Vi prøver igjen

En tråd i 'Våre dagbøker' startet av Aryn, 12 Okt 2015.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Poppi Forumet er livet Sensommerlykke 2017 Assistert-jentene

  Hei! Har lest dagboken din og fikk skikkelig vondt av deg og det du har opplevd. Jeg sitter med mange av de samme vonde følelsene selv. Vi har prøvd i tre år, aldri blitt gravid på egenhånd, men blitt gravid to ganger med prøverør. Første gang mistet vi rett etter jeg testet positivt og andre gang ble det MA i uke 11. Har hatt et avbrutt prøverørsforsøk i Porsgrunn nå i august. Skal i gang på nytt i Porsgrunn i november.

  Sorgen etter å ha mistet henger fortsatt igjen, og det var jo 'bare' i uke 11. Kan ikke forestille meg hvor tunge dager og hvor mye sorg dere har gått gjennom. Krysser fingrene for at du blir gravid på første forsøk❤

  PS: det er bare å flytte dagboken inn til assistert befruktning, der er det mange fine jenter som går gjennom mye av det samme.
   
 2. Aryn Glad i forumet Sommerfuglene

  Takk for gode tanker og ord. Vi bare krysser fingrene for at alt går bra denne gangen - leger vi har snakket med mener vi har veldig gode sjanser. Kondolerer så mye med de du har mistet. Det spiller liksom ingen rolle når man mister, selv om det er mer "normalt" (om jeg kan kalle det for normalt) før uke 12. Drømmene og håpet kommer med strekene på testen.

  Har ikke engang tenkt over å flytte over dit... Hvordan greier jeg det?
   
 3. Poppi Forumet er livet Sensommerlykke 2017 Assistert-jentene

  Takk for det og ønsker alt godt for dere nå❤ du kan høre med en moderator.
   
 4. Aryn Glad i forumet Sommerfuglene

  Himmel, tiden går fort... Tirsdag var vi inne til egguttak. De første timene etterpå gikk fint, jeg var bare litt trøtt og sliten. Men utover ettermiddagen ble det verre. En liten sammenligning: Ved uttak føltes det som om det var små vannballonger i eggstokkene mine, og uttaket tappet dem. Men senere ble de samme "ballongene" flyt opp igjen, bare sprengfulle! Jeg klarte ikke gå oppreist engang! Takke meg til paracet... En ting var å reise seg opp, noe annet å sette seg - alt trykk fra baken spredte seg oppover i kroppen og sprengte på de allerede overfylte ballongene mine. Jaggu! Onsdag var bedre, da klarte jeg gå oppreist, og torsdag var jeg fin igjen.

  Torsdag var også dagen for innsett. Onsdag fikk vi vite at tre egg hadde utviklet seg videre, torsdag var det to igjen. Ville vi sette inn begge eller fryse det ene? Jeg tenkte som så at med begge er det større sjanse for at ihvertfall ett fester seg, og det er jo heller ingen garanti for at et fryst egg overlever tining heller. Bare to egg er en litt dårlig prosentandel, så evt neste gang blir det ICSI istedenfor IVF.

  Så nå dytter jeg i meg Lutinus tre ganger om dagen og krysser fingrene for at alt går bra. I "verste" fall blir det tvillinger, selv om sjansen er liten. :) Jeg bare ønsker meg en frisk en, jeg. To er bonus.
   
  • Liker Liker x 1
 5. Lille Lykke Forumet er livet Himmelbarn

  ❤ Spennende dager i møte!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 6. Arcalae Elsker forumet Julimammaer 2016

  Å så spennende! Jeg krysser alt jeg har for at det går :D
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 7. Frk1991 Gift med forumet Snøkrystallene2021❄️

  Så spennende!! Krysser alt jeg har og sender deg mengder med babystøv ❤
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 8. Poppi Forumet er livet Sensommerlykke 2017 Assistert-jentene

  Så spennende, masse lykke til med rugingen! ❤
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 9. Andriella Elsker forumet

  Så spennende altså. Og ja, i tilfeller som ditt ville jeg helt sikkert også bare synes, at tvillinger ville være en bonus. ;)

  Krysser fingre og sender masse babystøv din vei. :Heartred
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 10. Aryn Glad i forumet Sommerfuglene

  Da er testen tatt og den er blank som et kopiark. Hadde mine mistanker da småblødningene jeg fikk tidligere i uka gikk mer og mer over i skikkelige blødninger. Småblødninger er ikke uvanlig, det jeg har fått er mensen... Shait. Hvorfor skal det være så himla vanskelig? Men...reumatologen min kom med et forslag da jeg var hos henne forrige uke - ekstra thyroxin siden jeg visstnok har litt lavt stoffskifte. Hun mente det kunne hjelpe, ihvertfall. Så da har jeg foreslått det til sykehuset for neste runde. Skulle bare ønske det ikke var noen "neste runde"... Nå reiser jeg på ferie en uke og skal bare ta livet med ro.
   
 11. Arcalae Elsker forumet Julimammaer 2016

  Kos deg med ferie og bedre lykke neste gang!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 12. Aryn Glad i forumet Sommerfuglene

  Såh, da har jeg bare gått og vente på å få mensen nå i desember. Og ventet. Tenkte at det er jo typisk at npr jeg går og venter på å få den så vi kan sette igang med forsøk nr 2, så drøyer den i det lengste. Det skal sies at det ikke er uvanlig med ustabile sykluser for meg, og har hatt sykluser på alt fra 27 til 43 dager, dog er 30-33 mest "normalt". Så da jeg oppdaget at jeg nå var på dag 47(!) tenkte jeg at jeg bare måtte sjekke. Og den var positiv...! Utrolig nok har vi klart det på egen hånd! Tok en Clearblue-test for å sjekke litt nærmere hvor langt, og den viste ca 4-5 uker. Wow.

  Just... wow.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
  • Liker Liker x 1
 13. aninewe Gift med forumet MayDay2021 Assistert-jentene Junilykke2018

  Fantastisk!! Gratulerer!!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 14. Jolanda Forumet er livet Desemberlykke2017 Februarbarna 2020

  Fantastisk! Gratulerer :)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 15. Bringebærpudding Gift med forumet Assistert-jentene Julikulene 2020

  Så fantastisk! Gratulerer! :D
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 16. Bukett Forumet er livet Septemberhjertene 2018 ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️ Assistert-jentene

  Oi så hyggelig å lese. Gratulerer!!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 17. Vause Glad i forumet MayDay2021

  Wow ja:) Gratulerer så mye:)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 18. Aryn Glad i forumet Sommerfuglene

  Tusen takk for alle hyggelige gratulasjoner. :love7

  Har vært halvveis i en dis nå i jula. Fortalte resten av familien min og hans søster på lille julaften. Vært deilig med rolige dager på hytta. Og tror jeg er nærmere 6 uker for idag kom kvalmen snikende. Den kom ved ca uke 7-8 sist. Får se, skal på ul andre uka i januar. Da skal jeg også få bestilt ul til uke 12 på Riksen, siden vi har stående tilbud om det. En trygghet bare det.

  Og i tillegg er jeg på utkikk etter ny jobb da jeg er arbeidsledig fra 1.1 17... Men stresser ikke så fælt, jeg har tro på at jeg finner noe fort. Har ett intervju 2.1. pluss et intervju til tidlig i januar i tillegg til den tredje jeg søkte på, så krysser fingrene.

  Ønsker alle et godt nytt år! :smiley-bounce016
   
 19. Poppi Forumet er livet Sensommerlykke 2017 Assistert-jentene

  Gratulerer så mye med en ventespire [emoji173][emoji173]
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 20. Arcalae Elsker forumet Julimammaer 2016

  Omg omg! Gratulerer! Hurra! Å, så godt å høre! Nå ble jeg kjempeglad ^_^
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1

Del denne siden