Vognvalg

En tråd i 'Mai 2020' startet av Spiredrøm, 9 Des 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Spiredrøm Forelsket i forumet

  Forrige vognperiode hadde jeg en hel vognpark med 4 vogner (emmaljunga mondial delux under bagperioden og stokke trailz fra sporsdel) i tillegg til city mini gt og britax b-motion 4. Denne gangen vil jeg helst slippe det og ha en vogn som dekker alle behovene, hvertfall første tiden ;) Jeg tror, etter litt research, at det kan være bugaboo fox. Noen som har erfaring med den?:)
   
 2. 68Fastback Flørter med forumet

  Må fortelle dere noe :D Jeg har lurt veldig på hvilken vogn jeg vil ha.. Eneste sikre kriteriet mitt var at det skulle være «vanlige» store gammeldagse hjul med luft, og forhjul som er faste.. Da jeg jobbet på ringo for mange år siden falt jeg veldig for Basson-vognene. De selges ikke i Norge lenger, men jeg hadde en idé om å bestille fra Danmark. Men, i går da jeg satt og tittet på Finn dukket det opp en basson-vogn rett i nærheten! Brukt av et barn i 4mnd, helt strøken:) Riktignok fulgte ikke sportsvognsetet med da, men alikevel.. 550kr :joyful: Helt utrolig, haha.. Hun hadde også et BeSafe bilsete, 1år gammelt, som jeg fikk for 750kr. Hadde tenkt å kjøpe begge deler nytt, men klarte ikke å la være å gå for dette tilbudet.. :) Fikk et veldig godt inntrykk av selger, og både vognen og setet ser ubrukt ut..!
   
  • Liker Liker x 2
 3. Mamma_i_Oslo Blir kjent med forumet Maiblomstene 2020

  Jeg har ikke erfaring med fox, men eier en buffalo. Dersom fox har bedre demping er den nok et godt valg. Jeg synes dog at sportsdelen er litt liten.

  Jeg er også hun med en hel vognpark, men tror jeg har funnet ut at jeg trives best med 3 hjul og har derfor kjøpt en tfk trail2. Der kan jeg bruke multi x bagen som sportsdel noen mnd før jeg må snu ungen, som jo er et problem med 3- hjulsvogner.

  Men konklusjonen min er at den perfekte vogna for hele vognperiden finnes ikke, men siden du skiver den første perioden er sikkert fox et godt kjøp! :happy:
   
 4. Spirevipps Flørter med forumet

  Jeg kjøper en lite brukt bugaboo buffalo 2018 modell av ei venninne for 6.000,-
   
 5. Lywv Flørter med forumet Maiblomstene 2020

  Jeg kjøpte bagdel til Stokke Scoot vogna vi har til lillemor nå på black friday:hilarious:. Kjøpte vogna etter bagperioden var over, og den er perfekt til vårt brukt:D. tar veldig liten plass sammenlagt, behagelig å trille både i by og i lett terreng (snakker ikke over røtter og myr, men halvdårlige traktorveier og lignende). Til eldste hadde vi en emmaljunga citycross som var så tung at det var et herk å manøvrere. Til lillemor kjøpte vi en stokke xplory brukt, men den ble påkjørt (uten unge i) så den ble skrekkelig å trille etterpå, så den står i bhg som sovevogn nå.
   
 6. Luna0912 Blir kjent med forumet

  Vi har kjøpt en Carena Vinga Duo vogn. Pent brukt av kjente. Håper at vi blir fornøyd med den. Virker lett og praktisk.
   
 7. skattenminimagen Forelsket i forumet Maiblomstene 2020

  Jeg har bestilt en stokke trailz:Heartpink Tenkte å kjøpe en sånn britax motion plus vogn brukt når barnet blir større:)
   
 8. Rubina Blir kjent med forumet Maiblomstene 2020

  Jeg skal ta en tur på barnashus og noen andre butikker over nyttår og prøve vogner har jeg funnet ut. Jeg har jo en emmaljunga som jeg har brukt til de to store, men den er så upraktisk når vi skal sitte på med andre i bil.
   
 9. Livvea Betatt av forumet Maiblomstene 2020

  Jeg har kjøpt en slik Emmaljunga duo edge. Med store hjul, og faste framhjul. Jeg hadde også to krav; faste, store hjul og romslig bag. For kommer til å bruke vognen som soveplass på dagtid.
  Og at den er god å trille på tur.

  En venninne har denne vognen så har prøvd den en del med henne, og jeg er fornøyd med den. Men den er stor, så skjønner hvis noen synes det blir mye vogn.
   
  • Uenig Uenig x 1
  Last edited: 29 Des 2019
 10. Stallkjærringa Forumet er livet Tilgangsansvarlig Novemberlykke 2015 Maiblomstene 2020 Junilykke 2020 ♡ Høsthjerter 2017

  Vi har simo vogn og babyjogger City elite fra forrigemann. Så plana er å bruke simo vogna hjemme, da den er så fin og romslig mtp soving, og stor og fin sportsdel. Og så få tak i bag til babyjoggeren, så vi kan bruke den når vi skal reise noe sted, siden den tar mye mindre plass.
   
 11. AL93 Elsker forumet Junilykke 2020 ♡

  Har kjøpt bugaboo Buffalo :) gleder meg til å ta den i bruk!
   
  • Liker Liker x 1
 12. Aiaiana2019 Første møte med forumet

  Vi har bugaboo fox til jenta vår på 1,5 år, og kommer til å bruke den til nye babyen også. Kommer da til å kjøpe søskenbrett. Veldig fornøyd! :)
   
 13. TsumTsum Betatt av forumet Maiblomstene 2020

  Noen som vet om Emmaljunga Edge Duo noen gang bruker å være på salg? :) eller er det kanskje en sånn klassiker som holder samme pris?
   
 14. Eds:) Glad i forumet Maiblomstene 2020

  :smug:Vi hadde buffalo til første og elsket alt med den. Helt fantastisk vogn. Har også en babyzen yoyo stående i bilen til handleturer, ferier osv. Kunne aldri klart oss uten den heller
   

Del denne siden