Fjollefrua
Glad i forumet
Skal steke en mørbrad på 1,2 kg og elgkarbonader ved siden av.
Vi er 8 stk.
Er første gangen jeg lager elg, ellers er jeg ganske vant på kjøkkenet og anser meg selv som å være flink til å lage mat.
Men når man skal lage noe for første gang er man alltid åpen for tips.
Jeg tenkte jeg skulle helsteke den over lang tid. Skal spise kl 16, så jeg tenkte jeg skulle sette den inn i ovnen i 12 tiden. Lager en god viltsaus med blåbær og geitost og rømme.
Tilbehør tenkte jeg gulrøtter, blomkål, champignon, sjalottløk.
Og poteter da selvfølgelig...
Innspill???
Gjerne oppskrift på en god karbonadedeig...
Vi er 8 stk.
Er første gangen jeg lager elg, ellers er jeg ganske vant på kjøkkenet og anser meg selv som å være flink til å lage mat.
Men når man skal lage noe for første gang er man alltid åpen for tips.
Jeg tenkte jeg skulle helsteke den over lang tid. Skal spise kl 16, så jeg tenkte jeg skulle sette den inn i ovnen i 12 tiden. Lager en god viltsaus med blåbær og geitost og rømme.
Tilbehør tenkte jeg gulrøtter, blomkål, champignon, sjalottløk.
Og poteter da selvfølgelig...
Innspill???
Gjerne oppskrift på en god karbonadedeig...