Tv-tid

En tråd i 'Mai 2020' startet av Baby0420, 3 Des 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Baby0420 Andre møte med forumet

  Hei! Lar dere de små se på tv? Har vært ganske nøye på at småtten ikke skal se på tv frem til nå (7mnd). Men nå kjenner jeg at det hadde vært deilig med noen minutter avslapping for alle mann på ettermiddag/kveld. Dere som lar barna se på tv, hva ser dere på og hvor mye skjermtid blir det? :)
   
 2. 68Fastback Glad i forumet Maiblomstene 2020 Februarlykke 2022❄️

  Baby tv :) Hun ELSKER det :joyful: Hun kan ligge i lekegrinda å se på leeenge.. Ellers krabber hun rundt og er interessert i alt annet enn tvn.. (Her står tvn forresten alltid på..) Tindra er 7 mnd 14/12.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 3. Krohan Blir kjent med forumet

  Her står tvn på stort sett hele dagen, men når jeg setter på noe til Ella så er det musikk på YouTube eller barne tv for de minste på NRK super :)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 4. Mams1 Andre møte med forumet

  Jeg pleier å sette på TV-en etter han har fått morgengrøten, slik at jeg får stelt meg og slappet litt av. Han er 7 mnd i dag, har gjort dette i ca 1.5 mnd nå.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 5. Sannarita Betatt av forumet Junilykke 2020 ♡

  Her har vi ca 5 min Fantorangen på YouTube fast etter kveldsgrøten og påpysjing på fanget til far hver kveld. Samme sanger i samme rekkefølge hver kveld og han er så med og «synger» høyt med den stemmen han har

  Utover det står tvn på hele dagene, men han har alt for mye annet bøll å finne på, enn å få det med seg i det hele tatt ;)
   
 6. strikkemy Betatt av forumet Maiblomstene 2020

  Setter ikke på tven for at han skal se på, men kan ha den på når jeg feks spiser. Da kryper han rundt og stopper ofte og følger litt med på tven. Kan sette han i vipppestolen noen ganger hvis jeg spiser og da ser han på tven mens han holder på med biteleker osv.

  Far i huset kan sette på tom og jerry og sånne gamle klassikere som de ser på sammen, men vi er vel ikke helt enige om at det skal gjøres slik enda heheheh.
   

Del denne siden