Tilbehør bayonneskinke

nancy drew

Forumet er livet
Planen er at vi skal ha bayonneskinke til middag i morgen men jeg og mannen er uenige i hvilken saus man har til. Jeg mener tomatsaus, han senneps saus. Så da lurer jeg på hvem av oss som er sær hvordan er du vant til at den serveres?
 
Jeg spiser kun bayonneskinke som pålegg jeg :P nammm :)
 
Sniker litt :) jeg er vant med både tomatsaus og asparges suppe laget med fløte for å få en mer saus konsistens :joyful:
 
Haha ser det er et hav av muligheter altså... Får se hva formen orker i morgen, om jeg ikke orker blir det toro tomatsaus og vist jeg orker skal jeg friste meg på sennepsaus eller appelsin saus. Aparges saus har jeg ikke ingredienser til.
 
Bearnaise var det jeg kom på, og ris og salat. Tror det må være veldig mange år siden jeg har smakt det.

Hva ble det til?
 
Tomatsaus har jeg vokst opp med. Men svigermor lager brunsaus til. Har også smakt med bearnaise saus til. Syns det meste er godt til boyonneskinke :D
 
Back
Topp