Trenger råd.. ang vandretur på vidda

En tråd i 'April 2021' startet av Prøverpånr.3, 25 Aug 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Gravidmednr.3 Flørter med forumet Vårspirene 2021

  Skal til helgen på familietur på Hardangervidda. Innebærer 6-8 timers vandring fra hytte til hytte. Problemet er bare at jeg begynner allerede og merke verk i bekkenet, blir veldig fort trøtt og sliten.. familien vet ikke at jeg er gravid.. jeg føler jeg ødelegger for gruppa ved å ikke bli med... så føler meg litt tvungen.. samtidig som at jeg er så redd for at jeg skal bli helt utkjørt, og er jo en kritisk fase i svangerskapet (5+1 idag). Så tenker på visst det skulle skje noe mitt på vidda... å ikke minst å måtte tisse ganske ofte.. er ikke akkurat do der:facepalm:

  Hadde selvsagt vært veldig gøy å oppleve også, men har så innmari delte følelser... noen som har noen innspill?:sorry:
   
 2. Aprilbaby❤️ Betatt av forumet Vårspirene 2021

  Har ingen veldig gode tips. Men mitt forrige svangerskap ble jeg med på alt mulig for å skjule graviditeten, også med mye vondt i bekkenet.. endte med 100% sykemelding alt for tidlig og angret på at jeg ikke bare droppet de tingene jeg egentlig visste at kroppen ikke orka..
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 3. GG Flørter med forumet

  Vanskelig spørsmål som egentlig bare du selv kan svare på :/
  Når jeg var rundt 4+0 eller noe så gikk jeg Besseggen. Det var egentlig helt ok, til tross for en del murringer, men jeg var heeeelt tom for energi på flere punkter. Anbefaler i hvert fall å pakke godt med mat, snacks, vann og brus! (Skal nevnes at jeg ikke hadde bekkensmerter da, kan hende jeg hadde stilt meg annerledes til turen hvis jeg hadde vondt)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 4. Guttemammax2 Forelsket i forumet

  Om du føler at du ikke kan gå, så går det an å bare si du ikke føle deg i form. Men skjønner at du har veldig lyst å være med også. Bekkenet er en av de tingene jeg ikke tørr å undervurdere selv...
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 5. Kabakaba Gift med forumet Julegavene 2019

  Jeg ville droppa det. Unnskyld deg med å si at formen ikke er helt på topp, og i disse koronatider er det da helt innafor å holde seg hjemme. Ingen som forventer eller ønsker at man deltar på ting om man ikke er helt i form nå for tiden.
   
  • Enig Enig x 2
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 6. Gravidmednr.3 Flørter med forumet Vårspirene 2021

  Tusen takk for innspill alle sammen, setter stor pris på det :Heartred tror jeg dropper det ja... det føles ut som det mest riktige å gjøre..:sorry:
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1

Del denne siden