Vi over 38 (Eksisterende tråd)

En tråd i 'Assistert befruktning' startet av Saltvann, 22 Sep 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Tags: Add Tags
 1. Saltvann Glad i forumet

  Vi er sikkert endel damer der ute som er litt opp i årene, men som ikke har gitt opp drømmen om barn:Heartred
  Tenkte derfor vi kunne ha et forum der vi kan dele oppturer og nedturer sammen, og gi hverandre råd og støtte underveis.
  Skriv gjerne opp alder, klinikk, behandlingsmetode, medisiner, antall forsøk og om du har barn fra før.:happy:
  Gleder meg til å se hvor mange vi er :love7


  VENTER PÅ OPPSTART: :smiley-angelic006

  Willeikke, 38, Sahlgrenska.

  RainbowDash.


  RedBushTea, 39, barn#2, Haukeland/Hausken.

  Villemo1, 40, barn#2, St. Olavs, IVF#3, frys i naturlig syklus.

  Smuta, 39, Hausken, IVF#3, barn#2.

  SiljeVanilje82, 38, IVF#1, barn#2, Hausken.

  Saltvann, 39, barn#3, Hausken  STIMULERER::signs003

  Solomor2020, 40, IVF#1.

  BabyBlå, 40, IVF#1, forsøk#2, barn#1, Maigaard.

  Babybraa, 39, St.Olavs, barn#1.

  Lura, 38, barn#2, forsøk#4.

  Nyprøver2020, 38, Porsgrunn
  RUGER::chicken:

  Håpefull2, 40, IVF#5, barn#2.

  Vintermor123, 42, barn#2, Maigaard, Gonal F.

  Camillacamilla, IVF#3, barn #2.  GRAVID::smiley-bounce022:Heartred


  Cookies, 39, forsøk#8, barn#1, Maigaard.

  Katch, 38, Spiren, Bemfola, Fyremadel, et Aid, IVF#1, barn#2. Maigaard


  AVBRUTT::(

  Vårsol2020, 39, Haukeland, forsøk#2, barn#2.


  IKKE GRAVID::sad010

  FrøkenBlå, 40, barn#1, IVF#1, Maigaard.
   
  Last edited: 24 Okt 2020 kl 08:27
 2. Smuta Glad i forumet Maiblomstene 2016 Assistert-jentene

  Bra jobba med ny tråd, Saltvann! Og takk for gode ord i den gamle tråden. ❤️ Gruer meg veldig til ny ultralyd i dag. Skal halda dykk oppdaterte. De er gull verdt! :Heartblue
   
  • Hjertelig Hjertelig x 4
 3. NyPrøver2020 Forelsket i forumet Assistert-jentene

  Lykke til Smuta❤️
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 4. Vårsol2020 Forelsket i forumet

  Håper for deg Smuta, sender lykkeønskninger og gode tanker din vei!:Heartred

   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 5. Saltvann Glad i forumet


  Hei :) Ja, skjønner at du gruer deg... Det er sikkert overstått nå. Håper dere feirer :Heartred
   
 6. Smuta Glad i forumet Maiblomstene 2016 Assistert-jentene

  Fine damer her, takk for støtte. ❤️ Dessverre blei dei dårlege nyheitene bekrefta på kontroll i dag. Håpet er ute for dette embryoet... Det var fortsatt litt hjerteaktivitet, men både embryo og fostersekk var for små. Så no må eg gjennom medisinsk abort. Aldeles grusomt! :smiley-angry017

  Heldigvis var gyn tydeleg på at hen er 100% sikker på at embryoet ikkje er levedyktig. Eg har valget mellom medisinsk abort, eller å venta til kroppen ordnar opp sjølv, men det kan jo ta fleire veker. Så det er også heilt jævlig. Og me er ikkje klare for å gi opp søskendrømmen heilt enno, så då vil me jo gjerne koma i gang med prøving igjen så fort som mogleg.

  Huff, det er altså så knalltøft dette gamet her at eg ikkje veit kor mykje meir eg og me orkar. Men me orkar iallfall litt til, det veit eg.

  Godt at me kan heia på kvarandre gjennom alt det tøffe her! ❤️
   
  • Hjertelig Hjertelig x 10
 7. FrøkenBlå Andre møte med forumet

  Smuta ❤️❤️❤️ Veldig leit å høre dette! Hvorfor skal det være så vanskelig? Men du? Den dagen du sitter der med barnet i armene dine vil alt dette være verdt det. Husk det! Det er ikke tid for å gi opp ennå! Nå må du bare være sterk for deg selv og den tida som kommer etterpå. For du har nok mye fint i vente!

  Selv er jeg redd for at jeg kanskje vil være i samme situasjon som deg om noen uker. Jeg har ikke følt meg gravid de siste dagene. Stikkingene i livmoren er borte. Dette synes jeg er veldig merkelig, da jeg bare er 4+3 på veg og hadde ganske heftige stikkinger fra jeg fikk positiv graviditetstest forrige uke og frem til søndag. Men så...ingenting! Men har andre symptomer da, som ømme bryst, litt kvalme, økt matlyst og må tisse hele tiden. Men jeg føler at livmora mi er helt død...er redd for at dette innebærer at embryoutviklingen har stoppet opp. I dag hadde jeg et lite sammenbrudd med masse tårer, det hjelper nok heller ikke på. Har fått time til TU 8/10, føles lenge til.

  Fy faen så vanskelig det kan være å være kvinne, tenker jeg!

  Store klemmer til deg Smuta og dere andre i tråden ❤️
   
 8. Smuta Glad i forumet Maiblomstene 2016 Assistert-jentene

  Tusen takk for gode ord, Frøken Blå. ❤️ Eg er uendeleg takknemleg for å ha ein vidunderleg 4-åring her heime. Så eg har allereie eit barn i armane. :love017 Men me drømmer om eit søsken til barnet vårt. Gir ikkje opp den drømmen heilt enno, men først må me koma oss gjennom dette.

  Håpar alt er bra med spiren din! Det er verkeleg ikkje enkelt etter den positive testen heller, særleg ikkje for oss IVF-arar... Kryssar fingrar og tær for deg!
  :signs003
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 9. Saltvann Glad i forumet


  Kjære smuta :Heartred Så leit å høre, skjønner du er veldig lei deg. Jeg tenker at du/dere ser veien videre lettere når dere har fått lagt dette litt bak dere. Medisinsk abort i form av pille? Vet du Smuta; oppi alt det vonde, så tenk hvor "bra" det er at dette ble oppdaget tidlig. Du vet nå hvilke medisiner som gjorde susen for deg, så du vet hvilken "coctail" du skal ha neste gang. Og DA skal dere lykkes!! Hvis dere velger den veien selvfølgelig:) Dette skriver jeg ikke for å minimalisere sorgen du har nå, men for å prøve å få deg til å tenke at det kommer til å bli bra igjen :Heartred Veldig, veldig bra :Heartred Som administrator helt plutselig, skal jeg endre statusen din nå?... Eller vente til du har kommet et steg videre? Opp til deg. Og husk; det blir bedre :Heartbigred
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 10. Solomor2020 Flørter med forumet

  Måtte bare kuppe tråden litt frøken blå. Jeg har tenkt så mye på deg:Heartred Du må ikke gi opp håpet!!! Dette skal gå bra! Fokuser på de symptomene som tyder på at du fortsatt er gravid, og at du ikke har blødd. Jeg har troa på deg og lille spiriline/spirilinus:smiley-angelic001
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 11. FrøkenBlå Andre møte med forumet

  Tusen takk, Solomor ❤️ Trengte å lese de ordene! Jeg har bestemt meg for at jeg skal tro at jeg er gravid med friskt embryo inntil det motsatte er bevist. Men uten å lulle meg inn i framtidsdrømmer om julefeiringer, 17. mai og barnebursdager. Men bare tenke at jeg er gravid og at jeg må ta vare på den lille spiren som om den lever og vokser seg sterkere, dag for dag. Hvis ikke så svikter jeg jo både meg selv og spiren, for jeg kan jo ennå ikke vite om det er liv eller ikke. Og i tråd med såkalt prenatal parenting bør man jo allerede under svangerskapet gå foran med et godt eksempel for den lille, mht. viktigheten av positive tanker og følelser ;)

  Jeg er litt inspirert av denne legen: https://www.youtube.com/watch?v=m4lTwUMoUu4


  Tusen takk for støtten, Smuta ❤️ Du har bare en ting å gjøre nå og det er å ta godt vare på deg selv og den familien du har, med håp om at dere om ikke alt for lenge blir fire :)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 3
 12. Smuta Glad i forumet Maiblomstene 2016 Assistert-jentene

  Tusen takk for støttande ord, kjære Saltvann. Du er så god! ❤️ Du kan gjerne flytta meg over til «Venter på oppstart», sånn at eg slepp å stå på «gravid» når det snart er over... Og ja, det er snakk om medisinsk abort i form av piller for å få livmor til å støta det ut. Jævlig! Me må aller først koma oss gjennom dei neste dagane, og så får me sjå framover. Men tanken på å begynna heilt på nytt med lang protokoll og hormonhelvete er utruleg tung. Men det gjeld å reisa seg opp igjen i dette gamet. Forhåpentlegvis kan den samme cocktailen få fram sjølve gullegget neste gong!!! :smiley-angelic001
   
  • Optimistisk Optimistisk x 1
 13. Vårsol2020 Forelsket i forumet

  Uff, stakkars, gode deg Smuta, ord blir så fattige nå kjenner jeg..Men leser at du ikke er villig til å gi opp babydrømmen helt enda, det vitner om en sterk og handlekraftig kvinne med evnen til å fokusere fremover, så godt å lese det også oppi det hele. Håper dere har gode folk rundt dere til hjelp og støtte fremover. Og ja, det vil komme bedre dager med nye muligheter, det er jeg overbevist om. Ta vare på hverandre:Heartred

   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 14. Lura Flørter med forumet

  Huff, jeg vet av erfaring hvor grusomt og feil det føles å skulle fjerne en liten spire som er så etterlengtet, men når alt ble som det ble vil jeg absolutt anbefale å gå for en medisinsk abort og bli ferdig med det. Jævlig er det uansett, men jeg tror det vil være mer belastende å vente på at kroppen skal ordne opp selv, og som du sier er det godt å få starte på nytt så fort som mulig. Det er utrolig hvor mye vi tåler for å oppnå drømmen om en (ny) baby! Ta vare på deg selv nå og så kommer du deg på bena igjen og lykkes til slutt skal du se! :Heartpink
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 15. FrøkenBlå Andre møte med forumet

  Legger denne inn i ny tråd:

  Da er det nok over for meg.. Etter positiv Babyplan onsdag forrige uke tok jeg første Clearblue digital på torsdag (13 dpo) og den viste Gravid 1-2. Tok en CB digital til på fredag (14 dpo), også Gravid 1-2.

  Idag er det 18 dpo og jeg tok en CB digital for å se om jeg fikk ukesindikat på 2-3. Men testen viser Ikke gravid.. I helga har jeg testa med 3 RFSU sine "test ofte" strimler og fått ekstremt svake streker på alle. Jeg leste på nett at mange har negative erfaringer med disse, og at de for enkelte ikke viser tydelig positiv før etter 6 uker.. Så jeg håpet at dette også gjalt meg, at RFSU-testene rett og slett var lite sensitive for hcg.

  Jeg testa nå idag med CB digital på urin som var 3,5 time. Urinen er ganske klar. Jeg har drikket vann jevnlig idag. Jeg aner ikke om dette kan gi utslag slik at det er lite hcg i urinen. Samtidig burde jo hcg vært såpass høy nå, 18 dpo, at digitaltesten fanget det opp.

  Jeg regner med at dette kanskje kan ha vært en kjemisk graviditet? Eller en missed abortion?

  Legger ved bilde av strimlene fra CB digital, øverst er første test, nederst er testen fra idag (ikke gravid).


  Jeg har fortsatt symptomer. Stikkingene i livmoren har kommet litt tilbake siste døgnet. Ømme bryster. Litt kvalm innimellom. Må tisse hele tiden. Det er vel ikke mer håp.

  IMG_20200923_190102_0.jpg
   
  • Hjertelig Hjertelig x 4
 16. Smuta Glad i forumet Maiblomstene 2016 Assistert-jentene

  Ånei, Frøken Blå! Dette var leit! ❤️ Det kan jo vera ein kjemisk graviditet eventuelt, men viss urinen var veldig utvanna, så kan jo det også spela inn. Men likevel rart at du skulle få «ikkje gravid» når du er over IKM, sjølv når urinen er utvanna. Ta ein ny test på morgonurin i morgon?

  Føler med deg, livet byr på masse jævlig! Eg sit her og ladar opp til medisinsk abort i morgon tidleg...

  Sender styrkeklemmar din veg! ❤️
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 17. Smuta Glad i forumet Maiblomstene 2016 Assistert-jentene

  Takk for støttende ord, gode Vårsol og Lura. Utruleg godt å ha ein heiagjeng her! No vil eg berre ha det overstått, sånn at eg kan sjå framover. I morgon begynner eg på pillekuren. Er veldig nervøs for både den fysiske og psykiske smerten, men kjenner at det er betre enn å dra det ut i tid. Har heldigvis fått godt med smertestillande som eg ikkje har planar om å spara på! :hungover:
   
 18. Solomor2020 Flørter med forumet

  Frøken blå, nå ble jeg lei meg:( Jeg håper av hele mitt hjerte at du kun har drukket så mye at urinen er blitt utvannet kombinert med litt tregere HCG stigning . Jeg sier som før: det er ikke over før du begynner å blø, og jeg tar gjerne over blødningen din isåfall. Venter på mensen som aldri kommer:bored: Ta en ny test i morgen! Jeg krysser alt jeg har for at det fortsatt er en liten spire inni der. Ta en ny test i morgen:Heartred
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 19. FrøkenBlå Andre møte med forumet

  Jeg holder en knapp på kjemisk og ikke utvanna piss! ;) Jeg har bare de dritt-testene fra RFSU igjen, og de gidder jeg ikke bruke da de garantert blir blenda, så i morgen skal jeg stå opp med attituden om at dette forsøket gitt rett vest (som jeg, tross alt, forventet før jeg satte meg på flyet til Århus) og at jeg går for eggdonasjon i Hellas.

  Jeg tillot meg å gråte i en times tid i kveld. Det var hulkegråt og jeg tenkte mørke tanker jeg ikke skal dele med dere, for jeg tror mange som står i lignende prosesser kanskje har følt på lignende sinnstemning og vi vet jo at, på en eller annen måte, så kommer vi oss igjennom ting uten å la oss knekke. Det blir litt arr og skrammer, men det er til å leve med.

  Jeg er så glad for at jeg kjenner at dette skal jeg tåle, være offensiv og fortsette å prøve. Jeg trodde jeg skulle knekke totalt istad. Helt absurd å gå fra å være gravid til ikke gravid likevel, på bare 6 dager.

  Smuta, du som gikk forhåpningsfull i flere uker. Nå stålsetter du deg og så gjennomfører du morgendagen så godt du kan. Du er tøff, og dette må du bare igjennom slik ting har blitt, for senere så kommer håpet og gleden tilbake for fullt! Ingenting av dette vil være forgjeves, det er bare en etappe i et løp.

  Masse styrkeklemmer tilbake ❤️❤️❤️
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
  • Kreativ Kreativ x 1
 20. FrøkenBlå Andre møte med forumet

  Tusen takk, Solomor ❤️ Jeg som hadde så lyst til å gå foran med et "godt eksempel" som 40-åring, mpt. at du står ved startstreken for ditt første forsøk. Jeg har ikke flere tester igjen av de jeg ser på som pålitelige, så jeg dropper å teste mer. Nok får være nok. Jeg går på progesteron støttebehandling (Crinone), og slutter ta dette i morgen, så da regner jeg med at mens er like rundt hjørnet (progesterontilskudd kan hos mange utsette mensen litt). Skulle jeg likevel være gravid så vil mensen bare fortsette å vente på seg, så får jeg heller kjøpe en ny test senere :)

  Typisk at mensen ikke kommer de ytterst få gangene man faktisk ønsker at den skal komme så snart som mulig! Gleder meg til å lese om resultatene fra stimuleringen din, du som har så fine hormonverdier! Fingers crossed!:)
   

Del denne siden