Vogn til tette barn

En tråd i 'Livet med barn 1-5 år' startet av MorTilEn, 7 Sep 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. MorTilEn Glad i forumet JuniJubel2021

  Hei :happy:
  Dere som har to tette barn, typ 15-18 måneder mellom, hvordan har dere gjort det med vogn? Har dere tvilling-/søskenvogn eller to separate? Kan se for meg det er en stor fordel med én vogn hvis kun én av oss (foreldrene) skal på trilletur med begge, men samtidig greit å ha en enkeltvogn om kun én av de skal sove eller om en skal ha med seg kun én av dem en eller annen plass? Hva tenker dere rundt dette? Noen med erfaring? :)
   
 2. Stolt mamma Forumet er livet Septemberbarna 2019

  15 mnd mellom nr 1 og 2 og hadde ikke klart meg uten søskenvogn. Jeg leverte og hentet i barnehagen med vogn og vogna var med når jeg var på steder alene med ungene. Vi hadde også en enkelt vogn hvis jeg eller samboer skulle ha med bare ett barn. Jeg tenker at hvis dere bruker vogn lite i dag så kan det hende at kun et ståbrett til eldstemann er nødvendig eller evt eldstemann i vogn og minstemann i bæresele. Men om dere bruker vogna en del så vil jeg absolutt vurdert å kjøpe søskenvogn
   
 3. MorTilEn Glad i forumet JuniJubel2021

  Tusen takk for svar :happy: Høres fornuftig ut! Vi har allerede én enkeltvogn, så vurderer om vi skal kjøpe én enkeltvogn til eller om vi skal kjøpe en søskenvogn, klarer ikke helt å bestemme meg :p Tusen takk for innspill!!
   
 4. Kobberfruen Glad i forumet Sensommerbarna 2019

  Kjøp en søskenvogn hvis dere har en enkeltvogn. Da kan du alltid trille begge hvis du trenger det, og kan la de sove hver for seg. Mange søskenvogner har også ståbrett til senere bruk.
   
 5. Marrylou Forumet er livet It's gonna be May 2019 Julibaluba 2017

  Bugaboo donkey(?)! Den typen kan slåes sammen til enkeltvogn og foldes ut til dobbelvogn! Har TFK selv, angrer på at jeg ikke kjøpte bugaboo!
   
 6. Apekatter Elsker forumet

  Vi hadde bugaboo donkey og 19 mnd mellom, hadde også søskenbrett. Jeg er en del alene med begge, og bruker lite bil, så da var det praktisk med vogn. Solgte den etter ca seks mnd.
   
 7. LIJETR Elsker forumet Himmelbarn Sensommerbarna 2019

  Vi elsker søskenvogn! Vi har TFK og er superfornøyd! Kjøpte med bagdelen hvor minste kan sitte vendt mot oss lenge! Hn er over året og kan fortsatt sitte vendt mot oss :happy:
  Jeg har ofte brukt søskenvogna når jeg bare har hatt 1 med meg :happy:
  Vi kjøpte ikke med en gang minsten kom, og klarte oss greit med to enkeltvogner, men ble utrooolig mye mer lettvint når vi kjøpte søskenvogn!
   
 8. MorTilEn Glad i forumet JuniJubel2021

  Tusen takk for svar :D:Heartpink
   
 9. MorTilEn Glad i forumet JuniJubel2021

  Tusen takk for svar :Heartpink
   
 10. MorTilEn Glad i forumet JuniJubel2021

  Ahaaa! Tusen takk for svar, skal sjekke ut :D
   
 11. MorTilEn Glad i forumet JuniJubel2021

  Det var ikke dumt! Tusen takk for tips :D
   
 12. Meg88 Flørter med forumet

  Vi har hatt bugaboo donkey. Fantastisk vogn! Skulle jeg bare ha med ene barnet, kan den slås sammen til en enkel vogn:happy:
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1

Del denne siden