Verdens beste daimkake (Iskake med marengsbunn)

Rosa Mirabella

Gift med forumet
Novemberlykke 2015
Januarlykke 2020
Marshmallows 2022
Stjerneskuddene 2024
Daimkake
Bunn:
2 eggehviter
150 g sukker

Is:
2 eggeplummer
90 g sukker
3 dl kremfløte
2 doble daim

1. Pisk eggehvitene stive.
2. Tilsett sukker i flere porsjoner, pisk godt mellom hver gang.
3. Hell marengsmassen i en bakepapirkledt form, og la marengsen tørke i ovn (110 grader) til den er tørr (3 timer).
4. Pisk eggeplummer og sukker til eggedosis.
5. Stivpisk fløten og tilsett hakket daim og eggedosis.
6. Rør det hele lett sammen og fordel røren over kakebunnen.
Kaken settes i fryseren i minimum 4 timer.
 
ORIGINAL: Natta

Hørtes god ut[;)]

Er det rund kakeform du bruker?


Den er god! Ja, rund kakeform[:)]
 
Back
Topp