Våre små engler

En tråd i 'Vi som har mistet etter uke 12' startet av jente 92, 30 Okt 2016.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. jente 92 Flørter med forumet

  forlot oss så alt for tidlig :( imorgen skal vi ha minnestund for de små, også skal de gravlegges etterpå. Det blir en tung dag :(

  Noen andre her som har mistet rundt uke 25?
   
 2. Lille Lykke Forumet er livet Himmelbarn

 3. Sender deg en god klem....:Heartbigred
   
 4. du ska få en dag i mårå Andre møte med forumet

  Vi mistet i uke 31. Vi hadde minnestund med nærmeste familie, inkludert storesøsken. Var en tung dag, men på mange måter er det godt å se tilbake på den dagen etterpå. Vi fikk et godt minne av henne. De hadde stelt henne så fint, og hun var så fin der hun lå i kista, og presten sa så mange vakre ord. Det var godt for storesøsknene å være med også, de har snakket om det etterpå, og synes det var fint at vi fikk tatt farvel med henne. Sender deg en stor klem. Det er en tøff tid dere går igjennom. Ta vare på hverandre!
   
 5. jente 92 Flørter med forumet

  Takk ❤️ er utvilsomt en tøff tid. Vi skal også ha minnestund med kun nærmeste familie, men ingen prest da vi ikke ønsket det. Så blir en rolig stund men er godt å få sagt skikkelig farvel. Vi skal også ha en grav å gå til❤️
   
 6. du ska få en dag i mårå Andre møte med forumet

  Ja, det er viktig å gjøre det slik man ønsker ❤️
   
 7. Elle Glad i forumet Marsboerne2017

  Vi mistet i uke 24.. Ble sendt til obduksjon så tok 2 mndr.. Hadde urne som jeg og mannen og dattera vår på 4 år satte ned sammen med kirketjener. Hun fikk aldri noe navn, men en grav sammen med oldefar og tippoldefoteldrene. Vi satte på en rund stein med datoen på. Kirketjener var kjempefin og inkluderte dattern vår. Fikk være med å fire nedi og ta på jord.. Akkurat passe for oss.. Tente lys og la på blomster..
  I og med at det tok så lang tid med obduksjon så fikk vi tenkt oss godt om og kommet et stykke på vei.. Det var en fin stund!
   
 8. jente 92 Flørter med forumet

  Trist å høre:( våres 2 ble også sendt til obduksjon, selve obduksjonen tar bare 1 dag men kan ta mellom 3-6 mnd før vi blir innkalt for å få vite dødsårsaken, selv om vi regner med å få bekreftelse på det vi allerede trur.
  Er glad for at vi velger å begrave de og ha en gravsten å gå til. Da skal vi ta med storebror dit etterhvert
   
  • Liker Liker x 1
 9. MammanTilEngelen Flørter med forumet

Del denne siden