konkluderte med at det var lumbago.. Må gå over av seg selv.. Er heldigvis i bedring.. Ta en tlf til legen din hvis du er usikker :)
   
 4. Tullingen Gift med forumet Desemberskatter 2016

  har det likt som deg.
  har ikke hatt det slik med de 3 andre så var ganske i tvil selv om det var normalt eller ikke. men legen min sa det var normalt. mye vokser og strekker seg inni der. :happy:
   
 5. Lenamor 27.12.16 Betatt av forumet

  Jeg ble også diagnosert med lumbago med isjagi, kort fortalt akutt ryggvondt med stråling i foten. Fikk Paracet og beskjed om å gå i skogen.
  Visstnok helt vanlig for alle, men mtp hvor mange her inne som har det kan det høres ut som det er større risiko når man er gravid.
   
 6. Konradine Betatt av forumet Desemberskatter 2016

  Det er litt større risiko når man er gravid for å få ryggplager ala lumbago. Det er på grunn av hormonene som gjør leddene mer tøyelig. Det er ikke farlig og går som regel over av seg selv. Behandling er smertestillende paracet samt å bevege seg (selv om det gjør litt vondt). Får man derimot nevrologiske utfall som nedsatt kraft eller manglende kontroll på blære bør man oppsøke lege, men ellers er det bevegelse som gjelder :)
   
  • Liker Liker x 2
 7. Nutte87 Forumet er livet Desemberskatter 2016

  Tok på meg bekkenbelte og tok med meg hundene på 30 min gå tur :) utrolig deilig selvom litt vondt :p
   
  • Liker Liker x 1
 8. Baby2016tru Betatt av forumet Desemberskatter 2016

  Jeg har også veldig vondt o korsryggen, med stilling ned mot halebeinet. Da jeg fortalte det til legen ble jeg henvis til trening både i vann og på land ;-)
   

Del denne siden