Venter fortsatt..

En tråd i 'Februar 2020' startet av Desemberskatt16, 3 Mar 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Desemberskatt16 Andre møte med forumet

  Er det bare meg igjen her på februargruppa som ikke har født enda? Er så lei av å gå og vente... :dead: Er 3 dager etter termin nå.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 3
 2. Eliz92 Forumet er livet Marsboere 2020 Marsmellows-15 Februarhjertene2017 Januar 2017 Februarlykke 2015 Februarbarna 2020

  Venter jeg også. Hadde ventet at babyen skulle kommet til nå. Men nei :p
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 3. Lilipoop Andre møte med forumet

  Venter her også.. 4 dager siden termin og han lille i magen ser ut til å stortrives der inne. Sukk.

  Hadde et par skikkelig vonde kynnere (rier?) sent i går kveld og våknet opp med brunlig/rosa utflod i dag, håper det er et godt tegn. Er førstegangsfødende og vet liksom ingenting.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 4. Desemberskatt16 Andre møte med forumet

  Sånn startet iallefall min forrige fødsel, så det kan nok være et godt tegn (krysser fingrene)! Jeg fikk tegningsblødning/blodblandet utflod natt til søndag og kl 21 på søndag kveld var mini ute :)
  Er veldig rart å gå på overtid og bare vente og vente og ikke ane når det skjer noe... Jeg hadde styrtfødsel første gang og regner med det går fort i svingene denne gangen også, og når man har en 3åring som skal taes hensyn til også er det ganske stress synes jeg..
   
 5. Hurraaa Forelsket i forumet

  Jeg har født, men føler med deg! Fødte ni dager på overtid, føltes like lenge som de ni månedene. Krysser fingra for deg :)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 6. Desemberskatt16 Andre møte med forumet

  Takk :)
  Litt løs mage i dag så håper det er et godt tegn! Krysser fingrene for at det straks blir vår tur nå! Kan uansett ikke være så mange dagene igjen :)
   
  • Optimistisk Optimistisk x 1

Del denne siden