Usikker på forholdet. Er det forsent?

En tråd i 'Alenegravid / Aleneforeldre' startet av FrøkenUtålmodig90, 13 Okt 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. FrøkenUtålmodig90 Første møte med forumet

  Hei,

  Eg er så usikker på forholdet mitt, vet ikke hva eg skal gjøre og ønsker flere synspunkter...

  Eg har en mann som er som oftest god og snill. Han er flink med sønnen vår og flink i hjemmet. Men det han sliter med er temperamanget. Han kan bli så sint, ødelegge ting og sier ting til meg som i mine øyner ikke kan sies til noen en er glad i.

  Eg har sakt i flere år at han må slutte å si disse tingene, for til slutt så vil eg tro på det.
  Han sier han ikke bryr seg om meg, at eg ødelegger livet hans. At eg er en forferdelig person. Familien hans og alle vennene hans liker meg ikke og at de forstår ikke hvorfor han er sammen med meg. At eg ikke får ha besøk av familien min. Og at han blir ikke lei seg om det blir slutt.
  Dette er bare noe av det, men det er disse tingene som eg har trodd på no i over 1 år. Eg forstår ikke hvorfor han er sammen med meg og eg føler meg bare til bry. Han er sint på meg hele tiden. Og eg har skylden for alt som går gale i livet hans... når han blir blid igjen så sier han aldri unnskyld. Men han sier at eg fortjener å høre det...

  Det siste året har eg gått rundt å tenkt at eg ønsker meg så sterkt nærhet, godhet og kjærlighet fra en mann. For dette har eg gitt opp å spørre om hos min nåværende mann. Det gjør altfor vondt å bli avvist hele tiden. Han ønsker ikke kose eller å ha sex. Ønsker ikke å ta på meg.

  siste gangen han sa stygge ting til meg så kjente eg at eg ikke brydde meg lengre. Eg blir oppgitt isteden for knust... eg sa det til han at eg ikke ønsker å vere i forholdet. Han reagerte med sinne først men når det gikk opp for han at eg mente det så snudde han plutselig om. Han har sakt ting de siste dagene som han aldri har sakt på de 6 årene vi har vært sammen..... at han hadde blitt lei seg om det hadde blitt slutt, at han skal være mer kjærlig, at han elsker meg osv. Og det gjør så forferdelig vondt å høre dette no. Når eg har trodd så lenge at det bare var meg som trengte han. Hjerte mitt er tomt no. Og eg vet ikke om eg klarer å bli overbevist eller elske han igjen. Eg tror ikke han holder det han sier. Men eg vet ikke hva eg skal tro eller gjøre.

  Eg er gravid og igjen.. eg ønsker det ikke denne gangen fordi eg følte at det ikke var noe kjærlighet i forholdet. Men han sa at vist eg fjernet det så gjorde han det slutt. Det har vært så liten støtte hele veien. Han sa aldri at det ville gå bra eller noe sånt.....

  Eg har tenkt no lenge at det siste forholdet trenger er at eg ser godhet i en annen mann... og det har eg dessverre gjort. Det er en annen som har vist meg mer godhet på kort tid en eg har fått i årevis fra min mann.. og dette hjelper selfølgelig ikke på.

  Min egen mann har prøvd no å være god og har klart det i noen dager så langt. Og det gir meg verdens dårligste samvittighet å ønske å være nær noen andre........

  hva skal eg gjøre....
   
 2. Kabakaba Elsker forumet Julegavene 2019

  Den mannen du er med nå er en ondskapsfull manipulator som driver med psykisk vold. Den dårlige samvittigheten du har for ham er det han selv som har plantet der. Du har ingen grunn til å synes synd på han etter alt han utsetter deg for. Han har brutt deg ned slik at du tror du skal være takknemlig fordi han har vært et hyggelig menneske de siste dagene. Nei. Han skulle vært et hyggelig menneske hver eneste dag, i alle år, for å fortjene din takknemlighet.

  Han er ikke en bra man. Om du kan finne mot og styrke, så forlat dette forholdet nå. Han ødelegger livet ditt.
   
  • Enig Enig x 7
  • Vinner Vinner x 2
  • Liker ikke Liker ikke x 1
 3. Veivalsa Forumet er livet Himmelbarn Febbisbebbis'18 Snøfnuggene 2018

  Helt enig i dette

  Og det at du faktisk har dårlig samvittighet er jo akkurat det som beviser hvor mye han har manipulert deg.
  Samme hvor snill han skulle være etterpå, er det ingen som skal måtte høre på sånne ting som han sier, sint eller ikke!
   
  • Enig Enig x 6
 4. TKW Glad i forumet Septembergull'17 Assistert-jentene

  Enig med de to over. Noen få gode dager gjør ikke opp for flere vonde år. Han er ingen god mann, og så fort han tror du er tilbake i hans kontroll så vil han gå tilbake til sin gamle dårlige oppførsel.
   
 5. Zephyra Forumet er livet VIP Sommerfuglene 2017 Januarlykke 2020

  Ja enig med de over, dette forholdet må du bare forlate så raskt som mulig!
   
 6. Mina Gift med forumet ♡Junigull 2016♡ Påskekyllingene 2020 Assistert-jentene Sommerfuglene

  Denne mannen er bare å forlate. Ingen skal oppføre seg sånn. Tenk på deg selv og barnet dere har - og få dere en bedre hverdag :) Og om du velger å beholde barnet i magen, så klarer du det også alene.
   
  • Enig Enig x 2
 7. Hjertemor Forumet er livet Tilgangsansvarlig Mailykke 2018 Himmelbarn Sommerfuglene Februarbarna 2020

  Huff det er tøft det du står i, og å ha det valget nå som du er gravid❤️ Men så utrolig enig med alle over! Du burde gå i fra han! Ingen har rett til å psykisk mishandle noen og det er det vanskeligste å sette ned foten for å forlate, men du greier barna alene, og du greier dette. Det finnes steder som hjelper deg å komme deg vekk om du trenger støtte fra andre enn familie også. Men du som alle andre fortjener noen som elsker deg og bare og behandler dere med kjærlighet. Og folk som det lurer deg fort tilbake, og/eller snakker deg tilbake og later som de skal forandre seg. Så kontakt familie venner eller andre steder som kan gi deg støtte https://www.bufdir.no/vold/TryggEst/Overgrep/Psykisk_vold/.
  Og husk det er ingen tid som er bra, bedre å gå nå som du vurderer det enn å tru ting blir bedre❤️
   
 8. Helene90 Betatt av forumet Tilgangsansvarlig Marsipanene 2019 VIP Sommerfuglene

  Dette var ikke noe hyggelig og lese! Får enn ond mann! Ingen fortjenner og bli behandlet slik! Håper det går bedre med deg:Heartred
   
 9. VictoriaH Ventende August 2018 Assistert-jentene

  Han høres ut som en psykopat. Psykisk terror og prøver få deg til å føle ingen selvverd. Kom deg vekk så fort du kan, både for deg selv og barnet ditt. Om han er sånn mot deg så tviler jeg lite på at han kan være sånn mot barnet sitt.

  Jeg har levd med en sånn mann i oppveksten (stefar) og det har satt sine sterke spor.
   
 10. Miss_30 Forumet er livet Septembergull'17

  Disse gode dagene kommer til å gå over. Jeg ville gått ifra han nå.
   
  • Enig Enig x 1
 11. Mia_mini Elsker forumet

  Så enig med alle over her.
  Du fortjener så mye bedre!
  Gå fra han.
   

Del denne siden