Treårstrass....

En tråd i 'Livet med barn 0-1 år' startet av Vebis, 22 Apr 2005.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Vebis Andre møte med forumet

  ... Idag tidlig klikket pjokken på tre fordi at pappaen delte brødskiven i 2... Han hylte i et kvarter om at han bare likte helebrødskiver... Noen som kjenner seg igjen?

  [;)]
   
 2. Lucki83 Gammelt medlem VIP

  Høres kjent ut detta ja...Trulta her er riktignok bare 2 1/2 år,men er akkurat de faktene!
  Så lurer på om ho starter på trasse nlitt tidlig...[&:]
   
 3. ~Cissi~ Forumet er livet

  Har en gutt som er 3,5 år, og han kan være utrolig vrien av og til.[:@] Når han har bestemt seg f.eks å gå ned trappen alene og du ikke fikk det med deg og tar og leier han ned, så blir han helt galen og går opp igjen for å så gå ned alene. Og det finns mange andre ting og. Håper det kommer seg når han blir 4 år.
   
 4. GeA82 Andre møte med forumet

  Hehe... Jenta mi på 1 1/2 har allerede begynt å få veldig så bestemte meninger[:-] Så jeg gleder meg virkelig til det setter inn for fullt[:(]
   
 5. GeA82 Andre møte med forumet

  Idag fikk jeg se mye av det andre går igjennom når det gjelder trassen... Jenta mi på 19 mnd fikk litt kjeks i en kopp, men jeg satte den på feil sted så hun begynte å sutre og hyle verre.....[&o] Kan ikke akkurat si at jeg gleder meg til hun blir verre igjen nei!!!
   
 6. x1xninaheg Andre møte med forumet

  Datra mi blir 3 år nå snart, hun har bestemte meninger på alt. Hun velger selv klær,ellers blir det feil. Skal smøre maten selv og spise middag med kniv og gaffel.. det tar sin tid å få gjort ting her. Men lar henne holde på, de skal jo lære seg å bli selvstendige!
   
 7. mettel Flørter med forumet

  Den kjenner jeg igjen ja. Hu mi begynnte ved to års alderen, er nå 3,5 år og det begynner heldigvis å dabbe av litt(til neste trass slår inn), er forsatt ei meget bestemt ung frøken som vet hva hun vill, men hylinga har gitt seg[:D] Vi får trøste oss med at det slutter en gang.
   

Del denne siden