Vaksinere barna mot influensa pga Corona?

En tråd i 'Helse og velvære' startet av Synne82, 10 Mar 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Colakork Andre møte med forumet

  Hei, jeg har en 2 og en 3 åring og jeg vurderer nå og vaksinere dem mor influensa pga Corona, da er de ihvertfall mer beskyttet om de skulle få influensa og så Corona oppå det eller etterpå, for lungene takler visst ikke begge sykdommene.

  Noen andre som har vaksinert sine barn?
   
 2. Klatremus Lillemann Juni12s allviter/orakel VIP

  Nei, ikke gjort det. Og det er nok for sent her.... Siden frøkna mest sannsynlig har sesonginfluensa nå...

  Og da er det vel et spm om tid før vi andre har det også...

  Men skal iallefall være tidligere ute neste vinter..
   
 3. Kaffebønna Elsker forumet Påskekyllingene 2020

  Det anbefales egentlig ikke å vaksinere barn, så fremt de ikke har sykdom som tilsier det, fordi de tåler en influensa svært godt. Mye bedre enn oss voksne.

  Dessuten har de bommet på vaksinen i år, så det er jo ganske begrenset hvor mye effekt det vil ha. Influensatoppen er nådd sies det, og det tar 2 uker før full effekt av vaksinen. Jeg hadde nok bekymret meg mer for at immunforsvaret er opptatt med å jobbe med influensaviruset fra vaksinen dersom de ble smittet av Corona samtidig.

  Jeg vaksinerer meg selv, men ikke barna :)
   
  Last edited: 11 Mar 2020
 4. Colakork Andre møte med forumet

  Jeg valgte å vaksinere begge barna, helsesekretæren som jobba på legekontoret sa at vi hadde vært heldige som fikk tak i vaksine nå og jeg ringte også sykehuset smittevern avdelingen og der sa overlegen til meg at hun syntes det var lurt å vaksinere dem og at ho hadde gjort det med alle sine barn, så da valgte jeg og gjøre det, i håp om at det evt kan forebygge noe komplikasjoner ifth hvis vi skulle fått corona.

  Da er det verdt det :D
   

Del denne siden