Hei! Jeg har spørsmål til alle sammen!
Hvordan vet man definisjonen av gjennomvarmet mat?
Er en varm, men ikke veldig varm ostepølse fra narvesen gjennomvarmet nok til å kunne spise den?
Er karbonade middels varm fra mikro ok?
Syns sånt er så vanskelig! Spiste nettopp en ostepølse selv som var varm, men ikke sånn at jeg brente meg. Mer lunka, kan man si! Jeg er gravid og er derfor redd for å spise noe galt. Men den var litt skrukkete som jeg vil si er et tegn på at den har lugget på varmen en stund. Er den da gjennomvarmet selv om den ikke er glovarm??
Hvordan vet man definisjonen av gjennomvarmet mat?
Er en varm, men ikke veldig varm ostepølse fra narvesen gjennomvarmet nok til å kunne spise den?
Er karbonade middels varm fra mikro ok?
Syns sånt er så vanskelig! Spiste nettopp en ostepølse selv som var varm, men ikke sånn at jeg brente meg. Mer lunka, kan man si! Jeg er gravid og er derfor redd for å spise noe galt. Men den var litt skrukkete som jeg vil si er et tegn på at den har lugget på varmen en stund. Er den da gjennomvarmet selv om den ikke er glovarm??