Vi som mistet i februar, men som prøver igjen

En tråd i 'Vi som prøver / Før svangerskapet' startet av Lotepus, 25 Feb 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Tags: Add Tags
 1. Lotepus Forelsket i forumet

  Hei!

  Hvor mange er vi egentlig? Tenkte det hadde vært moro å samle en gjeng for å se om det er lettere å bli gravid etter en sa/ma.

  Alle har vi det litt ekstra vondt denne gangen, men kanskje vi kan dele litt følelser og erfaringer med andre i samme situasjon:happy:

  Skriv gjerne litt om hvor langt du var på vei og hvor du ligger an i syklusen nå. Har du merket noe kluss allerede eller er alt på stell?

  Dette er gjengen;

  XuperB
  Gomp85 - gravid pp2 etter sa (pp1 med prøving)
  Mon25
  VimseHåve
  Lillyzilly
  Aperire11
  Milla:^)
  Skvirevippen
  LilleMy88
  Duplo
  Lotepus - gravid 4 uker etter sa
  Cath141- gravid
  Evigpessimist
  HJT
  Nordsjøfrue3
  Emmisel - gravid pp3 etter sa
   
  • Liker Liker x 3
  Last edited: 18 Mai 2017
 2. XuperB Forumet er livet Himmelbarn Julegavene 2019 Junilykke2018 Januarlykke 2020

  Veldig greit med en sånn tråd ja. :)

  Jeg hadde akkurat kommet til uke 24. Fødselen (hadde bikka uke 22 så da regnes det som dødfødsel og ikke abort, selv om han var død før jeg ble satt igang) gikk ganske greit, men alt kom ikke ut så måtte ha utskraping 6 dager etter. Jeg vet ikke helt om jeg skal regne fødselen som dag 1, eller utskrapingen. Hvis jeg tar det fra fødselen av så er jeg på dag 25 nå. Har blitt anbefalt å vente en mens før vi prøver på nytt igjen, så det er der jeg er nå. Har test etter eggløsning denne uka, uten å se antydning til den, så enten har den vært eller så er den enda et stykke unna. Føler meg litt i limbo, og har null kontroll over syklusen. Jeg som hadde stålkontroll før sliter litt med å ikke vite når jeg kan vente at tanta melder sin ankomst.

  Har følt meg litt lettere irritabel siste par dagene, så jeg håper den er rett rundt hjørnet. :smiley-angelic001
   
 3. Gomp85 Glad i forumet

  Flott initiativ Lotepus! :happy: Jeg hadde SA i uke 6 og venter nå på min første tr før vi setter igang prøving. Har hørt at det var lurt og ha en ordentlig tr først. Men tar noen el tester og temper bare for å se om syklusen normaliserer seg. Tempen er fortsatt forholdsvis høy, men gtestene er nesten negative. Siste blodprøve til mandag for å se at hcg har sunket helt ned. Sluttet å blø for en uke siden.
   
 4. Moniq Forumet er livet Aprillykke 2016

  Jeg startet å blø på tirsdagen, og blør enda. Smertene kom på onsdag. Var ca uke 5 tror jeg, så viste at jeg var gravid ei uke før det gikk galt. Skal teste etter eggløsning med monitoren denne syklusen, men blir nok til at vi lar kroppen komme seg til hektene igjen. Så blir vel ikke prøving før mars, altså neste syklus.

  Hadde MA i juni 2015, og ble gravid igjen i juli, med et svangerskap så gikk fint! Så ble fort gravid sist etter abort. :D
   
 5. VimseHåve Forumet er livet Sensommerbarna 2019

  Im in!
  Mistet des 2015 i ma i uke 12.
  Mistet i april i ma 2016 i uke 12
  Mistet feb 2017 i ma i uke 10
   
 6. Lotepus Forelsket i forumet

  Synes du er kjempesterk! Godt gjort å begynne på igjen etter et svangerskap som gikk så langt. Det står det jirkelog respekt av.
  Pleier du å bli grinete rundt el? Hehe! Hvordan ser testene ut? Like?

  Kjipt å lese at det gikk galt for deg også! Vi var vel i samme termingruppe? Oktober? Jeg kommer ikke til å vente en syklus, men nå mistet jeg allerede 4 uker, så det er vel kanskje mer som en sen mens. Er litt utålmodig:D hvor i syklus er du nå?

  Trist å lese at det gikk galt for deg også! Synes det gikk galt med så utrolig mange i oktobergruppa! Krysser fingrene at det går fort for deg denne gangen også! :)
   
 7. Lotepus Forelsket i forumet

  Kjenner jeg blir sint på dine vegne! Sånn skal det ikke være :mad: Har du barn fra før? Godt å høre du kaster deg på hesten igjen! Jeg heier på deg!!
   
  • Liker Liker x 1
 8. XuperB Forumet er livet Himmelbarn Julegavene 2019 Junilykke2018 Januarlykke 2020

  Takk! Det er visst veldig vanlig å ville prøve igjen så raskt en kan (men varierer det også selvsagt). Jeg er veldig klar for barn, og bikket over til 31 år nå på onsdag så føler jeg vil komme raskt igang. Vi håper jo på minst 2, uten at vi blir så veldig gamle begge to - og prøving kan jaggu ta tid.

  Jeg husker ikke, har jo ikke hatt det siden august - men det kan være. Nå ikveld har jeg vært fjasete og i tøysehumør igjen så jeg er ikke helt stabil for tiden. :knegg: Dog, jeg har bestandig vært litt hormonell av meg. :p Tror jeg må leite frem den gamle mobilen min, der har jeg lagt inn litt notater på forrige syklus-appen jeg hadde. Kan hende det er det som skjer (fikk økt mistanke etter jeg var på do for ikke så lenge siden). El-testene har vært ganske like egentlig, svak teststrek. Vet ikke om jeg skal ta en el-test ikveld, eller vente til i morgen.
   
 9. Gomp85 Glad i forumet

  Jo stemmer det. Var i oktobergruppa jeg også. Mange som mistet i den gruppa virket det som. :sorry: Er på CD 12 så hvis syklusen er forholdsvis normal igjen så burde eggløsning komme en gang i løpet av 1 uke. Og tr rundt 17 mars. Men får nå se.. Hadde 31 dagers syklus før SA. Håper ny spire sitter fort igjen. I mellomtiden trøster jeg meg med de to trolla jeg har fra før. Tester du med el-tester? Hvor er du i syklusen?
   
 10. Lotepus Forelsket i forumet

  CD 11 og venter eggløsning til helgen (hvis syklus er uforandret) så da er vi jo egentlig ganske likt! Men du står over denne perioden? Ja, jeg tester. Var skikkelig vondt å måtte bestille en ny runde nå. Godt å ha noen å trøste seg med! Har et troll her jeg også, og etter idag så vet jeg ikke om jeg orker flere heller :D noen dager bare (...).
   
 11. Lotepus Forelsket i forumet

  Gratulerer med dagen som var :D
  Blir spennende å høre om testene blir sterkere eller hva som skjer! Keep us posted ;)
   
  • Liker Liker x 1
 12. lillyzilly Forumet er livet

  Mista for 3 uker siden. Så var i oktobergruppa jeg og :/ Var bare 5 uker på vei, men opplevde det ganske tungt. Blir lei meg når "alle" rundt meg blir så lett gravid. Hvorfor ikke meg? :( Aner ikke syklus, føler at kroppen driv å lure meg med verking/murring de siste 2 ukan og tester som er negative. Ikke noe andre symptomer som tyder på noe graviditet heller. Gleder meg til mensen kommer tilbake og vi kan begynne å prøve igjen på riktig tid. Vet dere forresten om det er vanlig at syklus normalisere seg raskt etter SA? Hadde stabil syklus før så håper den fortsetter slik :)
   
 13. Moniq Forumet er livet Aprillykke 2016

  Da jeg hadde MA i juni 2015, så fikk jeg eggløsning 4 uker etter aborten. Jeg var 8-9 uker på vei, så hcgen brukte litt tid på å komme ut av kroppen.
  Hadde SA i uke 5 ca nå, startet på tirsdag og blør enda. Men testene er negative, så vil tro syklusen er så og si i rute. Kanskje noen dager lengre. Men vil egentlig tro at syklusen din er ca som vanlig, som sagt kanskje noen dager lengre enn vanlig. Så hvis det er tre uker siden aborten, vil kanskje mensen komme snart eller positiv test om dere traff eggløsning :) innen en uke med andre ord, hvis du har syklus på ca 28 dager :)
   
 14. lillyzilly Forumet er livet

  Takk for svar:) Er det jeg håper og, enten positiv test eller mensen til uka. Trist å høre at så mange mister (tom flere ganger! :( ), håper spiren sitter snart ❤
   
 15. VenterPåStorken Glad i forumet

  Sniker meg inn her selv om mistet i midt i januar..det er utrolig trist å vite at det er mange som mister :(
  Jeg har hatt min først TR 4uker etter abort og forsetter å prøve.

  Det blir gøy å høre om de som blir gravid etter MA. Det sprer gleden og håp til oss som har kjempe lyst til et barn.

  Klem til dere sterke damer! :happy:
   
 16. Milla :^) Glad i forumet ❤ Juliskattene 2018 ❤

  Jeg tilhørte også i Oktober gruppa og mistet for 2 uker siden. Var da 5+6, kroppen ser ut til å ha ordnet opp selv og føler meg egentlig ganske tilbake til normalen igjen. Aner ikke helt hvordan syklusen ligger ann da jeg kun hadde 2 ganger mensen før jeg blei gravid, antar at SA kan ha endret litt på syklusen også. Har ikke testet med eggløsningstest eller noe sånt og har bare bestemt oss for å se hva som skjer videre. Vi ønsker begge barn så håper egentlig bli gravid igjen så fort som mulig :)
   
 17. Gomp85 Glad i forumet

  Oj ja da ligger vi faktisk nesten helt likt. Har liksom hørt at man burde vente til første tr for det kunne være økt risiko for ny SA hvis man ble gravid med en gang.. men vet ikke jeg altså.. egentlig kunne jeg tenkt meg å kjørt på med en gang.. :p men får først se om eggløsningen kommer eller ikke. Kan hende man bare får tr og ikke eggløsning rett etter SA. Krysser fingrene for at du får positive el-tester til helgen. :happy:
   
 18. Lotepus Forelsket i forumet

  Jeg synes jeg leser så mye forskjellig jeg. At det ikke er hold i den teorien da det ikke finnes studier osv. Men har du kanskje funnet noe som jeg ikke har lest? Vil jo ikke gjennom det her en gang til! Ja, det er vel noen som ikke får eggløsning også. Men tenker at normalen er at man får det.

  Jeg blir litt paranoid jeg da, tenker at det kan jo være gullegget som kommer akkurat denne syklusen og tenk om jeg må prøve 6 mnd til hvis jeg tar pause. Nei, her kjøres det på med de risikoer det innebærer. :D

  Synes du skal joine :D
   
 19. VimseHåve Forumet er livet Sensommerbarna 2019

  Ja har en sønn som blir syv i august :)
  Ja jeg kan ikke gi opp! Det er ikke ett alternativ :)
  Takk for at du heier på meg! Jeg heier på deg også [emoji173]
   
  • Liker Liker x 1
 20. Skvirevippen Forumet er livet Marsboerne 20 18

  Kanskje jeg kan bli med her?
  Jeg hadde en exu med fjerning av en eggleder da, men er jo på en måte en slags ma, bare at de fjerna litt mer enn embryo :p
  Og er ikke klar for en ikm-gruppe i tilfelle syklusen ikke er som ønsket, bedre å ta den som den er nå, og da er denne gruppe perfekt :)

  Jeg fjerna i går og var 7+4 men kun hcg på 968 som gikk ned til 900 to dager før operasjon, men graviditeten var intakt så gyn anbefalte operasjon. Var 50-50 sjanse for at kroppen ordna det selv, men tror både kropp og psyke hadde fått nok, så jeg valgt operasjon -i grevens tid sa kirurgen da egglederen var på str med 3 tomler og jeg hadde en del blod i buken.

  Nå ligger jeg mørbanka på sofaen men er så klar for å prøve på nytt så fort jeg er i slaget :)
   

Del denne siden