Jeg spiste tiramisu fra meny her om dagen, og etter 1/4 var fortært kjente jeg en velkjent hete i halsen. Joda, den inneholdt 2% alkohol! Utrolig dårlig merking! Hvis ikke jeg var blind og helt overså den store røde teksten på omslaget, så var eneste plassen jeg fant info om dette, et lite felt på siden med liten skrift, på italiensk.
Hadde en liten episode her for noen uker siden også. Hadde kjøpt meg alkoholfritt øl som jeg skulle ta en flaske av inntil grillmaten i solskinnet. Joda, 0,5% alkohol. Kanskje ikke big deal, men jeg ønsker å være totalavholds mens jeg er gravid. Syns ikke det henger på greip å kalle det alkoholfritt når det faktisk inneholder alkohol.
Ang tiramisu; Spist er spist, men jeg kjente at jeg likte dette svært dårlig. Trøster meg med at jeg er i uke 16, all utvikling er vel ferdig, nå er det voksing som gjenstår.
Hva tror dere?
Hadde en liten episode her for noen uker siden også. Hadde kjøpt meg alkoholfritt øl som jeg skulle ta en flaske av inntil grillmaten i solskinnet. Joda, 0,5% alkohol. Kanskje ikke big deal, men jeg ønsker å være totalavholds mens jeg er gravid. Syns ikke det henger på greip å kalle det alkoholfritt når det faktisk inneholder alkohol.
Ang tiramisu; Spist er spist, men jeg kjente at jeg likte dette svært dårlig. Trøster meg med at jeg er i uke 16, all utvikling er vel ferdig, nå er det voksing som gjenstår.
Hva tror dere?

