Usikker fremtid men akk så lykkelig

En tråd i 'Våre dagbøker' startet av Jente28babynr3, 24 Mai 2015.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Jente292jenter Flørter med forumet


  Jeg fatter ikke at noen kan være så gode å gidde å bruke tid på å gi meg et så bra og langt svar! Tusen takk<3 det trillet noen tårer av din sterke historie! Tenk at babyen din bare ikke ville ut! Sterk lesning.

  Her har ting roet seg, men det er en lang vei å gå. Tc har godtatt at jeg beholder, han er uenig, men vi snakket om det med respekt. At han burde som min kjæreste respektere meg nok til å si han støtter meg uansett. Etter en times snakk forsto han det. Men det sitter dypt i meg å ikke føle på det, at han er så ego som han er. Det å godta det å greie å holde fast ved at han liksom er glad i meg er vanskelig akkurat nå. Først kunne han ikke forstå at han har et ansvar hvis jeg beholder. Han mente det da ble mitt ansvar. Jeg føler han forsto at det ikke stemmer etter en god del snakk, men det er liksom de første ego tankene han får som skremmer meg. Ubehagelig at han legger all skyld på meg. Å at han synes det er greit at jeg har det ubehagelig, er mer ubehagelig. Vi snakket også om at han skylder meg å ikke snakke stygt om meg til andre. Jeg mener han ikke skal snakke dritt om meg når det kommer ut. Ikke legge skylden på meg. Det har jo skjedd før i forhold til uenigheter mellom meg å han, da har hans versjon blitt delt til øvrig familie, mens jeg sitter hjemme å blir skult på, når det som regel er han som har dratt ting langt over streken. Å igjen så er det å måtte be kjæresten min å snakke med respekt rundt meg egentlig en fæl tanke. Han burde bare gjøre det som en naturlig greie.

  Så jeg vet ikke. Hvor dette bringer meg eller oss. Jeg føler han er 1 cm fra å hate meg selv om han sier noe annet.........Han synes mer synd på seg selv enn meg.

  Men det å bare pakke alt å flytte ut er så vanskelig akkurat nå........

  Men ja jeg valgte jo det vanskeligste mannen, ikke at jeg var forberedt på det, men jeg gjorde visst det....

  :-/
   
 2. Rullepølsa Flørter med forumet


  Det gjør meg vondt å lese. Ingen er forberedt på personen de velger å slå rot med før det kommer til en situasjon som er vanskelig. Da kommer sannheten frem - Om hvem personen ved siden er. Han er en del av gamet han også, det må han en dag skjønne. At han er den delen som faktisk spruter ut disse svømmerene. Han må bare finne seg i det eller faktisk velge selv å pakke sammen å gå. Kanskje greit om du får litt avstand fra han? Ta deg litt tid hos familien din, slik at du kan finne roen. Stress og svangerskap er ikke bra, det vil bare gjøre deg sykere, psykisk og fysisk. Og husk at barna dine merker stemningen godt, selv om dere ikke ser det eller tror det. Barn senser bedre enn vi tror og aner, og derfor er det viktig at dere er litt fra hverandre.

  Dessuten, bestill en time hos fastlegen på mandag, og snakk litt med legen om henvisning til terapaut. Du trenger ekstra støtte nå, i en tung situasjon. Både familiært, og offentlig nettverk. Fordi de kan kartlegge fremtiden for deg og barna. Og lytte til sorgene dine, og selvfølelsen din. Du trenger å bygges opp helt på nytt psykisk. For hvis du ikke får hjelp eller den hjelpen du fortjener så vil du falle helt i grus. Og det kan ikke skje.. <3

  Send meg en mail om vil snake mer, jeg er tilgjengelig både via pc og mobilt så får beskjeder når jeg får svar og svarer så fort jeg kan... Jeg er i allefall på din side. <3 Jeg har vært igjennom en del i livet mitt selv utenom dette med barn og forstår godt hvordan du har det<3
   
 3. Moniq Forumet er livet Aprillykke 2016

  Hvordan går det med deg?:)

  Håper virkelig alt ordner seg!<3
   
 4. Perlefrø Betatt av forumet

  Hei. Hvordam har du og den lille i magen det? Leste gjennom det du har skrevet. Du virker som en sterk oppegående dame, og jeg håper det beste for deg :)
   
 5. Sara Trøtt hormonbombe VIP Desemberglede 2015 Januarlykke 2016

  Ja, hvordan går det?
   
 6. Nufletufsa Forumet er livet

  Hvordan går det med deg og mini i magen?
   

Del denne siden