Vi får ikke sende med leverpostei i barnehagen lenger

En tråd i 'Livet med barn 0-1 år' startet av Persienna, 4 Nov 2016.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Trådstatus:
Stengt for ytterligere svar.
 1. Karma27 Forumet er livet

  Apropo det du sier om å "fjerne jula", ei venninne jobber på en skole der det går en del jehovas vitner. Der er det heller ikke juleforberedelser, men "vinter" liksom.. Jeg mener, går du i norske, offentlige skoler/barnehager, så må de som går der tilrettelegge for norske tradisjoner! Galskap at en klasse ikke får feire jul, pga 5-6 stykker liksom..
   
  • Liker Liker x 4
 2. Trappetrollet Elsker forumet Septemberlykke 2016

  Nei jeg er enig med deg.

  At noen ikke spiser enkelte ting av religiøse eller etiske grunner er helt greit, men like mye som vi ikke får henge oss opp i det, så får de la være å henge seg opp i hva andre spiser. Hysteri i barnehagen det der. Én muslim? Skal det bli barnehagens diktator det da eller? :eek:
   
 3. Bkno0804482 Flørter med forumet

  Enda en skrekkhistorie. Beklager det som skjedde deg og datteren din , men det skyldes hverken Nijab eller andre ting. Kun menneskelig dumhet.
  Fire av mine norske venninner har blitt voldtatt av norske menn. Jeg har en million ganger blitt antastet upassende på byen av overstadige berusede menn. For ikke å snakke om de profilerte voldtektene gjennomført av nordmenn i det siste.
  Sorry, det blir for dumt å starte i innlegget med at du kjenner flere muslimer, og så komme med den samme skrekkpropagandaen som jeg eksemplifiserte i mitt innlegg. Slutt å dra fram disse historiene som om det skulle vært alle muslimer, og begrens det ned til enkeltpersoners dårlige handlinger. Du er vel ikke noe dårligere person du, basert på at andre nordmenns dårlige gjerninger? Så ikke trekk paralleller da.
   
 4. Thaliz Forumet er livet * Fra frø til Juliblomst 2015 *

  Fordi ett barn er muslim så skal det bli forbudt med leverpostei?
  Nei det hadde jeg ikke godtatt!
   
 5. Eliz92 Forumet er livet Marsboere 2020 Marsmellows-15 Februarhjertene2017 Januar 2017 Februarlykke 2015 Februarbarna 2020

  Hvis du tar med pålegg til kun ditt barn ville jeg ikke godtatt det. barnet blir ikke syk om ditt barn spiser leverpostei. Men hvis barnehagen selv hadde laget lunsj ville jeg akseptert ingen leverpostei servert på avdelingen. Men da måtte det vært et annet alternativ som fks kyllingpostei
   
 6. Ingenbruker Guest

  Da må da virkelig du slutte å dra fram nordmenn som skrekkeksempler som både antaster og voldtar og da eller? tror du missforstår (kremt... velger og ikke forstå) det folk prøver å si deg her... for dette er ikke en rasisme tråd eller en tråd for å snakke vondt om noen, dette er en tråd for å snakke om en barnehageledelse som har gjort en feil beslutning som ikke kommer heldig ut for noen.

  Det er folk som deg som skaper fremmedfrykt og rasisme, tenk på det... du gjør det å si sin mening til noe galt og gjør det til tabu å sette spørsmål ved andre. Du gir utrykk for at det ikke er lov å snakke om muslimer, selv om det som er skrevet her inne ikke bryter noen grenser, du øker fremmedfrykten. Tenk på det....
   
  • Liker Liker x 11
  • Vinner Vinner x 1
 7. Lutzern Februar 14 - miss trøtt Februar 2014 - Skjult forum VIP

  Hvis du ikke ønsker rasisme på nett - så slutt å skrive slike innlegg som dette. Du lager tydelig forskjell mellom "oss" og "dere". Muslimene er for deg "oss" og vi andre her er "dere" som du drar alle over en kam og pålegger alle nordmenn rasistiske holdninger uten grunn. DET er rasistisk! Du motarbeider et flerkulturelt samfunn med god integrering.

  Du skriver om rasisme i mange tråder som ikke engang handler om det. Jeg tror du hadde hatt et mye bedre liv om du ikke hadde leita etter hver minste lille detalj og tolket det til å bli rasistisk. Prøv å heller integrere deg istedenfor å se på "oss" nordmenn som fiendtlige. Kanskje du hadde følt deg mer som en del av felleskapet om du hadde gjort noe med holdningene dine.

  Denne tråden handler om hvorvidt det er greit at alle barn må avstå fra svin fordi noen av barna gjør det. Dette trenger ikke handle om religion eller rase å gjøre. Det kunne like gjerne vært "er det greit at det kun serveres vegetar middager fordi det er vegetarianske barn i barnehagen".

  Og de fleste svarer da at alle bør få selv bestemme hva de selv vil spille, det går fint an å tilrettelegge slik at det ikke er noe problem.
   
  • Liker Liker x 14
  • Vinner Vinner x 1
 8. Dreamweaver Blir kjent med forumet

  Utrolig merkelig hvis det går på tro! Da bør de også nekte alt av kjøtt, melk og fisk fordi vegetar/vegan er også en tro/livssyn. Jeg hadde bare sendt med leverpostei
   
 9. Vesten Forumet er livet

  merkelige greier!

  Her i vår barnehage er det folk med alle slags relegioner både ansatte og barn. Den ene dama fra pakistan smører og lager mat med svin i også-hun tar bare hansker på seg.

  Sikker på at det er foreldre med muslimsk bakgrunn som selv har sagt dette? at det ikke er ledelsen som ikke vil tråkke noen på tærne?
   
  • Liker Liker x 3
 10. Ingenbruker Guest

  Desverre så jeg ikke dette innlegget før jeg quotet ditt andre innlegg...

  Er du her inne for å provosere? Lage kvalme? Må spørre for dette er ikke første gang jeg og antageligvis flere her inne diskuterer med deg bkno.... om akkuratt dette tema. Og nå som sist blir det slengt ut beskyldninger om rasisme omtrent før folk får fingrene på tastaturet.

  Du tar så feil og du er så langt ute på viddene om du tror at du, med dette og andre innlegg prater til muslimers fordel, det er DU som skaper hat her nå, det er DU som legger opp til et "vi" og "dem" samfunn, DU understreker forskjellene og bygger oppunder fremmedfrykten.

  Du snakker som om muslimer ikke er mennesker, men "noe" som ingen av oss kan snakke om eller ha meninger om, vi er mennesker, vi har meninger, meninger om naboen, familien og vennene våre. Når du gir uttrykk for at det å ha meninger og spørsmål ikke er greit er det du som bygger hat.

  Det er dette som kan ha bidratt til at denne barnehagen ikke vil servere svin eller la foreldre ha med mat til barna med innhold av svin, fordi folk kommer med beskyldinger og gir uttrykk for at muslimer ønsker og krever 100% tilrettelegging hele tiden, noe som absolutt ikke stemmer. Men av frykt for å bli sett på som rasist tar man dette ekstra hensynet for å unngå slike beskyldninger.

  Du snakker om muslimer som "de" mer enn noen andre i denne tråden. Og du prater om menneskeverd? Alle fortjener respekt, uavhengig av religion og livssyn, ikke glem det.

  Hatere i kommentarfelt og på forum er det mange av, desverre er du en av de, du konkluderer fort med at alle her inne har onde hensikter og skriver her inne i rent hat, mens du kan beskylde og legge meninger i folks munn uten å nøle. Jeg har ikke sett en eneste stygg kommentar i denne tråden, bortsett fra dine, Men du klarer visst å se det, kan virkelig ikke skjønne hvor.

  Håper du kan se deg selv og skjønne at vi her inne er en diger flokk med damer, lyse, mørke, muslimer, kristne, homofile, bifile og ja, you name it. Vi diskuterer så tastene fyker men vi driver virkelig ikke med rasehat her inne. Og spesielt ikke i denne tråden, som dreide seg om noe så enkelt som mat i en barnehage.
   
  • Liker Liker x 19
  • Enig Enig x 1
 11. Cosacita Forumet er livet Augustbarna 2021

  Nå må du roe deg og slutte å lese ting med rasist/fremmedfrykt-filter. Hun skriver jo at en persons handling ikke snakker for hele gruppen. Eller er du bare ute etter å provosere? DU får det jo til å virke som om alle muslimer er engler mens vi fæle nordmenn stempler dem som kriminelle hele gjengen. Men hvem er det egentlig som stempler hvem her? Du er litt intens og jeg anbefaler deg å lese igjennom tråden på nytt uten filteret.

  Det finnes drittsekker i alle land, kulturer, religioner og blant alle hudfarger og begge kjønn. Dessverre! Sånn er det bare. Syns det er fint av Chihaya at hun kan behandle alle med respekt til tross for alle de negative opplevelsene hun har hatt med muslimer. Hun kunne jo ha blitt dritsur og bedt dem reise hjem dit de kom fra. ;) Det finnes jo de som kunne ha funnet på å ha gjort det.

  Min søster er sammen med en muslim. Kjempesøt og grei såvidt jeg vet (og pen!! Haha), men en idiot i fylla og jeg reagerer på enkelte ting han sier og gjør. Og hvorfor? Fordi han er et menneske og mennesker er tilbøyelige til å være idioter. Noen mer enn andre. Sånn vil det alltid være.
   
  • Liker Liker x 6
  Last edited: 6 Nov 2016
 12. Duffy15 Flørter med forumet

  Helt enig med deg.
   
 13. Chihaya Forumet er livet VIP Novemberlykke 2016 Novemberskattene 2014 <3 Desemberskattene 2014

  Hahaha. Du fornekter deg ikke. :D

  Les og bruk øya så vil du se at jeg sier det finnes både gode og dårlige mennesker uavhengig av religion. Men man skal ikke være så naiv.


  FYI jeg har blitt voldtatt. To ganger. Kan ikke sammenlignes med denne situasjonen i det hele tatt. Jeg snakker av erfaring.
   
 14. Bkno0804482 Flørter med forumet

  Har lagt merke til dine bidrag også, som alltid er å sette to streker under svaret, enten er du veldig ung eller så liker du det samme som du beskylder meg for. Godt gjort å si at det på et forum med 2-3000 lesere, er det ingen som har noe i mot innvandrere. Hva du vet! Må bare avslutte denne diskusjonen med å si at du sannsynligvis ikke ville merket om det lå rasistiske undertoner i noe. Det rammer jo ikke det, slik jeg har forstått det.
  Om du tror der bare handler om en barnehage; vel ; point proven again!
  PS. Siden du tydeligvis har som hobby å følge mine innlegg her inne, antar jeg at det jeg skriver engasjerer. Om du hadde giddet å lese det jeg virkelig skrev, selv om du ALLTID er uenig, vil du se et fellestrekk; jeg forsvarer ALLTID de svake!!!! Ser ikke helt det i dine innlegg...
   
 15. Ingenbruker Guest

  Så du ser "de" altså muslimer som svake?

  Ok....

  Der beviste du mitt poeng ;) ha en fortsatt fin kveld!
   
  • Liker Liker x 1
 16. Bkno0804482 Flørter med forumet

  Integrere meg???
   
 17. Bkno0804482 Flørter med forumet

  Ha, ha, nei, du beviste mitt. (To streker under svaret;-))
   
 18. Ingenbruker Guest

  Det som er verdt å merke seg her er jo at du ikke bruker et sekund på å faktisk svare på noen av svarene du har fått på dine innlegg!?? vanskelig å svare for seg kanskje? Når angrep tydeligvis er ditt beste forsvar?
   
 19. Bkno0804482 Flørter med forumet

  Ha, ha, tenkte akkurat samme om deg.
   
 20. Ingenbruker Guest

  *rister på hue*
   
  • Liker Liker x 5
Trådstatus:
Stengt for ytterligere svar.

Del denne siden