Venter på en liten hjerteknuser <3

En tråd i 'Dagbøker' startet av BF, 30 Jun 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Tags: Add Tags
 1. Sitronjenta Glad i forumet Påskekyllingene 2020

  Hurra! Blir spennende å teste vidunderglidemiddelet ;) Håper dere klarer å kose dere og ikke bare stresse.

  Det er godt vi har sånne som deg, som står i det, i viktige roller som vi som samfunn er helt avhengig av. Regner med at det er en del slitsomme dager for både deg og mannen din, når alt annet er i «lock down» og folk er så smått paniske.

  Skjønner godt at du synes situasjonen er ubehagelig. Vi må stå sammen og sette fellesskapet først, alle sammen, i denne tida, så håper jeg og virkelig at vi får kontroll på det.
   
 2. Brooke Flørter med forumet

  CD 21
  Har fått blinkende smiley på CB El test i 4 dager på rad nå... Før pleide den å hoppe rett på fast smiley o_O Brukte siste testpinne i dag, og har 2 strimler fra Babyplan igjen...
  Ut ifra den siste syklusen før Letrozol (altså 2 sykluser siden), så bør El være i dag eller i morgen... Får ta en strimmel i morgen, men nå er jeg dritt lei:hilarious:
  Tenker at vi legger inn aksjer i dag og på fredag, så må vi vel ha klart å treffe vel... Hatt oss annenhver dag i to uker da :hilarious:

  Foreløpig er gynekologen jeg går til åpen, så jeg håper jeg får Letrozol neste pp hvis det ikke går nå.. Blir lange sykluser :wacky:
   
 3. Babydrøm2020 Glad i forumet ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Jeg hadde EL dag 22 da jeg ble gravid. Gynekologen sa heldigvis at så lenge man ikke har hatt flere LH -topper uten egget har sluppet, så skal det ikke gå utover kvaliteten at eggløsningen kommer sent. Det var i hvert fall betryggende for meg å høre da jeg begynte å gi opp håpet når eggløsningen ble så sen.

  Det klaffet for oss første PP med letrozol ☺️
   
 4. Brooke Flørter med forumet

  Vet at jeg ikke har hatt el før, testet siden CD 12 :) Er jo betryggende å vite det i alle fall, da er egene tydelig bare trege med å slippe :p Tror det er på høyre side nå, lurer på om El kommer tidligere på venstre siden...
  Vi har nå lagt inn aksjer i haugevis, så skal ikke stå på det i alle fall :hilarious:
  Fikk du El på dag 22 med Letrozol?? :eek: når fik du El uten?
   
 5. Babydrøm2020 Glad i forumet ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Hadde veldig ustabil syklus, tror jeg fikk el sånn ca. dag 22, 22, 39, 28 og 26 uten letrozol. Første gang med letrozol fikk jeg eggløsning dag 16. Ble gravid, men mistet ca. 19 DPO. Så tok jeg en ny kur, og fikk EL ca. dag 22 og er fremdeles gravid på den eggløsningen ☺️
   
 6. Brooke Flørter med forumet

  Ja, nå husker jeg at du mistet først når du sier det! Den var såpass ustabil ja. Min har liksom aldri kommet seg helt ett MA, og det er jo ett år siden nå o_OVi krysser fingrene for at det går nå eller på neste kur med Letrozol :happy:
   
 7. Brooke Flørter med forumet

  CD 22
  Har eggløsning vært? Er dem i dag? I morgen? :wacky: Tok en strimmel fra Babyplan i dag, det var nesten ikke strek på den, aldri fått så lite før.

  I dag har jeg hatt en del stikkinger og ømme pupper siden I går. Så trooor kanskje egget har sluppet, men vi får vel legge inn en ekstra runde aksjer i morgen :happy:

  Tenkte jeg skulle gjøre en ny vri denne gangen, istedet for å telle dpo dager, tenker jeg å telle ned til IKM:hungry:
  Tenker at jeg tar utgangspunkt i at syklusen blir 35 dager som sist PP før Letrozol. Det vil si IKM 2.4:)

  Så, da er det 13 dager til IKM o_O
   
  • Liker Liker x 3
 8. Brooke Flørter med forumet

  CD 24
  11 dager til IKM :)
  Kan kanskje vurdere å teste om 7-8 dager :joyful:

  Er sykt fint vær i dag, hjelper på humøret :happy:
  Håper alle har en fin helg :cheers
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 9. Sitronjenta Glad i forumet Påskekyllingene 2020

  Så deilig med fint vær! Det er det her også, nyter sola til det fulle!

  Håper dere har en fin helg :happy::Heartred
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 10. Bccamor Flørter med forumet Novemberlykke 2020

  Hei kjære du! Leste igjennom hele dagboken din. Ønsker deg masse masse lykke til❤️ Snart så sitter spiren. 2020 er året!!
  Jeg ville kanskje rådet til å slutte med eggløsningstester, og heller følge Flo-appen selv om den er hakket mindre pålitelig, men da kanskje man slapper mer av... ❤️
  Uansett, alt ligger til rette for at dette skal gå-så snart skjer det❤️
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 11. Brooke Flørter med forumet

  Oi, har du virkelig lest gjennom hele dagboken min :joyful: Takk for det, vi håper det ordner seg for oss snart :happy:
  Det er jo egentlig meningen at jeg ikke sksl bruke El tester, men jeg sliter med å stole bare på Flo, fordi El kommer på ulik tid rett som det er:rolleyes:
  Ser du er ny her, velkommen :)
  Har dere vært prøvere lenge?
   
 12. Brooke Flørter med forumet

  CD 25
  10 dager til IKM :woot:

  Nå skal dere høre noe rart:
  Jeg fant en graviditetstest i sminkemappa mi, den ble tatt forrige PP før TR slo inn. Ja, jeg tester og legger dem der så mannen ikke skal tro det har klikka for meg :bag::hilarious:
  Jeg vet at det ikke var strek på den da jeg la den der, men nå var det en svak strek, men trengte verken lupe eller lommelykt for å se den :hilarious:

  Den testen er jo flere uker gammel, men det som slo meg var som følger: hvis det var en streifer som ga litt utslag, så kan det jo hende at Letrozolen gjorde en god jobb! Da tenker jeg at med litt glidemiddel for disse svømmegutta neste pp, og kanskje litt grapefruktkjerne ekstrakt, så måååå det jo gå(ja, har allerede begynt å psyke meg opp på negativ test:wideyed:)

  Takk og pris for dette forumet, for jeg vet ikke om noen jeg kunne sagt dette til uten å motta skeptiske blikk og spørsmål om det går greit med meg :hilarious::smiley-angelic006
   
  • Morsom Morsom x 1
  • Optimistisk Optimistisk x 1
 13. Bellablue90 Gift med forumet Assistert-jentene Julikulene 2020

  Oi, håper det er akkurat denne pp det klaffer da:wideyed:ps du er ikke alene om den. Jeg gjemte også unna tester når jeg holdt på:hilarious::hilarious::hilarious:
   
 14. Brooke Flørter med forumet

  CD 26
  Altså, nå skjønner jeg ingenting her:wideyed:
  Plutselig begynte jeg å spotte og blø, som om TR kommer. Har smerter i magen også... Må bruke bind liksom (sorry TMI).
  Har aldri hatt så kort syklus før tror jeg...fikk første blinkende smiley på CD 18, det er jo alt for kort tid siden uansett..trodde jo El var på onsdag /torsdag.
  Ble helt stressa nå:hilarious:
   
 15. Bccamor Flørter med forumet Novemberlykke 2020

  Jaa, leste hele håpet sånn på en positiv overraskelse for dere i siste innlegg❤️ Jaa, den eggløsningen kan jo variere litt, så det forstår jeg. Sier det igjen, 2020 er året for dere, krysser alt av fingre og tær for at dere snart får en positiv test!! Synes du er så vanvittig sterk og at du holder deg positiv. Du kommer til å bli en så god mamma. ❤️

  Tok ut spiral i januar, hadde én mens, ble gravid måneden etter, så venter en liten i slutten av november❤️
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 16. Brooke Flørter med forumet

  Oi, den var dere heldig med, gratulerer så mye :Heartred Ja, nå krysser vi det vi har for at vi slipper å vente for lenge :shy:
   
 17. Bccamor Flørter med forumet Novemberlykke 2020

  Tusen takk❤️ Jaa❤️
   
 18. Trønderprøver Betatt av forumet Vi som prøver :)

  Først: veldig spennende å følge dagboken din!

  Jeg kjenner jo ikke din syklus så godt, men de siste månedene har syklusen min vært litt uforutsigbar. Så det virker som kroppen gjør litt som den vil, særlig når jeg prøver å følge godt med :hilarious: Jeg trodde jeg skulle ha el i dag, men foreløpig negativ test altså.
   
 19. Brooke Flørter med forumet

  Haha, da tror jeg kroppene våre har snakket sammen :hilarious: Jeg blir aldri klok, 25vdagers syklus liksom :wacky: Det positive er at i den pp'en som kommer nå skal jeg ta Letrozol, og sist jeg tok det ble det en normal syklus :p
  Følger litt med I din dagbok og, godt vi er fler I samme båt :happy:
   
 20. Trønderprøver Betatt av forumet Vi som prøver :)

  Haha ikke sant!
  Spennende å se hva som skjer! Krysser fingrene for positive tester for oss begge to:Heartred
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1

Del denne siden