Topp 100 januar er her! Hva ønsker du å vinne?

En tråd i 'Juli 2017' startet av Forumansvarlig Tamara, 6 Jan 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Ikke i bruk Forumet er livet

  Hva er Topp 100?
  Topp 100 er en oversikt over de mest aktive brukerne her på forumet. For å finne ut om du skravler nok til å ha fått en plassering på Topp 100 - KLIKK HER.
  Har du skravlet nok til å allerede ha en plassering på Topp 100 januar?  FUELBOX - Den gode samtalen på boks
  [IMG]


  Det viktigste vi kan gjøre for å ta vare på menneskene rundt oss, er å dyrke den gjensidige nysgjerrigheten. Se hverandre, engasjere oss i hverandre, stille spørsmål.
  Men det er ikke alltid så enkelt er det? Hverken med partneren vår, familien, barna våre eller med nære venner?
  Da gründeren Berta Lende Røed savnet de gode samtalene hun pleide ha med sin mann, utviklet hun FUELBOX - Den gode samtalen på boks for PAR.
  Nå finnes det flere FUELBOX´er, som inneholder rundt 180 åpne spørsmål hver, som skal kickstarte disse meningsfulle, morsomme og viktige samtalene, som utvikler og styrker våre relasjoner!
  I første kvartal vil vi trekke 3 heldige vinnere av en valgfri FUELBOX.
  Premien har en verdi på 599,- og er levert av FUELBOX


  Valgfritt babynest fra Babynest.no
  [IMG]

  DEN FINESTE GAVEN TIL EN NYBAKT MAMMA — Som nybakt mamma trenger du luksusen av å legge babyen i et trygt og lunt babynest. Babyen din får enklere sove og du kan være sikker på at babyen din ikke ruller ut og skader seg.
  Alle babunestene våre er øko-tex sertifiserte, har allergivennlige tekstiler i 100% bomull og fyll av allergivennlig Meida. Alle babynest er utført med en luksuriøs satengsløyfe for knyting.

  Vintagefleurs babynest passer fra 0-12 mnd.
  Størrelsen innvendig er 70x30cm og utvendig 100x60cm. Perfekt tilpasset babyer i deres første leveår. Bunnen er åpen, slik at babynestet kan ha enda lenger brukstid enn 12 mnd.
  Vintagefleurs babynest er omtalt i prisvinnende magasiner som Harper's Bazaar, Tatler UK og i Norges største magasin for baby og barn, Foreldre og Barn.
  Premien har en verdi på 1199 kr og er levert av Babynest


  Kidsme pakke
  [IMG]

  Kidsme leverer en rekke praktiske produkter for barn. Deres mål er å utvikle produkter som er sikre og innovative, og som bidrar til barnets utvikling gjennom smak, farger og koordinasjon samtidig som de kan være trøstende og lindrende.

  I denne premiepakken kan man vinne 6 flotte produkter fra Kidsme:
  • · Kidsme Food Feeder lar barn teste nye smaker og venne seg til fast føde. Legg frukt, grønnsaker etc i den hygieniske silikonposen og barnet kan teste ut nye smaker selv, samtidig som tyggebevegelsen og koordinasjon mellom hånd, munn og syn utvikles.
  • · Kidsme Food Pouch Set & Adaptor: Lag din egen barnemat og oppbevar den I matposene. Matposen kan gis direkte til barnet, som kan spise rett fra posen. Den universale Feeder adapteren som følger med (passer til alle ferdige matposer man kjøper i butikken også) gjør måltidet sølefritt og enkelt. Skru adapteren rett på matposen og barnet kan enkelt spise uten søl.
  • · Kidsme Icy Moo bittering: Fantastisk bittering som bidrar til lindring under tannutvikling. Kan også fylles med væske for så å fryses som en ispinne. Denne lindrer og kjøler ned ømme gommer under tannutvikling.
  • · Kidsme Twist & Learn ring: Bitering og leke I ett! Flere gode biteoverflater, samtidig som ringen kan vri og vendes på.
  • · Kidsme Soft, Listen & Learn er en morsom, underholdende og utviklende ball med forskjellige dyrelyder og overflater. Trykk på en av knappene og en artig dyrelyd avspilles.
  • · Kidsme Stay in Place: Praktisk sugekopp som hindrer boller og tallerkener fra å bli veltet overende når barnet spiser selv.
  Premien har en verdi på 650 kr og er levert av Norske servicesystemer. Du kan se produktene i sin helhet hosKomplett Apotek


  Babypakke fra Mynte - håndlagte gaver
  [IMG]
  Ammepute med avtagbart trekk. Plakat, babyromper i lin, og konglelue med dusk. Sengeslange og bleiepose.

  Perfekt for både gutt og jente! Se vår facebookside og instagram konto
  Premien er levert av Mynte og har en verdi på 1500 kr
   

Del denne siden