Urolig hver natt etter å ha spist

En tråd i 'Livet med barn 0-1 år' startet av 2barnsmor2019, 27 Sep 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. 2barnsmor2019 Flørter med forumet

  Litt frustrert.... Jenta mi på 6 uker har de siste ukene vært svært urolig etter å ha spist på natten. Hun får mme. Tidligere kunne hun spise om natten også kunne vi sitte å kose litt så sovnet hun frem til neste måltid.

  Nå våkner hun, spiser til hun er mett og haser seg opp noe voldsomt med sutring, kav og gråting i opp til en time før jeg kan gå å legge oss igjen. Jeg har ikke inntrykk av st hun har vondt, mer at hun er irretert... vi samsover men likevell - hun roer seg altså ikke før vi har bysset og bært på henne frem og tilbake til hun nesten sovner og det kan altså ta opp til en time...

  Har prøvd å bare legge henne ganske rett etter måltidet men da er det hylskrik leeenge så det er ikle aktuelt å la henne skrike selv om jeg ligger ved siden av eller har henne på brystet mitt..

  Hun er inne i en periode med kveldsuro og er også urolig om kvelden, jeg håper det har en sammenheng og at nattevåket forsvinner med kveldsuroen en dag..

  Jeg er bare så redd for å måtte holde på sånn her til hun slutter med nattmåltidene...

  Noen som har noen lignende erfaringer å dele?
   
 2. Klussedull Forumet er livet Maiblomstene 2016 Julibarna 2019 Junibarna 2019

  Kan det være luft? Får hun til å rape skikkelig? Min lille ammes, men de gangene han ikke roer seg og sovner etter nattamming pleier det å komme en kjemperap/gulp eller bæsj
   
 3. 2barnsmor2019 Flørter med forumet

  Jo, det kan jo hende- men vi får alltid en rap midt i og helt til slutt. Hun fiser mye ila dagen men virker ikke plaget når det kommer. Så tydelig mye luft som ikke kommer opp, men vet ikke hvordan jeg skal få henne til å rape enda mer..
   
 4. Annemor93 Elsker forumet Desemberlykke 2018

  Min første erfaring som ny mamma, alt går i faser! Om det ikke er noe galt så går det seg til, bare hold ut:Heartred
  Vår lille har vært igjennom så mange faser som plutselig kom og plutselig gikk igjen, spesielt de første 4 månedene syntes jeg var helt på hodet.
   
  • Enig Enig x 1
  • Hjertelig Hjertelig x 1

Del denne siden