Vis oss deres barnerom (innredningen).

En tråd i 'Hus, hjem og hage' startet av Bkno0833492, 30 Nov 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Daddycool Blir kjent med forumet

  6FC3B405-04D7-481D-87E4-C44D0A6CA5EE.jpeg Jeg (far) og samboer gleder oss masse til prinsessa kommer i februar, om alt går etter planen (fingers crossed).

  Har så og si alt på plass allerede. Vi venter på sengehimmel som vi har bestilt som skal over sprinkelsenga. Bedside’n skal inn på vårt soverom når hun kommer, og planen er å ha leke-krybba på stua. Vi kommer nok til å innrede det en del mer med div bilder, lampe(r), en kommode til m.mer på nyåret. Trenger derfor litt inspirasjon!

  PS: husk å sladde div bilder/ting som kan identifisere deres barn om dere velger å dele.
   
 2. Moderator Marte Elsker forumet Moderator ⭐️ Babyverden Stab ⭐️ VIP

  Flytter denne ut på generelt, kanskje du får fleire svar der :)
   
 3. Fleire som vil vise bilder av barnerom? :)
   
 4. Blu-Ray Forumet er livet Novemberlykke 2015 Oktoberskattene 2015

  Jeg har ikke bilder fordi det er et salig kaos :p dukkevogner, senger, lekekjøkken, dukkesenger, sofa, masse lekekasser :p ikke noe inspirasjon å hente her annet enn å ta ting som det kommer, om rommet er rotete og har for mange ting, er det ikke annet enn en gyllen anledning til å oppdra barna til å rydde :p :p

  Her er rommet egentlig kun en soveplass, stort sett, så vi har det bare praktisk. Kasser osv. Ikke pent - men praktisk.
   
 5. Stolt mamma Gift med forumet Septemberbarna 2019

  Høres akkurat ut som hos oss :p soverom / lager er en god beskrivelse (barna er snart 1,5 og 2,5 og deler rom). Flytter til hus med stor plass på nyåret og da er planen å lage et praktisk barnerom (seng, skap, kommode og lekekasser) som barna kan ha til de er ferdig på barneskolen. Ungene har aldri klaget på at de ligger midt blant plastkasser :p
   
 6. Blu-Ray Forumet er livet Novemberlykke 2015 Oktoberskattene 2015

  Hehe.. ikke så mye plastkasser her da, litt under sengen til eldste, men er kommode og dilldall. Høres bra ut å flytte til hus på nyåret:)
   

Del denne siden