Ukeplan barn

En tråd i 'Generelt' startet av All song, 31 Mar 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. All song Forumet er livet Aprillykke 2016 Julibarna2014

  Nå nær barnen er hjemme så mye så blir det mer og mer før meg som er aleine med alle 3.
  Ja vill inkludere de litt så de kan hjelpe til hjemme med fortjellige oppgaver med att de får en stjerne/ klistermerke/ stempel før hver ting de gjør . Visst de jobber som ett team så får de en felles premie.
  Ting de skal prøve hjelpa til med er:

  Rydde deres leker
  Gå ut med søppel
  Sorter klær i hver sin høg.
  Ta ut av oppvaskmaskinen vilket jeg vett att de klarar det veldigt fint. De har vart med flera ganger men denna tiden har det dabbet av.
  Og SLUTTE plage hverandre :p


  Men trenger tips hvordan lage denna oversikten som kan gjøra det extra intressant før de :) noen som har tips ide?
   
 2. Veslejenta88 Forumet er livet Sensommerbarna 2019 Januarlykke 2016

  Ville googlet familieplanlegger. Der kan man få en del tips. Er selv alene med 3 barn. Men mine er litt for små for enkelte oppgaver. Eldste er 6.5 nr 2 er 4 og nr 3 er 7 mnd. De to eldste krangler omtrent hele tiden. I dag gjorde eldste skoleoppgaver for 2 dager mens nr 2 lekte for seg selv. Da kunne de se på film og spise kjeks så jeg fikk 1 time fred til å ordne til middag. Vi spiller en del spill etter middag eller baker. Eldste går med søppel og vasker opp. Nr 2 er litt distré( mulig adhd eller add) så der holder det med å dekke på og av bordet og hente nærings smothie i kjøleskapet til seg selv. Heldigvis skal mannen ut i pappaperm på torsdag. Håper de har holdt smitten unna jobben hans så han kan kommer hjem fort. Er ekstrem sport å være hjemme med 3 barn.
   
  • Liker Liker x 1
 3. All song Forumet er livet Aprillykke 2016 Julibarna2014

  Ja det er ikke lett att vær hjemme med 3. her vet ikke eldste hva han har før lekser dagen etter. De får dagsplanen samme dag. Hade glatt hatt han oppe efter de 2 andra hadde lagt seg før att gjøre skoleoppgaver før 2 dager. De hadde underlette mye før min del. Er dere på utredning med nr 2 eller er det noet du selv tror nr 2 har? Vi er ute hver dag . Det er dager vi er ute 3-4 timer.
  jeg tar de med i skogen på tur med stranden eller lager aktiviteter i hagen med musik til
   
 4. Veslejenta88 Forumet er livet Sensommerbarna 2019 Januarlykke 2016

  Vi får ukeplaner fra skolen. Får den på fredager. Vi kan gjøre lekser nr vi føler for det. Nr 2 er på en måte under utredning. Siden han bare er 4 år så ville ppt avvente litt og se om det hjelper med en person til. Den ungen er altid under utredning for noe. Skulle vært på sykehuset denne mnd men ikke hørt noe og regner med det har blitt utsatt. Vi er inne hele tiden. Bor i sentrum med skolen som nabo. Skal ut i dag for å handle. Har gått tom for middager og brød
   

Del denne siden