Var ute og shoppet..

En tråd i 'Mai 2012' startet av blåkanin, 24 Nov 2011.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. blåkanin Glad i forumet

  Her den andre dagen var jeg ute og shoppet babyklær. Ikke til meg selv, men til en kollega som nylig har fått ei skjønn lita jente <3

  Sånn generelt er det gutteklær jeg har kjøpt mest av tidligere, naturlig nok siden jeg har en gutt selv :D Men da jeg stod i butikken og så på disse rosa, lilla, røde og brune klærne med blonder og sløyfer på så slo tanken ned i meg at kanskje, kanskje kan dette være tilfelle for min lille i magen om ikke så lenge..

  Egentlig så er jeg vel så glad i blått og grønt da, så jeg er veldig fornøyd med alle de tøffe klærne mini har hatt mens han har vokst seg større :) Og skulle nye minsten bli en gutt så skal jeg så absolutt klare å shoppe til han også <3 Men det kunne jo vært kjekt å fått prøve ut litt sånn kjoler og slikt også da..

  Ble langt dette, men ja.. er sikkert ikke alene om å tenke på sånne ting nå i disse dager hvor det går mot ordinær ultralyd..
   
 2. HvitSnø Elsker forumet

  Jeg kjenner meg så igjen! Var og er kjempe gøy å handle guttetøy, men jentetøyet er jo og såååå søtt! Må bare gå fort forbi jeg ;)
   
 3. *Milli* Flørter med forumet

  Det er såå utrolig mye fint til jenter!
  Synes alltid det er vanskelig å kjøpe gaver til gutter, men kanskje når man er guttemamma så ser man ikke lenger etter søte klær, men kanskje etter mer tøffe?! Det blir spennende å se etter den ordinære ultralyden, kanskje jeg må snu tankegangen min? :D
   
 4. Ida82 Forumet er livet

  Å ja, jeg gleder meg jeg også :)

  Var inne på pompdelux, og det er jo såååå masse fint til gutter der syns jeg. Selvfølgelig til jenter også. (har ikke noe i mot å kjøpe mer til jenter altså) men kommer det en gutt så er det jo mye fint syns jeg!
   

Del denne siden