Topp 100 - Skravle NY!!

Har ytrefilet av svin. Tenkte å surre det inn i bacon, brune det og hive det i ovnen.
Noen med erfaring? Tenker på temperatur, tid osv :)
ved tanke på at du er gravid bør du ha den på på 68 grader i kjernetemperatur.
Da kan den finne på å bli litt tørr om du har ovnen på for høy varme.
Jeg ville nok hatt ovnen på bare 125 grader, men du kan har den opptil 175 grader for at det skal gå fortere.
Husk steketermometer.
 
ved tanke på at du er gravid bør du ha den på på 68 grader i kjernetemperatur.
Da kan den finne på å bli litt tørr om du har ovnen på for høy varme.
Jeg ville nok hatt ovnen på bare 125 grader, men du kan har den opptil 175 grader for at det skal gå fortere.
Husk steketermometer.

Ok, så bare surre i bacon, brune litt og inn i ovnen, så er det gjort?
Glemte av at det må være gjennomstekt ja :rolleyes:
Men hvis jeg gjør det nå så har jeg tid til å ha den en stund på 125 grader.
 
Back
Topp