Hjelpes! Vi har planlagt navnefesten (heldigvis lenge til oktober/november) og planlegger servere god, gammeldags hjemmelaget viltgryte med hjemmelaget potetmos (eventuelt vanlige poteter) og tyttebærsyltetøy. Men hvor mye mat bør vi beregne? Av de 60 er 5 barn under 10 år.
Hvor mye mat tror dere vi må lage? Tenker bruke denne oppskriften https://www.godt.no/#!/oppskrift/7090/enkel-viltgryte men kanskje mer interessert i å få tips til hvor mange jeg skal beregne på utifra mengde og antall voksne. Blir servert som middag, men for at det ikke skal bli for sent for alle barna tenker vi invitere til rundt kl 13, spise da kl 14 og så ha kaker med kaffe etterpå
Skal ikke ha noen seremoni så står fritt der.
Hvor mye mat tror dere vi må lage? Tenker bruke denne oppskriften https://www.godt.no/#!/oppskrift/7090/enkel-viltgryte men kanskje mer interessert i å få tips til hvor mange jeg skal beregne på utifra mengde og antall voksne. Blir servert som middag, men for at det ikke skal bli for sent for alle barna tenker vi invitere til rundt kl 13, spise da kl 14 og så ha kaker med kaffe etterpå
