Velkommen til depresjoner og angst

En tråd i 'Psykisk helse' startet av Moderator Eve, 30 Okt 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Hei, og velkommen til Babyverdens forum!
  Jeg er moderator Eve og ansvarlig for underforumet Depresjoner og angst!

  Det er jeg som skal legge til rette for dere her inne, og hjelpe til med alt fra signaturer til alle spørsmål dere måtte ha om for eksempel topptråder, sletting av tråder osv.

  Ved tekniske utfordringer, tickere, og sletting av brukere kan du kontakte Forumansvarlig Tamara eller legge inn et innlegg her: Teknisk support.

  Vi ønsker å ha et godt forum her på Babyverden hvor vi tar vare på medlemmene våre. Derfor har vi utarbeidet forumregler som vi ber alle sette seg inn i. Her står det blant annet at reklame for kommersiell virksomhet og spamming, ikke er lov.

  Forumreglene finner du her!

  Vi ber om at du overholder reglene og tar kontakt med forumansvarlig eller kundeservice hvis du har spørsmål knyttet til dette. Vil også minne om at det er ulovlig å verve til Facebook. (Utdrag fra forumregler: Det er ikke tillatt å reklamere for andre forum, eller å bruke vårt diskusjonsforum for å rekruttere brukere til andre forum. Dette inkluderer spesifikke Facebook-grupper og andre sosiale medier som drar trafikken ut av forumet.)

  Jeg minner også om Babyverdens apper og at dere kan laste ned Fødselsboken og Spedbarnsboken gratis på Min side på Babyverden.

  Her finner du Babyverdens Facebookside og her er vår Instagramside. Følg oss gjerne for å få de beste nyhetene og fine bildene først.

  Informasjon om moderatorstaben, hvordan vi jobber og hvem som jobber i helgene.

  Håper dere vil kose dere på Babyverdens/Familieverdens forum!

  Send meg gjerne en PM hvis jeg kan hjelpe med noe. :)
   
  Last edited by a moderator: 29 Jan 2018

Del denne siden