Verpesyk igjen allerede?

En tråd i 'Juni 2020' startet av ..Kirsebær.., 17 Des 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. ..Kirsebær.. Elsker forumet Junilykke 2020 ♡

  Noen andre som begynner å tenke på neste allerede? Småen kom 3 uker før termin (29.mai) og storesøster blir 3 år i januar. Husker ikke at jeg begynte å kjenne verpesyken så tidlig sist gang. Hadde i utgangspuntet tenkt å vente til han er i alle fall 1 år. Nå virker det så langt frem i tid :D
   
 2. Eplejus Forelsket i forumet Junilykke 2020 ♡

  Det er ganske mange på skjult forum som er i gang med planlegging eller prøving. For min del frister det overhode ikke å være gravid igjen. Har vært enten gravid eller ammende sammenhengende siden august/september 2017, så nå vil jeg ha en pause :hilarious:
   
  • Liker Liker x 1
 3. Bkno1969882 Første møte med forumet

  Hei. Følte denne traff meg rett i blinken! Er helt lik! Fikk nummer 2 i juni og eldstemann er snart 3 år. Sist var jeg ikke så verpesjuk, men denne gangen er jeg det, er så merkelig!
   
  • Liker Liker x 1
 4. ..Kirsebær.. Elsker forumet Junilykke 2020 ♡

  Takk for tips! Da skal jeg sjekke der :D Da skjønner jeg godt at du ikke tenker på graviditet igjen nå :joyful: Har du fått tette?
   
 5. ..Kirsebær.. Elsker forumet Junilykke 2020 ♡

  Så morsomt! Ja, det er så merkelig at verpesyken kom tideligere denne gangen :joyful: Akkurat må tenker jeg at vi kunne hatt 4 også.. Til tross for at nr.2 fortsatt er en del våken på natta osv :joyful:
   
 6. Eplejus Forelsket i forumet Junilykke 2020 ♡

  Ja, lillesøster kom på toårsdagen til storebror :)
   
  • Liker Liker x 1
 7. Mg93 Flørter med forumet

  Jaa drømmer allerede om nummer 2 :hilarious: men vil at neste kommer i 2022, virker som at vi "bare" får 2 barn og da vil jeg ikke bli for fort ferdig heller:happy:
   
  • Liker Liker x 1
 8. Occiput Forumet er livet Junilykke 2020 ♡ Januar 2017

  Verpesjuk og verpesjuk, jeg er vel heller der at jeg lengter litt tilbake til nyfødttiden - men da med minstemann, og ikke med ny baby :hilarious:
  Her har jeg to barn nå, og vi er ferdige og fornøyde. Meeeen, det gjør vondt langt inn i hjerterota å ikke skulle få oppleve en nyfødt klump igjen!
   
  • Enig Enig x 2
  • Liker Liker x 1
 9. Noelialita Elsker forumet Tilgangsansvarlig Maiblomstene 2020 Junilykke 2020 ♡ Desemberskatter 2016

  Enig!! Vil au ha babytiden tilbake med samme baby. Ikke helt klar for 3. mann her enda (om den noen gang kommer) :hilarious:
   

Del denne siden