Rosa Mirabella
Gift med forumet
Novemberlykke 2015
Januarlykke 2020
Marshmallows 2022
Stjerneskuddene 2024
Daimkake
Bunn:
2 eggehviter
150 g sukker
Is:
2 eggeplummer
90 g sukker
3 dl kremfløte
2 doble daim
1. Pisk eggehvitene stive.
2. Tilsett sukker i flere porsjoner, pisk godt mellom hver gang.
3. Hell marengsmassen i en bakepapirkledt form, og la marengsen tørke i ovn (110 grader) til den er tørr (3 timer).
4. Pisk eggeplummer og sukker til eggedosis.
5. Stivpisk fløten og tilsett hakket daim og eggedosis.
6. Rør det hele lett sammen og fordel røren over kakebunnen.
Kaken settes i fryseren i minimum 4 timer.
Bunn:
2 eggehviter
150 g sukker
Is:
2 eggeplummer
90 g sukker
3 dl kremfløte
2 doble daim
1. Pisk eggehvitene stive.
2. Tilsett sukker i flere porsjoner, pisk godt mellom hver gang.
3. Hell marengsmassen i en bakepapirkledt form, og la marengsen tørke i ovn (110 grader) til den er tørr (3 timer).
4. Pisk eggeplummer og sukker til eggedosis.
5. Stivpisk fløten og tilsett hakket daim og eggedosis.
6. Rør det hele lett sammen og fordel røren over kakebunnen.
Kaken settes i fryseren i minimum 4 timer.