Trener dere ofte? Hvordan løser dere det?

En tråd i 'Helse og velvære' startet av Virrehøna, 16 Aug 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Virrehøna Forumet er livet Desemberskatter 2016 Januar 2017

  Jeg har vært så sykt slapp på å trene. Det er jo litt vanskelig å få til når man er alene med et barn og man ikke bare kan løpe ut døra for å trene på kvelden heller.
  Har funnet meg en hjemmetreningsapp nå. Men er det bra nok? Må man "løpe på en tredemølle" eller spinne i 45 min for at det skal være vits i?

  Hvordan løser dere dette? Må gjøres noe her :laughing021
   
 2. minoja Elsker forumet

  Trener styrketrening hjemme på kveldene. Har kjøpt litt vekter, strikk og matte og fått treningsprogram av fysioterapaut til å gjøre hjemme :) veldig greit når man er litt låst hjemme og sparer en jo for treningsutgifter på senter :)
   
  • Liker Liker x 1
 3. Lovesome Forumet er livet Septemberbarna 2019 VIP

  Jeg kjøpte inn endel hjemmetreningsutsyr jeg kunne bruke når jeg var alene.
  Stepbenk, hoppetau, spinningsykkel, pushupbar, strikk, slynger, vekter, ol. Man kan få veldig god trening hjemme også om man vil.
  Planlegger å tørke støv av de nå igjen etter babyen er kommen ut.
  Hvis jeg skal anbefale 2 verktøy til å begynne med for å trene kondisjon så er stepbenk og hoppetau rimelig og gode verktøy :)
   
 4. Virrehøna Forumet er livet Desemberskatter 2016 Januar 2017

  Hoppetau høres superlurt og sykt slitsomt ut samtidig:smiley-ashamed004:laughing005 Kan jo starte med det også kjøpe strikk også litt vekter etterhvert.
   
 5. Sylvanas Forumet er livet Himmelbarn Sommerfuglene 2017

  Jeg trener til videoer på DVD hjemme, og på YouTube. Det finnes så mye der ute :)
   
 6. Lovesome Forumet er livet Septemberbarna 2019 VIP

  Ja, det er en fin treningdæsmetode:) morsomt hvis du har eldre barn, så kan dere hoppe sammen også. Anbefaler å kjøpe på sportsbutikk, de tauene er tynnere og mer egnet til trening.
   
  • Liker Liker x 1
 7. Klussedull Forumet er livet Maiblomstene 2016 Junibarna 2019 Julibarna 2019

  Nå i permisjonen deltar jeg ukentlig på mor/barn-trening (styrketrening) pluss mye turer med hunden med lille i bæresele :)
   
 8. Eskimo28 Glad i forumet Snøfnuggene 2018

  Har trening i arbeidstid to timer i uka med tilgang til treningsrom, så bruker det for alt det er verdt! Så går jeg lange turer med hundene ila uken i tillegg. Har tenkt å få inn kveldsyoga med YouTube som instruktør, men har havnet i sofafellen på kveldstid:wtf:
   
 9. Stolt mamma Forumet er livet Septemberbarna 2019

  Til vanlig går jeg 2 timers trilletur med søskenvogn (total vekt på 30kg) i skogen med MYE oppoverbakke hver lørdag og søndag. Trener styrke hjemme hovesakelig ved hjelp av egen vekt og litt strikker. Ellers er leking med to små barn trening i seg selv.

  Er nå gravid med nr 3, i uke 34, og hjemme frem til fødsel. Går trilletur til barnehagen hverdag, tar en ekstra omvei med litt bakker. Går i skogen i helgene og de dagene barna er hjemme fra barnehagen. Styrketrening har jeg droppet. Bruker heller resten av energien min på leking med barna.

  Når nr 3 kommer blir det trilletur med trillingvogn og regner med at trillingvogn i oppoverbakker i skogen er mer enn nok trening.
   
  • Liker Liker x 1
 10. Ørkenrev Forumet er livet Tilgangsansvarlig Junilykke 2020 ♡ Maiblomstene 2020 VIP August 2018

  Trener styrke via app.
  Lyst å kjøpe vekter eller kettlebells etterhvert.

  Løper ute og på mølle ❤️
   
 11. Cosacita Forumet er livet

  Har ei svigerinne som er personlig trener og hun sier at all aktivitet er bra. En bør ikke tenke at man MÅ gjøre sånn og sånn så og så lenge. Om du går en tur eller gjør zumba i 15 minutt for eksempel så er det supert! Så kan man øke etterhvert når man ser man får det til. :)
   
 12. Ramp3n Glad i forumet

  Jeg har vært alene i mange år. Da trente jeg enten før eller etter jobb. Drevmed fitness de 3 årene jeg var alene. Om jeg ikke rakk å trene mens ungenevar i bhg/på skole, tok jeg de med på kids en time i helgen ;) alle cardioturene tok jeg enten sammen med de når de sykla, dro dem på akebrett til/fra skole/bhg, Intervaller mens vi var på lekeplassen etc.
   
 13. Virrehøna Forumet er livet Desemberskatter 2016 Januar 2017

  Så sprekt! Jeg har funnet meg noen øvelser som kan gjøres morgen og kveld. Så nå har jeg tatt planken med en 15kg unge på ryggen :yuck:
   
 14. Ramp3n Glad i forumet

  Det er jo mange ting du kan gjøre hjemme! Og øktene kan gjøres både effektivt og med belastning enten med ungen eller om du skaffer deg noen treninsstrikker :D
   
 15. MarMa89 Flørter med forumet

  Venter fortsatt på at treningsbasillen skal komme å bite meg...
   
 16. Virrehøna Forumet er livet Desemberskatter 2016 Januar 2017

  Haha! Tror det er alt for få av dem her i verden..
   
  • Morsom Morsom x 1
 17. Ikke i bruk Forumet er livet

  Trener når ungene trener. Før trente jeg på helsestudio, men gikk på en kraftig smell, så det orker jeg ikke tenke på enda..
   
 18. Trebarnsmor<3 Flørter med forumet

  Hvilken app? :) Det må jeg se litt nærmere på! Jeg liker ikke styrketrening, men trenger å begynne med det, så kanskje det er et greit sted å starte!
   
 19. Virrehøna Forumet er livet Desemberskatter 2016 Januar 2017

  Jeg bruker en som heter "lose weight in 30 days" den var faktisk litt genial.
   
  • Liker Liker x 1
 20. Trebarnsmor<3 Flørter med forumet

  Takk for tips, skal sjekke det ut!
   

Del denne siden