Jeg var i sverige på mandag og hamstret noen kilo karbonadedeig. Pleier å posjonere ut til mindre pakker som jeg fryser ned. Problemet er at jeg klarte å utsette porsjoneringen noen dager, og nå har det gått to dager siden de gikk ut. Karbonadedeigen har kun. En dags holdbarhet fra pakkedato i forhold til gilde osv spm har ca 1 uke holdbarhet.
Er det trygt å spise dette om vi fryser kjøttet ned og steker det godt? Bør jeg i så fall vente til etter graviditeten? Er 34+2 dager på vei og vil ikke miste lille jenta mi. Kjipt å kaste flere hundrelapper ut av vinduet :/
Sent from my iPad using BV Forum
Er det trygt å spise dette om vi fryser kjøttet ned og steker det godt? Bør jeg i så fall vente til etter graviditeten? Er 34+2 dager på vei og vil ikke miste lille jenta mi. Kjipt å kaste flere hundrelapper ut av vinduet :/
Sent from my iPad using BV Forum