Veien mot vårt 2.gull

En tråd i 'Våre dagbøker' startet av Tofus, 17 Mar 2016.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Tofus Elsker forumet Desemberskatter 2016

  Da har jeg kommet over det værste sjokket. Jeg er gravid, og vi har fått det til helt på egenhånd! :D Jeg går i lykkerus og kunne ikke fått en bedre nyhet.

  [IMG]

  Min historie kort oppsummert:

  Jeg er 28, og bor på sørlandet.For oss har ikke veien mot småtroll vært å lett. Jeg har noe som heter endometriose, som for meg gjør det veldig vanskelig å bli gravid. Kort oppsummert saboterer kroppen seg selv med cyster, betennelser og sammenvoksninger utenfor livmoren, så til nå har jeg hatt to operasjoner for å fikse på dette.

  Jeg og mannen fikk det til selv med førstemann, 1 mnd før vi skulle sende søknad til prøverør.
  Denne gangen var vi midt i prøverørsprosessen, jeg hadde begynt på en hormonspray som setter en i overgangsalder, og 2,5 uke før før jeg skulle ha begynt med en masse sprøyter fikk jeg det for meg at jeg skulle ta en test, og den var POSITIV.
  Det har vel tatt 4 dager nå, og først nå begynner det å synke inn. Når man jobber så med å bli gravid over lang tid kan det bli ganske altoppslukende, og det å få en baby blir det høyeste ønske i hele verden, så jeg går nå å føler meg spm verdens heldigste jente her!!!

  Nå er jeg ikke like langt på vei som mange andre her med termin 27.nov, så jeg har bare massevis av murringer og litt trøtt som symptomer.

  Blir spennende å følge dere alle de neste mnd :) :) :)
   
  • Liker Liker x 2
 2. Tofus Elsker forumet Desemberskatter 2016

  Vi velger igjen å fortelle den store nyheten ganske tidlig til foreldre og søsken. Positiv på at dette skal gå bra til det motsatte er bevist! ;)

  Så nå ligger 3 påskeegg klare (3 sett besteforeldre), alle med et par bittesmå babysokker og godis, og oppi den ene sokken er en lapp med «Sees i slutten av november» Om de ikke tar tegninga da er det ikke vår feil iallefall ;) ;) ;) Tenker vi får gitt alle i løpet av helga.

  [IMG]
   
  • Liker Liker x 6
 3. Tofus Elsker forumet Desemberskatter 2016

  Kjære dagbok. Idag er rett og slett en skikkelig drittdag. I dag begynte jeg å blø og jeg tror dette kan gå den gale veien. Jeg opplevde det samme for en uke siden men blødningen var ikke stor og stoppet heldigvis samme dag, og samme regla i dag bare at jeg blødde litt mer. Jeg kommer til å ringe gyn i morgen for å høre om jeg kan få en time så raskt som mulig.
  Bare å krysse alt for at det er et lite hjerte som fortsatt banker...
   

Del denne siden