Vogntråd

En tråd i 'Mai 2022' startet av Mymelen, 19 Sep 2021.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Mymelen Elsker forumet ❤️Mailykke 2022❤️

  Ellers så kan jeg anbefale baby jogger city select. Jeg brukte den som hovedvogn til nr to, trengte jeg søskenvogn så var det bare å sette på et sete til. Men brukte det skjeldent. Her er det 1,5 år mellom. Elsker den vognen!! Liten og nett, tok minimal plass sammenbrettet også.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 2. Mymelen Elsker forumet ❤️Mailykke 2022❤️

  den er så fin!! Var egentlig den jeg ønsket meg, jeg liker at ungen kommer så høyt opp! Men så har jeg skjønt at den er tung og stor. Og ei venninne mener kalesjen er litt liten, eller man får ikke dratt den så langt ned :confused:
   
 3. Allyy Glad i forumet Påskeliljene 2022 ❤️ Februarbarna 2020

  Ja, det var akkurat det med at barnet kommer så høyt opp som gjorde at vi falt for den! Og at man har masse plass under vogna til oppbevaring ❤️ Personlig synes jeg at man får dratt kalesjen langt ned, men vi har ikke hatt noen annen vogn enn stokke trailz, så jeg vet ikke om det er vanlig at den skal gå enda lenger ned enn den gjør :happy:
   
 4. Allyy Glad i forumet Påskeliljene 2022 ❤️ Februarbarna 2020

  (Bilde jeg fant på Google :hilarious:)
   

  Vedlagte filer:

 5. Spireliten <3 ❤️Mailykke 2022❤️

  Synes bugaboo fox 3 ser helt nydelig ut! Men får se hvor mye vi har lyst til å bruke på vogn.. :)
   
  • Enig Enig x 1
 6. Mammabjørn93 Blir kjent med forumet ❤️Mailykke 2022❤️


  Kalesjen på den "nye" 2018 modellen tror jeg, er super stor! Vet ikke om noen vogn som har større. Den veier jo litt, men kan pakke den bra sammen i bil, og vekta merker man ikke når man triller
   
  • Nyttig Nyttig x 1
 7. Fru B Glad i forumet Assistert-jentene ❤ Juliskattene 2018 ❤

  Hadde Stokke trailz til nr 1 - den solgte vi pga stor og tung og liten kalesje (men vi hadde den med kort kalesje - rakk akkurat ikke å få neste versjon med lengre kalesje). Men det var en vogn med gode kjøreegenskaper og masse plass til handleposer etc under, så den hadde absolutt sine styrker. Også et stort pluss at baby kom høyt opp - særlig for mannen min som er to meter :) Nå blir det nok Boogaboo Fox 3. Jeg var så sjalu på alle med Boogaboo og lang kalesje i forrige perm, så nå SKAL jeg ha det selv :)
   
  • Liker Liker x 1
  • Nyttig Nyttig x 1
 8. Bkno9234472 Blir kjent med forumet

  Jeg tror vi går for emmaljunga edge duo combi. Den er ikke i salg lengre, så må se om vi ikke finner noe på finn. Jeg er ute etter en stabil og stor vogn, som tåler å bli trillet på all slags terreng. Den ser også svært lun ut, sammenlignet med mange andre vogner på markedet.
  Jeg synes det er positivt at den har stor bag, at barnet kan sitte mot den som triller vognen når man endrer til sittedel og har full liggestilling.

  Vi bor i by, men jeg liker mer å gå i naturen og på stier. Er ikke noe typisk t-bane og senter-dame.

  Vognen er nok stor og tar mye plass i forhold til den del andre vogner, men har stor bil + at dette er første barnet. Så tenker det vil gå bra :)

  Ser ikke bortifra at ci kjøper ei mindre vogn når barnet blir litt større.
   
 9. KinderMaxi Blir kjent med forumet

  Jeg sikler på Bugaboo Fox 3 (sikler litt på den grønne faktisk..) eller Cybex Priam :D Var kjapt innom babyshop i helgen og mååååtte bare prøve. Absolutt de to vi falt for! Så lette styre :)
   
  • Enig Enig x 1
 10. Sitronjenta Glad i forumet Påskekyllingene 2020

  Herlig, er genialt med gode tips! Tror vi kan omgjøre vogna vi har også til søskenvogn med et adapter, men det virker så kjipt for eldste å sitte og se rett inn i bagdelen, så ser ikke for meg at en sånn løsning hadde passa for oss. Veldig kjekt når vogna tar liten plass, da! :D
   
 11. Mymelen Elsker forumet ❤️Mailykke 2022❤️

  Vi snudde henne da så hun kunne titte ut. Så satt de sammen mot hverandre når begge hadde sportsdel. Men vi ville oss aldri så vondt at vi dro på senter ol med begge, det var i så fall veldig sjeldent, da gikk(løp) hun stort sett selv. Hun begynte å gå rett 4 mnd før broren ble født, så det var gull.
   
  • Liker Liker x 1
 12. Kakedeig Forumet er livet Sommerfuglene Septembermødre <3

  Jeg har en Emmaljunga Super Nitro og en City Elite fra forrige. Så blir nok å bruke dem.
   
 13. Mymelen Elsker forumet ❤️Mailykke 2022❤️

  Dytter litt opp :)
   
  • Liker Liker x 1
 14. ShitHappens96 Andre møte med forumet

  Selv har endte jeg opp med en emmaljunga nxt 90 og har vært superfornøyd.
  Den har svinghjul og er stødig og god om man skal gå med (småvilter) hund ved siden av. Den er enkel nok å legge sammen, men du kan garantert finne noen som blir mindre og lettere (vektmessig) i pakkvolum.
  Jeg hadde 2020 modellen, så det kan hende 2021 og 2022 modellen har blitt lettere. Det vet jeg ikke.

  Mitt beste tips, for de som har muligheten til å ta turen til Drammen, er å reise innom Gerd T Martinsen Barneutstyr. Om du ikke ender opp med å kjøpe vogn av dem, så er de veldig gode å spørre om vogn i tillegg til at de har godt utvalg (men ikke Stokke).
   
  • Liker Liker x 2
  • Informativ Informativ x 1
 15. Mammadrømmer Blir kjent med forumet VIP Assistert-jentene

  Noen som har testet britax smile 3, buggabo fox tre og cybex priam duo som kan fortelle meg litt om forskjellen? Hvilken likte dere best? Den skal nok bli brukt på all slags vær, men for det meste på asfalt.
   
  • Vinner Vinner x 1
 16. Kakedeig Forumet er livet Sommerfuglene Septembermødre <3

  Å trille liker jeg best Smile 3 av dem. Fox er veldig praktisk med netting i kalesje og at den er lettere og blir minst sammenlagt, men det er for lett til at jeg stoler på den som stødig nok.
  Aller best å trille er Emmaljunga nxt90. Den er større og tyngre å løfte, men smidigere, stødigere og mer komfortabel.
   
  • Liker Liker x 1
 17. Totlaaa Gift med forumet ❤️Mailykke 2022❤️ Himmelbarn Påskeliljene 2022 ❤️ Januarlykke 2019

  Jeg har testet fox 2, emmaljunga og smile 3.
  emmaljunga sin nyeste har jeg dog ikke prøvd, men den kan det se ut som har bedre demping. Fox 2 har ikke god demping, så det føles ut som om babyen rister veldig i vognen på grusveier. Smile 3 har best dempere av disse 3 (synes jeg), men jeg tenker det er mye smak og behag :) prøv litt i butikk og evt spør om å kjøre vognene til venninner (hvis du kjenner noen som har lignende vogner) :) jeg hadde emmaljung nxt 90 til guttungen min, og var ikke fornøyd. Tung vogn uten særlig demping utenom i bagdel/sittedel…
   
 18. Camillali Glad i forumet ❤️Mailykke 2022❤️ Oktoberfruene 2018

  På barnas hus på Skøyen har (hadde i 2018) i hvertfall en liten «bane» man kunne teste vogner på ulikt føre. Fin ide, var vel ikke så stor, men likte ideen om å prøve på litt ulikt underlag. :)
   
 19. Totlaaa Gift med forumet ❤️Mailykke 2022❤️ Himmelbarn Påskeliljene 2022 ❤️ Januarlykke 2019

  Veldig fin idé, men blir ikke det samme som om man kjører med barna i vogna.. jeg skulle nok testet ut mer med selve sittedelen og ikke bare bagdelen når jeg kjøpte vogn for 3 år siden :)
   
 20. Camillali Glad i forumet ❤️Mailykke 2022❤️ Oktoberfruene 2018

  Det er sant, blir ikke helt det samme
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1

Del denne siden