Vi som mistet i juni, men prøver igjen

En tråd i 'Vi som prøver / Før svangerskapet' startet av Fregnefanten, 21 Jun 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Tags: Add Tags
 1. Fregnefanten Forumet er livet Sommerfuglene *Aprilbaby 2018*

  Kunne ikke finne noen tråd på dette, kan det stemme?
  Har ikke laget slik tråd før, og håper det ikke blir så mange her inne [emoji173]

  Fikk en blødning 1.juni som viste seg å være sa, som nå ble min tredje tidlige sa. Har fått beskjed av lege om at dersom det skjer igjen blir det utredning.
  Vi fant ut at vi ville ha en pp uten prøving nå, slik at både kropp og sinn får kommet seg litt. Så snart kommer en ny pp, og den blir møtt med stort mot og en dæsj solvipect [emoji28]
   
  • Liker Liker x 1
 2. Sitrus. Gift med forumet Assistert-jentene

  Hei! Har heller ikke sett noen slik tråd, og har ventet på den :)
  trist at du også har mistet, og håper som deg at det ikke blir så mange her, men samtidig godt å prate med noen med lignende opplevelser og som også venter på el/tr man ikke vet når kommer..

  Selv fikk jeg tilfeldig oppdaget MA i uke 9 den 11.juni, cytotec dagen etter. Blødningene har avtatt nå, men som en liten mens fortsatt. G-testene er sterke, men ser ut til å gå nedover. Har bestemt oss for å prøve igjen med en gang, om enn ikke så målrettet, dersom blødningene stopper helt opp før mensen kommer igjen. Kjenner jeg meg selv rett kommer jeg sikkert til å teste etter el så fort HCG blir lavt nok til å ikke slå ut. Uansett blir det jo fint å kunne kose med mannen igjen når jeg ikke lenger blør, og da kan jo ting skje :)Klarer ikke tenke på annet enn å bli gravid på ny og da kjennes det greit å prøve med en gang.

  Hvor langt var du på vei? Og har dere barn fra før? Stor klem til deg forresten, dette er tungt, og fryktelig at du har måttet oppleve det flere ganger :Heartred
  men håper vi kan bli en fin gjeng som ser framover sammen!
   
  Last edited: 21 Jun 2017
 3. Leit dere har mistet. :( Håper spiren sitter snart igjen. Sender dere gode klemmer. :Heartred
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 4. Nette84 Blir kjent med forumet

  Hei. Er helt ny på dette forum greiene.. men godt å ha et sted man kan lese og søke opp mulige svar på spørsmål man har.
  Jeg mistet 1 juni. Har heldigvis aldri mister før.. grusomt når man endelig har begynt å glede seg. Har 2 fantastiske gutter fra før og denne graviditeten var ikke planlagt, men veldig ønsket mistet i uke 5(+2 ). Her prøves det før harde livet å få igjen med en gang. Bare skjønner ikke helt når man kan forvente el etter en sa. Har tatt tester nå hver 2 dag i over 1 uke og alle viser svak strek. Hva kan det bety? Håper bare ikke vi må prøve lenge. Jeg blir gal av å vente.. Håper spiren sitter snart igjen for oss alle lykke til med prøvingen alle sammen.
   
 5. Eskimonika Forumet er livet Tilgangsansvarlig Marsboere 2020 VIP Himmelbarn Septemberhjertene 2018 August 2018 Assistert-jentene Februarbarna 2020

  Jeg hadde kjemisk nummer 4 nå i juni. Frustrerende når symptomene er så klare så jeg vet jo jeg er gravid uten å teste.
   
 6. lmn86 Forumet er livet Novemberlykke 2018 Oktoberfruene 2018 Assistert-jentene Påskekyllingene 2020

  Mistet her også, MA konstatert 13.juni etter å hatt smerter/blødning av og på i to dager! Var 6+3 når smertene starta! Var andre IVF forsøk på oss (fryseforsøk)! Ikke hatt noen blødning siden 19.juni og G-test igår viste en svaaak strek bare! Tok HCG prøve igår (venter på svar) og skal ta en ny igjen imorra for å sjekke at hcg er synkende + UL på mandag for å få sjekket at alle rester er ute! Skal begynne å teste etter EL så fort HCG er ute av systemet[emoji5]

  Fryktelig vondt at forsøket ikke gikk, og det hjelper ikke at vi må hoppe over første syklus før vi kan få nytt forsøk! Har heldigvis egg på frys, så slipper nye runde meg sprøyter og uttak før vi kan sette inn! Håper jo på en ventespire i mellomtiden, men med 3 år bak oss som aktive prøvere så er ikke håpet stort om at det går! Får prøve å nyte sommeren[emoji295]️
   
 7. lmn86 Forumet er livet Novemberlykke 2018 Oktoberfruene 2018 Assistert-jentene Påskekyllingene 2020

  Så trist å lese at du mistet[emoji20] kjenner følelsen! Men, EL kommer tilbake når HCG'en din er relativt lav igjen! Er det G-tester eller EL-tester du har testet med? HCG slår ut på EL tester, derfor du evt har fått utslag på dem! Jeg skal teste ut HCG med G-tester og gå over til EL tester når G-test er helt negativ! Hvor lang tid HCG bruker ut av kroppen er veldig individuelt! Og det er den som styrer hvor lang tid det tar før du er tilbake i normal syklus! Vanligvis(!) får man igjen mens 4-6 uker etter SA! Når jeg hadde SA første gang tok den 8 uker!

  Du kan evt ta blodprøver hos lege for å sjekke HCG nedgang! Om den ikke synker, kan det være tegn på at alt ikke har kommet ut!
   
 8. Nette84 Blir kjent med forumet

  Fikk beskjed fra lege etter en uke at hcg var på 0. Er el tester jeg har tatt og det slår jo ikke ut på hcg som ikke er der;). Forstår ikke helt greia. Tok ny el test i dag som nesten ikke gav utslag. Håper bare vi har fått det til å klaffe da jeg har sett utslag som positiv test og gubben har blitt utslitt :joyful: blir helt sliten av å gå å tenke så mye på dette og teste hele tiden.
   
 9. lmn86 Forumet er livet Novemberlykke 2018 Oktoberfruene 2018 Assistert-jentene Påskekyllingene 2020

  Er jo veldig bra at den er nede på 0[emoji1303][emoji1303][emoji5][emoji5] da veit du jo hvertfall at det ikke er hcg'en som har slått ut! Kroppen trenger sikkert bare mer tid på å komme tilbake i syklus! Men håper du har hatt EL og at det klaffet[emoji6][emoji6] lykke til[emoji5]
   
  • Liker Liker x 1
 10. Nette84 Blir kjent med forumet

  Tusen takk :signs001 og masse lykke til til deg også:)
   
 11. lmn86 Forumet er livet Novemberlykke 2018 Oktoberfruene 2018 Assistert-jentene Påskekyllingene 2020

  Takk for det[emoji5][emoji5]
   
  • Liker Liker x 1
 12. Fregnefanten Forumet er livet Sommerfuglene *Aprilbaby 2018*

  Så leit å høre om ma'en din [emoji173] godt at du klarer å se framover, det hjelper stort i slike stunder!
  Var vel det man kan kalle en kjemisk jeg hadde, begynte å blø 4+5. Har fått svar fra legen idag om at blodprøven er negativ, så nå kan vi sette i gang med prøving igjen så snart tanta har vært innom [emoji4] blir vårt første barn [emoji7]

  Har dere barn fra før?[emoji4]
   
 13. Fregnefanten Forumet er livet Sommerfuglene *Aprilbaby 2018*

  Trist å høre at du mistet [emoji173]

  Er veldig forskjellig, tror jeg. Har mistet tre ganger nå, og først denne gangen fikk jeg skikkelig el-slim bare tre dager etter blødning, mens de to andre gangene fikk jeg aldri noe slim (ble utrolig nok gravid likevel!).

  Skal krysse fingrene for at spirene sitter fort og hele veien [emoji173]
   
 14. Fregnefanten Forumet er livet Sommerfuglene *Aprilbaby 2018*

  Neei, så leit [emoji173]

  Har du snakket med legen din om det?
   
 15. Sitrus. Gift med forumet Assistert-jentene

  Ingen barn fra før nei :) så nå lengter jeg veldig. Så godt at prøven er negativ da! Da blir det kanskje el snart og snart ny mens. Kjenner du noen symptomer på at ting normaliserer seg eller er på vei eller?

  Kjenner jeg er super-utålmodig nå. Er på "CD11" i dag hvis jeg regner første blødning (cytotec) som CD1, men tror det er lenge til noe skjer her. Blør fortsatt i allefall. Skal ta en ny g-test i morgen og hååååper det har sunket mye. Har liksom et håp om at ting skal gå fort og at jeg kanskje får el i løpet av 1-2 uker.. Hadde vært godt å vite at alt har gått som det skulle (uten rester osv) og fått begynne å prøve igjen før ferien, så kan man glede seg over at ting er i gang og tenke mer positive tanker :)
   
 16. Sitrus. Gift med forumet Assistert-jentene

  Så leit å høre at du også har mistet. Må være ekstra vanskelig når dere har prøvd såå lenge og på IVF-forsøk. Huff. Du er tøff! Men bra HCG ser ut til å gå fort ut da, da er kroppen forhåpentligvis snart i gjenge igjen. Tenk om det kunne blitt en ventespire :Heartred hvis ikke blir det ikke alt for lenge til nytt innsett, selv om hver dag er en evighet når man venter da..
  Har du fått resultatet på testen hos legen eller? Krysser fingrene for HCG på null!!
   
 17. Guttemammatil2 Blir kjent med forumet

  Jeg er midt i det nå. På dag 3 av en SA/MA, vet rett og slett ikke hva det er, mn ut kom det. Ut ifra mine beregninger og sist mens osv, så var jeg 9+3 og det hadde stoppet å utvikle seg i uke 5. Så kroppen min gikk i over 4 uker å trodde den fremdeles var gravid. Ingen symptomer på at noe var galt. Så når jeg dro på TUL og fikk "det ser ikke bra ut" midt i trynet, da ble drømmen om å la mini bli storebror knust (for denne gang). Gikk 1 uke fra UL til blødningen startet, så i uke 10. Dagen før ny UL hvor det ville bli konstatert at det hadde stoppet å utvikle seg. Så for min del er det litt for tett/midt oppi det til å egentlig tro og mene så mye. Men vi har feiret mini sin 1årsdag [emoji41] kun oss 3. Vi venter til søndag med kaffe og kaker med familie.

  Så for min/vår del ønsker jeg (ikke sambo) å bli gravide igjen ganske raskt. Så hva som skjer får tiden vise :) men jeg er positiv til at vi får satt spiren ila noen mnd :)
   
 18. lmn86 Forumet er livet Novemberlykke 2018 Oktoberfruene 2018 Assistert-jentene Påskekyllingene 2020

  Ja, er noe skikkelig drit dette altså[emoji20] men har begynt å vant til mye venting, så det vel på et vis! Håpet om en spire en dag gir jeg aldri opp[emoji173]️

  Prøven på onsdag var på 89! Lavere enn jeg regnet meg frem til! Tatt en ny idag, men den får jeg ikke svar på før på tirsdag! Håper UL på mandag viser ingen rester! Har hvertfall en god følelse på at det er tomt, iom at hcg har falt fra 4.000 til 89 på 8 dager[emoji5][emoji5] G-testene siste tre dagene har blitt svakere, så håper den er helt negativ på mandag morgen! Er i båten i helga, og har blir det ingen testing[emoji5][emoji5]
   
 19. lmn86 Forumet er livet Novemberlykke 2018 Oktoberfruene 2018 Assistert-jentene Påskekyllingene 2020

  Uff, jeg synes det var fælt på 6+3! Kan ikke tenke meg hvordan det er å gå i 4 uker å tro alt er i orden![emoji20] men godt at det har kommet ut og at du snart er tilbake i syklus igjen[emoji173]️ og at spiren sitter raskt igjen[emoji5]
   
 20. Persillebrille Elsker forumet Himmelbarn Septemberbarna 2019 Novemberbarna 2021 Assistert-jentene

  Men du har jo krav på utredning nå som du har mistet en tredje gang[emoji44]
   

Del denne siden