Tidsklemma og prøving

En tråd i 'Vi som prøver / Før svangerskapet' startet av Pjusken90, 13 Okt 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Tags: Add Tags
 1. Pjusken90 Flørter med forumet

  Hei, alle sammen!
  Jeg har vært på forumet for noen år tilbake da samboer og jeg prøvde, etter en periode med prøving tok vi en pause, og skal starte prøving igjen til nyåret. Dette på grunn av bestilt reise, så hvis det faktisk klaffer med en gang (noe jeg tviler på), er jeg ikke høygravid når jeg reiser.

  Jeg har begynt å ta folat, og forbereder meg på prøving. Noe jeg har tenkt endel på er det å finne tid til å faktisk prøve under EL. Samboer jobber annenhver uke tidlig og natt, så det å faktisk få til å ha sex når vi "må" kan bli vanskelig på grunn av forskjellige arbeidstider. Ofte er det kun i helgene vi har mulighet og føler så at dette kan gjøre at det kommer til å ta veldig lang tid. Jeg er 28 år og skal prøve på barn nummer en.

  Noen andre som har hatt samme problem når det kommer til tid, og hvordan løste dere dette / gikk det?
   
 2. Anonymforøyeblikket Forelsket i forumet

  Jeg prøver ikke, men har 5 barn, jeg jobber stortsett natt, han dag, og vi har sex minumum en gang i døgnet. Stortsett flere. Vi har begge et stort behov og får alltid klemt inn sex. Og da har vi 5 små barn og.
   
 3. Anonymforøyeblikket Forelsket i forumet

  Har dere ikke noe tid når han legger seg etter natt eller noe? Når du er hjemme fra jobb om du jobber er det bare å ta en kjapp en når han halvsover.
   

Del denne siden