Vannavgang?

En tråd i 'Mars 2021' startet av Stressaførstegangsmamma, 20 Feb 2021.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Stressaførstegangsmamma Flørter med forumet

  Lurer på om ene hinnen på fostersekken røyk isted. Vi hadde samleie for å prøve å modnes litt før igangsetting på torsdag. Og det var utrolig vått (hadde håndkle under, å det var en våt flekk). Gikk i dusjen å tenkte det hadde rent seg ferdig (at all sæden var så godt som ute), men når jeg hadde på meg trusa å satt meg ned ble trusa gjennomvåt, selv om jeg nettopp hadde tisset.

  Skjønner ikke helt om det er bare mye utflod og sæd, eller om det var litt fostervann (hodet er festet, så er isåfall mulig bare litt som renner om det er vannavgang).

  tok på meg bind (fordi det rant) og luktet i bindet da jeg tok det av meg for en halvtimes tid siden. Da lukta det søtt, nesten som rosiner (ikke helt den lukta da, men samme søthet på lukta). Har ikke blitt gjennomvått i trusa enda vertfall, så er ikke mye som kommer enda, men kjenner det kommer noe ut.

  Ligger å venter på om jeg kjenner rier eller noe, men har ikke kjent noe mer enn kynnerene jeg har hatt de siste dagene..

  jeg blir ikke klok på dette, noen som har noen god forklaring?
   
  • Optimistisk Optimistisk x 2
 2. GladPus Forumet er livet Marshmallows2021 ❤ Oktoberbaby 2016 ❤

  Jeg var sikker på det var fostervann som kom her også, men sjekk sa det var bare mengder med tynn vannete utflod. Var også usikker på om det var tiss :hilarious: Fødte fire dager etter det starta..
   
  • Liker Liker x 1
 3. Minefine Glad i forumet Marshmallows2021

  Ville tatt en tlf til føden og kansje fått en sjekk om det fortsetter. Bedre med en sjekk for mye tenker jeg:happy: lykke til!
   
  • Enig Enig x 4
  • Liker Liker x 1
 4. Vårmamma98 Betatt av forumet Marshmallows2021

  Ville ringt føden:happy: Man skal ikke gå rundt å tenke at deler av vannet har gått... Lykke til!
   
  • Liker Liker x 1
  • Enig Enig x 1
 5. Lille91 Glad i forumet Marshmallows2021 Høsthjerter 2017

  Som de andre sier, ring føden :)
   
  • Enig Enig x 1
 6. Veivalsa Forumet er livet Marshmallows2021 Himmelbarn Febbisbebbis'18 Snøfnuggene 2018

  Ja ring føden og ta med det bindet :p
   
  • Liker Liker x 1
 7. Stressaførstegangsmamma Flørter med forumet

  Det rann ikke mer i trusa (ikke sånn at det ble gjennomvått). Så la meg for kvelden og har ikke merket noe mer til verken utflod eller rier. Var antakeligvis bare en hel haug med sæd og utflod blandet.

  Hadde nok ikke blitt en tur på føden da mistanken min om at det er vannavgang ikke er «sikker» nok. Om det så var det så var det kun den ene hinnen som «røyk». Tror ikke de hadde bedt meg om å reise 3,5 t en vei når jeg var så usikker:hilarious:
   
  • Liker Liker x 1
 8. Vintermamsen Flørter med forumet

  Dette høres veldig ut som den ytterste fostersekken har gått hull på, hadde det helt likt i første svangerskap. Snakket litt om det med jordmor på sist kontroll, og hun sa hvis fostervannet hadde gått, ville det ikke stoppet å renne, selv om hodet er festet. Da renner det bare litt mindre om gangen :)
  Men bra du tok kontakt med føden likevel, for å være på den sikre siden :D spennende tider fremover nå, masse lykke til❤️
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden