TV eller filmanbefaling

Hjertemor

Forumet er livet
Tilgangsansvarlig
Himmelbarn
Mailykke 2018
Sommerfuglene
Februarbarna 2020
Ja Netflix og HBO er gull, vil si at jeg har vel sett det meste det nå. Men akkurat nå er jeg helt hekte på romantiske julefortellinger [emoji23]. Og jeg er vanligvis den som ser skrekk, horror og grøssere, men har ikke taklet det de siste ukene.
Hvis det er en kategori du trenger anbefaling i så bare å spørre. Men av alt som går er det litt mye[emoji6] Eneste kategorien jeg ikke vet så mye om er action.
 

Ballettien

Glad i forumet
Mailykke 2018
Jeg har begynt å se på mistresses [emoji23] slukt to sesonger nå. Ellers er How to get away with murder bra, og the fosters. Litt forskjellige kategorier da men [emoji16]
 

*fluffymama*

Glad i forumet
Mailykke 2018
Sons of Anarchy, Glow og The Fall [emoji4]
 

Thers

Forumet er livet
♡Junigull 2016♡
Mailykke 2018
Sett that 70s show [emoji23]
Atypical
Friends
[emoji4]
 

Juliete

Forumet er livet
Mailykke 2018
Jeg har begynt på pretty little liars
Grei underholdning i disse kvalme dagene..
 

Emilie2015

Glad i forumet
Desemberglede 2015
Big Little Lies er kjempebra, ja! Jeg ser på Good Wife nå, det er ok underholdning og mange sesonger :) Kanskje Narcos eller Ozark hvis du liker sånne serier. Ozark var ganske god.
 

FruMarieHøne83

Betatt av forumet
Takk alle [emoji120] mye nytt og spennende [emoji4] Nettop slukt 5 sesonger av Wenthworth - shit altså!!! Vet ikke hvor godt det var for blodtrykket [emoji28][emoji23]
 

Mrs82

Glad i forumet
Mailykke 2018
Her var det mange tips! Tror jeg må få meg HBO eller Netflix igjen! Ser ingen har nevnt Handmaid's tale eller Westworld -de kan anbefales, selv om førstnevnte er litt tøff for oss som gråter lett! Game of Thrones er jeg ajour med men Big Little Lies synes jeg var kjedelig. Noe bra på science fiction som kan anbefales?
 
Topp