Trenger ny bilstol 9-18 kilo - hvilken?

En tråd i 'Utstyr til foreldre og barn' startet av smurfine78, 11 Jul 2014.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. smurfine78 Flørter med forumet

  Vi har idag en Besafe x3 combi som lillesøster har tatt over etter storebror. Vi hadde kjempeproblemer med at hodet hang under soving på storebror og har samme problemet nå. Vi er lei og tenker å bytte sete.
  Sikkerheten er viktigst, så kommer comforten. Det er 2 seter vi har kikket litt ekstra på; Cybex Sirona og Maxi-cosi 2waypearl. Cybexen er veldig dyr, men fordelen er at setet kan vris 360 grader rundt. Men det ser ut som Maxi-cosien har veldig komfortabel liggestilling. Sikkerhetsmessig ser de ganske like ut. Takata Midi slår begge på sikkerhet. Noen som har noen erfaring med noen av disse setene, evt. andre seter, som har et å anbefale?
   
 2. Bkno6890362 Første møte med forumet

  Vi har akkurat kjøpt maxi cosi 2way pearl og er strålende fornøyde.. Vi vurderte også cybexen og besafe izise, besafen hadde vært perfekt hvis vi hadde hatt større plass i baksetet. den tok så stor plass at jeg fikk veldig lite plass til bena foran.. Cybexen opplevde vi som spennende men det var alt for liten plass til bena, jenta vår er 1 år og satt allerede nå med litt bøyde ben i cybexen. Maxi cosien er lett og montere, hun har god plass til bena, god liggestilling og den føles sikker og komfortabel på alle måter. Lykke til med valg!!
   
  • Liker Liker x 1
 3. smurfine78 Flørter med forumet

  Nå ser jeg at det har kommet en sak man kan sette under Besafen så hodet ikke tipper under soving. Tenkte å prøve denne først.Noen som har erfaring med den?

  Lurer også på om noen vet hvordan Besafe izi combi x3 kom ut på test i 2010? Står ikke lenger på Forbrukerrådets sider, der står det bare at isofix versjonen fikk 64 poeng. Vi har belteversjonen. Er jo noen seter som har fått 75 og 72 poeng ,så begynner å lure på om Besafen ikke er så bra likevel?
   
 4. BMC Februar 14's Miss Skravle Tilgangsansvarlig Februar 2014 - Skjult forum VIP ♡Junigull 2016♡

  Belteversjoner av stolene får som regel lavere score fordi det er større sjangse for å montere dem feil.


  Februar-14 mamma <3
   
 5. gutt09jente11 Forumet er livet

  Ville sjekket ut Britax MaxWay jeg, eller BeSafe izi plus.
  Cybex sirona er det mange som vokser ut av tidlig dessverre.. Men ellers et genialt sete.

  Og velg et beltefestet et, som går opp til 25 kg. :)
   
 6. Sara Trøtt hormonbombe VIP Desemberglede 2015 Januarlykke 2016

  Vi har maxway, eldste er snart seks og har fortsatt ikke vokst ut av det. Men han får nytt neste uke likevel, det er på tide med beltestol.

  fra app
   

Del denne siden