Topp 100 mai! Hva ønsker du å vinne denne gangen?

En tråd i 'April 2018' startet av Forumansvarlig Tamara, 1 Mai 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Ikke i bruk Forumet er livet

  Hva er Topp 100?
  Topp 100 er en oversikt over de mest aktive brukerne her på forumet. For å finne ut om du skravler nok til å ha fått en plassering på Topp 100 - KLIKK HER.
  Ønsker dere en flott, skravlete og ikke minst hyggelig mai :)
  Følgene premier trekkes blant alle på hele topp 100 listen i mai

  Uro og aktivitets klosser fra Leketreet
  [IMG]
  Fra Leketreet kan du vinne en sjarmerende uro og et sett med sansestimulerende aktivitetsklosser i nydelige pastellfarger.
  Uroen er fin å henge over barnesengen eller stellebordet, og har treskiver i rolige pastellfarger. Aktivitetsklossene består av seks klosser: to synsstimulerende klosser, to lyd/hørselsstimulerende klosser og to teksturklosser. Alle produkter fra Leketreet er laget av trær fra bærekraftig skogbruk, og er malt med giftfrie farger. Bra for miljøet og bra for de små
  Premien har en verdi på 428 kr

  2XU Stiped Run Compression Socks fra 2XU
  [IMG]
  2XU Stiped Run Compression Socks er markedets teknisk mest avanserte kompresjonsstrømper. De kan hjelpe deg til å prestere bedre. Strømpene har spesialpaneler med ekstra god pusteevne for maksimal ventilasjon og komfort. Sømløse, integrerte paneler med gradert kompresjon gir bedre blodsirkulasjon og maksimal støtte til leggmusklene. Føles lette og behagelige. Også godt egnet til restitusjon
  Premien er levert av 2XU og har en verdi på 499 kr
  Stoffkurv, polar (stor)
  [IMG]
  Få orden på rotet med denne søte stoffkurven med isbjørnmotiv! Kurven er laget av tjukt og stabilt bomullskanvas med ekte lærdetaljer. Her får du plass til skittentøyet eller alle lekene som ellers ender opp på gulvet.
  Premien er levert av Blafre og har en verdi på 499 kr.  Valgfri Barnevader eller Krabbevader
  [IMG]
  Barnevaderen – den perfekte regnbuksen til aktive barn som elsker å leke med vann!
  Vinneren kan velge en Barnevader eller Krabbevader i valgfri størrelse og farge.
  Premien er levert av Barnevaderen og har en verdi på 530 kr
  Følgene premier trekkes blant de som ligger over plass 70 og som har skrevet over 400 innlegg på hele forumet i mai! I tillegg må du ha startet minst 8 nye tråder i mai.


  2XU Pre-Natal Sport Compression Tights
  [IMG]
  I løpet av svangerskapet skjer det store fysiske forandringer med kroppen din. Ønsker du å holde deg sunn, frisk, være aktiv og holde kroppen i fin form kan det være til stor hjelp å bruke 2XU Compression Tights for gravide. 2XU Compression tights for gravide kombinerer alle fordelene du finner i vår velkjente Compression teknologi med ekstra paneler som støtter og beskytter de deler av kroppen, korsrygg og bekkenbunn, som får størst belastning under svangerskapet. I tillegg til disse egenskapene gir tightsen et gradert og kraftig trykk på legger og lår. Med gradert kompresjon øker blodsirkulasjonen som for mange gir dempet hevelse i bena.
  Premien er levert av 2XU og har en verdi på 1799 kr
  Fire bokpakker i Disneyklubben!
  [IMG]
  Husker du ditt første møte med Løvenes konge eller Skjønnheten og udyret? At du satt dønn stille og bare forsvant inn i historien? Vi elsker Disney-fortellingene, og nå kan barnet ditt vinne medlemskap i Disneyklubben og få fire bokpakker tilsendt, helt gratis.
  Premien er levert av Disneyklubben og har en verdi på ca 1000 kr.


  Følgene premier trekkes blant de som ligger over plass 50 og som har skrevet over 600 innlegg på hele forumet i mai! I tillegg må du ha startet minst 12 nye tråder i mai.

  Valgfritt babynest fra Babynest
  [IMG]
  DEN FINESTE GAVEN TIL EN NYBAKT FORELDER — Som nybakt forelder trenger du luksusen av å legge babyen i et trygt og lunt babynest. Babyen din får enklere sove og du kan være sikker på at babyen din ikke ruller ut og skader seg.
  Alle babynestene våre er øko-tex sertifiserte, har allergivennlige tekstiler i 100% bomull og fyll av allergivennlig Meida. Alle babynest er utført med en luksuriøs satengsløyfe for knyting.
  Vintagefleurs babynest passer fra 0-12 mnd.
  Premien har en verdi på 1199 kr og er levert av Babynest
  bbhugme ammepute™
  [IMG]
  bbhugme Ammepute™ er det nyeste tilskuddet til bbhugme™ kolleksjon.
  Ammeputen som gjør det enklere å amme både hjemme og på farten. bbhugme Ammepute™ gir deg optimal nakke og skuldre støtte under amming og gir ekstra komfort til din baby. En justerbar ammepute som kommer i en lekker reiseveske og er super praktisk og enkel å bruke, uansett hvor du er. Ammeputen kan også brukes som støttepute når du bærer barnet ditt på hoften.
  Premien er levert av bbhugme og har en verdi på 699 kr.

  Følgene premier trekkes blant de som ligger over plass 30 og som har skrevet over 800 innlegg på hele forumet i mai! I tillegg må du ha startet minst 15 nye tråder i mai.


  Voksi® Ida Ising Eagle Grey
  [IMG]
  Stellevesken sørger før at du kan skifte bleier på en trygg og grei måte samme hvor du er; på gulvet, i parken, på flyet, i bilen, på kafé, på reise eller hjemme hos deg selv.
  Stellevesken fungerer som et utbrettbart bærbart stellebord med en myk og tykk Økotex-madrass som sikrer barnet den høyeste komfort og sørger for et hygienisk og funksjonelt stellemiljø for foreldrene.
  Vesken kan vaskes, har flere lommer med plass til både klær og annet utstyr og dens lekre skandinaviske design tiltaler både mamma og pappa.
  Premien er levert av Voksi® og har en verdi på 1099,-

  Mountain Buggy Nano rød

  [IMG] [IMG]
  Den ultimate reisetrillen fra Mountain Buggy er Nano. Vognen er ekstremt lett og tar ikke større plass enn en kabinkoffert når den blir klappet sammen. Den har en praktisk stropp slik at du enkelt kan bære den over skulderen. Det følger også med innebygde adaptere slik at du kan klikke på flere typer bilstoler.

  Nano er laget i et klassisk design med punkteringsfrie gummihjul som har myk fjæring for å gjøre kjøreopplevelsen behagelig for både barn og fører.

  Nano kan brukes i alderen fra 6 mnd til ca 4 år slik som den er. Ved å kjøpe ekstra bag kan brukes allerede fra fødsel. Nano kan også brukes fra fødsel ved å feste på bilstolen.

  Ryggstøtten kan justeres i ulike nivåer og helt ned til full liggestilling, og 5-punktsselen sørger for at barnet ditt sitter trygt. Kalesjen er justerbar og har netting i sidene som gir god ventilasjon. Varekurven er romslig og tar opp til 5 kg last.

  Premien er levert av Norske Servicesystemer og har en verdi på ca 2500 kr
   

Del denne siden