Vektnedgang og løs hud

En tråd i 'Vi som slanker oss utenom slankekrigen' startet av Trebarnsmor<3, 5 Jan 2021.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Trebarnsmor<3 Flørter med forumet

  Jeg har som mål å 20-30 kg.. Er det noen som har klart å gå ned så mye? Isåfall, hvordan har kroppen endret seg? Tenker spesielt på løshud, har det blitt mye av det? Har lite lyst å operere.. Noe løshud skal jeg fint klare å leve med, men er usikker på hvor mye jeg kan forvente at det vil bli, hvis dere skjønner! Skjønner at det selvfølgelig vil variere fra person til person, men aner ikke hva jeg kan forvente :D
   
 2. Pusern Gift med forumet

  hei!

  jeg gikk ned 22-24 kg for 3-4 år siden. Brukte et års tid på det. Vært brukbart flink til å holde det så er fortsatt der hvor jeg endte slankereisen for 3,5 år siden. Kommer det på 3-4 kilo i forbindelse med jul/ferie el l skjerper jeg meg og går ned igjen.
  Kroppen er nok ikke som når jeg var 20 men det er ikke naturlig når man har bikket 40. Har vært flink til å trene, også styrke, så er greit fornøyd med hud og kropp. Ikke mye løshud etter slankingen. Gikk ned over litt tid og tror det er lurt. Dessuten var jeg jevnt stor før slankestart - ikke extra stor mage el l. Hadde dessuten gått opp over tid også - gjennom 4 svangerskap.
  masse lykke til!!!
   
 3. Musemor med tre søte små Ko-ko sa gjøken Marsmellows-15 VIP Aprilbarna`15

  Har gått ned 40 kg med kosthold og trening.
  Har dessverre en del løs hud og heng på magen :(
  Og det føles fryktelig urettferdig siden jeg kjenne en annen som har gått ned like nye ved hjelp av operasjon som ikke har noe i det hele tatt
   
 4. Trebarnsmor<3 Flørter med forumet

  Takk for svar! :) Kjekt å høre at det kan være mulig å gå ned mye i vekt, og fortsatt ha lite løshud :) Jeg vet jo at det ikke trenger å bli slik for meg, men å vite at det er mulig vil nok ha litt å si for motivasjonen -selv om jeg blir fornøyd med vektnedgang, selv om jeg ender opp med å få en del løshud.

  Takk for det! :) Dag 2 uten sukker (i godteri eller brus) her.. Det har vært en veldig bra start, men kjenner at en sterk hodepine begynner å kicke inn nå!
   
  • Liker Liker x 2
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 5. Trebarnsmor<3 Flørter med forumet

  Skjønner godt det føles urettferdig da :/ På den annen side er det jo en sinnsyk jobb du har gjort da, og du har iallfall oppnådd en ordentlig vektnedgang! :) Vurderer du å fjerne løshuden, eller tenker du at det er noe du fint kan leve med?

  Jeg tenker at vektnedgang med løshud er bedre enn å ikke gå ned i vekt, men kjenner tanken på mye løshud kan være litt demotiverende innimellom (når man leter etter grunner til å la være å jobbe for å gå ned i vekt :p)
   
 6. Pusern Gift med forumet

  flink du er. Pass på å spise ofte (og lite) og ikke minst drikke mye. Tipper hodepinen slipper etter 2-3 dager. Lykke til!!
   
 7. Musemor med tre søte små Ko-ko sa gjøken Marsmellows-15 VIP Aprilbarna`15

  Legen min har sagt at jeg sikkert kan få dekt fjerningen av løs hud, men er ikke sikker på om jeg ønsker å gå gjennom den operasjonen og tiden etterpå.
  En ting er nå at man blir sykemeldt rundt er 6 uker, men man har store begrensninger i hva man kan gjøre en god stund etter det også.
   
 8. Trebarnsmor<3 Flørter med forumet

  Takk!! Idag kjenner jeg det er litt vanskeligere.. men jeg skal klare det! :)
   
  • Liker Liker x 1
 9. Trebarnsmor<3 Flørter med forumet

  Åh, var ikke klar over at en slik operasjon var så omfattende, men når jeg tenker meg om gir det jo egentlig mening. Skjønner godt at du er usikker da.
   
 10. All song Forumet er livet Aprillykke 2016 Julibarna2014

  Heia heia du klarar det . De er de 3-4 første dagene du føler søt behovet før det stabiliserer seg
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1

Del denne siden