Topp 100 oktober! Hva ønsker du å vinne? ❤️

En tråd i 'Januar 2019' startet av Forumansvarlig Tamara, 30 Sep 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Ikke i bruk Forumet er livet

  Velkommen til topp 100 oktober konkurransen!

  Topp 100 er en oversikt over de mest aktive brukerne her på forumet. For å finne ut om du skravler nok til å ha fått en plassering på Topp 100 - KLIKK HER.
  Ønsker dere en flott, skravlete og ikke minst hyggelig oktober:)


  Følgene premier trekkes blant alle på hele topp 100 listen i oktober :)
  Vinn Tuva helpysj fra Lilleba
  [IMG]

  Vinn en valgfri TUVA helpysj fra Lilleba. Dette er en fin pysj med muligheten for overbrett på små hender i str. 56,62,68 og overbrettbare sokker i alle størrelsene. Den har praktisk knapper på begge beina i de minste størrelsene slik at bleieskiftet skal gå lett og skånsomt unna.
  Pysjen kommer i enkle størrelser (56-98) og er laget for å kunne vare lenge.
  Premien har en verdi på 498 kr og er levert av Lilleba  Vinn tre kule bodyer fra Bib Body!
  [IMG]

  Vinn et sett på tre bodyer i den størrelse og de design du selv ønsker!
  Bib body by Seville Design er helt nytt på markedet og fører med sitt unike design to nyttige produkter sammen, til ett og samme produkt. Smekke + body ble til en smekkebody og har fått navnet Bib Body.
  Man kan ganske enkelt tørke rett av smekken og barnet slipper å skifte etter måltid. Ikke bare det, men den avstøter gulp og sikkel også!
  Premien er levert av Bib Body by Seville Design og har en verdi på ca 450 kr  Vinn valgfri fødselsplakat
  [IMG]

  Fødselsplakat.no tilbyr en serie unike og personlige bilder hvor vi skalerer illustrasjonene til barnets faktiske fødselslengde i skala 1:1. Illustrasjonene er altså i eksakt samme størrelse som barnet da det ble født, og er et hyggelig minne for fremtiden. Vi legger også inn informasjon om barnets navn, fødselsvekt og -lengde, samt sted, dato og klokkeslett da det ble født. Bildenes kvalitet og stilrene design gjør at de passer like godt i stuen som på barnerommet.
  Premiene er levert av Fødselsplakat.no og har en verdi på 700 kr


  Vinn Marius® Ulldress i myk og behagelig merinoull
  [IMG]

  Vinn en klassisk Marius® heldress i ull. Ulldressen har knepping i front og fungerer supert som "lag nr. 2". Ull transporterer fuktighet og holder barna varme og tørre.
  Marius® ullklær er laget i den aller fineste merinoull og klør ikke.
  Marius Kids produserer barneklær og babyklær med mariusmønster. Marius Kids har fokus på kvalitet, komfort og design. Våre barneklær med marius mønster produseres i 100% merinoull. Vår populære bambus-serie lages i myk bambusviskose. Marius Kids har lisens på produksjon av barneklær fra 0-12 år
  Premien er levert av Marius Kids og har en verdi på 749 kr


  Vinn valgfri kostymepakke til Karnval med to valgfrie kostymer (Maks 850 kr)
  [IMG]
  Dekorama.no har massevis av fine kostymer til alle anledninger, blant annet karnevalkostymer til barn og voksne.
  Hver vinter, ofte i februar - er det karnevaldager i norske barnehager. Og nå kan du vinne en fin kostymepakke!
  Velg blant valgfritt kostyme, eller 2 forskjellige kostymer - f.eks. ett kostyme til hver av de to barna, eller et kostyme til deg selv, og et til barnet.

  Premieverdi er inntil 850,- og du kan velge 2 x kostymer som du synes er fine (og som vi har i riktige størrelser, sjekk størrelsesguiden på hvert kostyme).
  Hvis kostymene som blir valgt tilsammen blir langt under beregnet premieverdi, vil Dekorama legge til et sett med ansiktsmaling (6 facepaintsticks) for å ivareta premieverdien.
  Denne ansiktsmalingen er dermatologisk testet, ikke testet på dyr(!), produsert i U.K - og er supergod å bruke, samt enkel å få av. Verdi alene, 259,- og vil kun følge med hvis totalsum er inntil premieverdi
  Premien er levert av Dekorama og har en verdi på max 850 kr  Vinn valgfritt babynest fra Babynest

  [IMG]
  DEN FINESTE GAVEN TIL EN NYBAKT FORELDER — Som nybakt forelder trenger du luksusen av å legge babyen i et trygt og lunt babynest. Babyen din får enklere sove og du kan være sikker på at babyen din ikke ruller ut og skader seg.
  Alle babynestene våre er øko-tex sertifiserte, har allergivennlige tekstiler i 100% bomull og fyll av allergivennlig Meida. Alle babynest er utført med en luksuriøs satengsløyfe for knyting.
  Vintagefleurs babynest passer fra 0-12 mnd.
  Premien har en verdi på 1199 kr og er levert av Babynest
   
 2. Korleis ligg du an? :) Kva ynskjer du å vinne? :D
   

Del denne siden