Trenger middagstips

ha ha - ja, det skal jo ikke være lett.. Og så skal den hverdagsmaten på bordet 4-5 ganger i uka. 3 barn i alle aldre altså..;) Tror det er viktig og ikke ha så høye skuldre og store forhåpninger om at det skal stå nye og spennende middager på bordet hver uke. Her hjemme er alle glad i kjøtt&spagetti. Den retten spiser vi nok 1 gang i uka. Det er alltid greit med noe som "går av seg selv". Fra sidelinjen her, fra datteren min på 14, så foreslår hun wok. Her kan du jo velge å kjøpe ferdig oppkuttede grønnsaker og mens risen eller nudlene koker, woker du grønnsaker og evt kjøtt. Jeg bruker svin eller kylling, og marinerer i litt soya og revet ingefær. Det setter utrolig god smak og det trenger ikke marinere lenge. Omtrent like lenge som det tar deg å varme opp woken. Her er mange gode tips fra Kiwi https://kiwi.no/Tema/Billig-hverdagsmat/middager-under-20-min/
Supper er også sterkt undervurdert - lag større porsjoner, den kan ofte være bedre dagen etter. Server med godt brød. Og et tips er jo at alle får hver sin dag til å bestemme middag. Men da må de også hjelpe til;) men kanskje ikke yngstemann.. Noen dager blir det rett og slett for hektisk - da er det greit med yoghurt, banan og havregrøt etter skolen. Og heller en deilig kveldsmat. F. eks en skikkelig omelett med masse snadder og godt brød. Suppen fra i går eller store, deilige ostesmørbrød. Her hjemme er det også veldig populært med quesedillas - https://kiwi.no/Oppskrifter/Strimlet-svin-i-tortilla/
 
Back
Topp